coupe Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 István! Ülés milyen? :) :lol: itt van a szekrény tetején,elég jól mutat ott :) Kényelmes,januárban fogják berakni,mert a srác olyan összeget mondott amiért nem állok neki szívni a berakással. Nem biztos hogy nehezebbek a kerekeid :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Én mondjuk ha egyszer eljutok méretni utána úgyis megyek keresek másik mérleget és akkor talán lehet egy közép értéket kapni. Mert szerintem lesz eltérés a két mérleg mérési eredménye között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Én mondjuk ha egyszer eljutok méretni utána úgyis megyek keresek másik mérleget és akkor talán lehet egy közép értéket kapni. Mert szerintem lesz eltérés a két mérleg mérési eredménye között. ezeket a mérlegeket szokták ám hitelesítetni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Azt én is gondoltam. De ki tudja mikor volt és ha volt az hogyan lett hitelesítve. Láttam én már karon varjút! :lol: Azt nem mondom, hogy nagy eltérés lesz de szerintem 50 és 100kg között biztosan lehet eltérés. Szerintem de ne legyen igazam. Egyébként ha jösz holnap (most jutott eszembe)elmehetünk itt van nem messze egy méh telep van ott is teher mérleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Tomi! És ha a második, sőtt a harmadik sem hiteles? Sött mind egy irányba csal, és az első volt a legközelebb az igazsághoz... :lol: De Tomi, és nem akarom, hogy dilemmázz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 itt van a szekrény tetején,elég jól mutat ott :) Kényelmes,januárban fogják berakni,mert a srác olyan összeget mondott amiért nem állok neki szívni a berakással. Nem biztos hogy nehezebbek a kerekeid :lol: Én sem hiszem, hogy számottevő különbség lenne köztük. Max. 2-3 kiló, ami összesen egy 10-15 lehet. @István! Ülésről képek? Te a kupakhoz a csergőben vettél tömítést? Milyen kell oda? A turbósé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Igen a túrósé kell oda... Jó de csak ha 15 kg is a különbség, és még így is nehezebb 80-nal, akkor egy F28 az majdnem 60 kilóval nehezebb? Na ezt nem vágom... :lol: Viszont egy jó indok a késöbbiekre, ha elverem gyorsulás közben... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Igen a túrósé kell oda... Jó de csak ha 15 kg is a különbség, és még így is nehezebb 80-nal, akkor egy F28 az majdnem 60 kilóval nehezebb? Na ezt nem vágom... :lol: Köszönöm István! :) :) Én meg majd erre fogom, ha elszaródik a verda, a sok szar turbós alkatrész nem bírta a terhelést. Na nem mintha bármi is el szokott volna szaródna a verdán. :) Én is azért mondom, tényleg kiváncsi vagyok, elég sok kilóról van itt szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Nosza Muha és a többi nagy istennek biztos van egy F28-a szabadon kell vinni egy mérleget oszt lemérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Nosza Muha és a többi nagy istennek biztos van egy F28-a szabadon kell vinni egy mérleget oszt lemérni. Soniquenak van mégegy. :lol: Az F20nak tudod egyébként a súlyát? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Nem, de nem tudom elképzelni, hogy több mint 10 kiló legyen köztük... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Nem, de nem tudom elképzelni, hogy több mint 10 kiló legyen köztük... :lol: Szerintem több lesz az, de bizti nem 40. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 OMH álltal hitelesített mérleg legyen! Mert nekem bizonyíték kell nem ígéret! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Szerintem több lesz az, de bizti nem 40. Hát igen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=5587 picit szakadt :) de jo ez nekem : :lol: :) Azért ez a kép jobban sikerült! Illetva szebb a színe! AirRide az Anti verdában! Felni ami nagyon tetszik! Most akkor itt ki a nehezebb? Ja felkerültek a képek a 2006-os Blitz Hits-ről ide ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Szerintem az ülés felé eső fele kell, hogy elösször becsuszon és utána a tűzfal felé eső részén a fém fület lefelé tolni. :) Nem is értem hogy mertél egyedül bele kezdeni Norbert?! :) énis igy próbáltam de elég sz@r helyen van :) Igen a túrósé kell oda... Jó de csak ha 15 kg is a különbség, és még így is nehezebb 80-nal, akkor egy F28 az majdnem 60 kilóval nehezebb? Na ezt nem vágom... :lol: ráadásul ha a tiédben szokás szerint benne volt minden szirszar + limlomakkor az simán van annyi mint egy hátsó ülés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Ezt találtam a Német C20XE fórumon: Was wiegt ein C13N Motor? Was wiegt ein C16SEI Motor? 70kg (leer) Was wiegt ein X14XE Motor? Was wiegt ein X16XE Motor? Was wiegt ein C20NE Motor? 90kg (leer) Was wiegt ein C20XE Motor? 110kg (leer) Was wiegt ein C20LET Motor? 140kg Was wiegt ein Z20LET Motor? 151kg (DIN) Was wiegt ein F10 Getriebe? 31kg (leer) Was wiegt ein F13 Getriebe? 31kg (leer) Was wiegt ein F15 GEtriebe? 31kg (leer) Was wiegt ein F16 GEtriebe? Was wiegt ein F18 GEtriebe? Was wiegt ein F20 Getriebe? 40kg (leer) Was wiegt ein F28 GEtriebe? 49kg (leer) Így már nem kell mindent külön méricskélni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Ilyesmi már egész jó lenne, mondjuk itt már nem hiszem, hogy annyira problémamentes maradna a C20XE. De a hangja az nagyon tetszik! :lol: http://video.google.de/videoplay?docid=501...126283310&hl=de http://video.google.de/videoplay?docid=-80...423788708&hl=de http://video.google.de/videoplay?docid=-88...506671572&hl=de http://video.google.de/videoplay?docid=686...700619424&hl=de Itt pedig egy A Corsa: :) http://www.myvideo.de/watch/433910 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Azért ez a kép jobban sikerült! Illetva szebb a színe! AirRide az Anti verdában! Felni ami nagyon tetszik! Most akkor itt ki a nehezebb? Ja felkerültek a képek a 2006-os Blitz Hits-ről ide ! nem AirRide az Anti kocsijában hanem én ülök a csomitartoban :) :lol: irj nekem egy cd-t a tavalyi és az idei talibol légyolyan kedves .. megoldhato ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Én mondjuk ha egyszer eljutok méretni utána úgyis megyek keresek másik mérleget és akkor talán lehet egy közép értéket kapni. Mert szerintem lesz eltérés a két mérleg mérési eredménye között. jövőhét végefele elmegyek veled ha nem kötsz bele a mérlegük hitelességébe :) lövésem sincs mennyi lehet a kabrio :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Vóót ilyen is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Neki nem szóltak a felni miatt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 NemTom... Ez is egy szép felni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Ez tényleg nagyon szép, csak kevés rajta a lik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Épp elég, egy jó kocsira... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts