Tom Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Épp elég, egy jó kocsira... :lol: Akkor a Senit is átalakítod 4x100-ra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Nem az nem olyan jó kocsi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Tom! Itt van 5 kukas felni... Lehet, hogy elcserélik a GIS-re ha fűzöd őket egy darabig... De akkor meg hova raknád fel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Ez mondjuk nem is tetszik annyira... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Na ennek csak örülhetsz... Képzeld el ha tetszene... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Na ennek csak örülhetsz... Képzeld el ha tetszene... :lol: Hát igen. Akkor talán még ma el is hoznám. :) A turbós Vectrás Robinak nem tudod véletlenül a számát (ha direkt tudod, az is jó). Az ő felnijét rápróbálnám a GSi-re, mert az tetszik, de nem tudom, hogy hogy néz ki rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Robi: 06-70-501-7183 Teganp autóztam vele picit... Hát csak nem rossz az a négykerék... Bennt ülve az egyes indulása nagyon jó, kívülről meg brutál milyet ugrik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Robi: 06-70-501-7183 Teganp autóztam vele picit... Hát csak nem rossz az a négykerék... Bennt ülve az egyes indulása nagyon jó, kívülről meg brutál milyet ugrik... :lol: Hát igen. Ha lenne 1.3-am, akkor megvenném azt az autót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 De még most, amíg nem hajtja szét megint... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 De még most, amíg nem hajtja szét megint... :lol: Hát igen. A Gyurszi hozzá képest egy uri vezető. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 nem AirRide az Anti kocsijában hanem én ülök a csomitartoban :) :lol: irj nekem egy cd-t a tavalyi és az idei talibol légyolyan kedves .. megoldhato ? Majd átgondolom az előzmények tekintetében! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 10 X 17-es Azev A HUH...szép... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 a felni OK de ezek a szélesítések... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Patyinak kéne megnézésre, kb 5 perc egy X20XEV Astra... Nem tud valaki egyet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Semmi baj nincs a Rieger spoilerekkel inkább a kipufogót rúgnám le rolla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 http://www.kuuk.org/gallery/Kuuk/Kuuk03.JPG 10 X 17-es Azev A HUH...szép... :lol: Ford Fókusz. :) XEV GSi az Andrásnak van. Szerintem ha felhívja, akkor segít neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Neki nem x18xev van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Neki nem x18xev van? :lol: Neki nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Neki nem x18xev van? :lol: Anti ismét a helyzet magaslatán van :) :) :) Egyébként ha jösz holnap (most jutott eszembe)elmehetünk itt van nem messze egy méh telep van ott is teher mérleg. Ma nem megyek,inkább holnap... @István! Ülésről képek? Most meg a szekrény tetején pihen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 István! Szépek az új ülések! Jól fog ám mutatni a verdában, és remélem kényelmes is lesz, bár gondolom kipróbáltad... Patyinak az x20xev projekt done... Holnap úgy néz ki jön ő is Lurdyzni...és ott majd meglesi... Ja én nem ő andrisra gondoltam ám hírtelen... :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Tom! Itt van 5 kukas felni... Lehet, hogy elcserélik a GIS-re ha fűzöd őket egy darabig... De akkor meg hova raknád fel? :lol: Nekem is kell nézni valami felnit nyárra.Már 3 lakatossal beszéltem abból kettő mondta azt hogy nagy meló és nem is biztos hogy tetszeni fog.A harmadik meg azt mondta hozzá se állna,jobb lenne müanyagból megcsinálni a szélesítést.Azért még alá próbálom az Azevet hátha..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Vissza kell emelni a seggét...mert peremes felniből nem fox olyat találni aminek épkézláb pereme van és nem szélesebb mint ez... Vagy a coll miatt, vagy az ET miatt...De ha látok valamit azért szólok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Vissza kell emelni a seggét...mert peremes felniből nem fox olyat találni aminek épkézláb pereme van és nem szélesebb mint ez... Vagy a coll miatt, vagy az ET miatt...De ha látok valamit azért szólok... :lol: Vissza nem emelem a seggét mert így sokkal jobb. Az biztos hogy a peremes felni nem fog elférni alatta.Azért majd a tiedet is rápróbáljuk a méret miatt.Viszont akkor már Én is 17" ban gondolkodok :) ez még tetszene is Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Vissza kell emelni a seggét... vagy eladni norbinak a felnit nagyon olcsóért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 CSak egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen olcsó kinnt a felni... Nagyon durvákat lehet kapni, és nem feltétlen drágáért... Ez pl 55.000 HUF a 4 darab, szép, 17-es... Erre jön még a vám, meg a szállítás... De szerintem 100 alatt megvan akkor is... A minősége kérdéses... Mert amit néztem és ismert márka az kinnt is drága... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts