iqbéla Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 CSüt max kiugrok Lurdyhoz de mint már írtam, pénteken vmi?????????? Szigeten gyoruslás. Meg esetleg rendőrfelvonulás, mikor-hogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 pár kép futtában hazafelé majd lesznek normálisak is vmikor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 pár kép futtában hazafelé majd lesznek normálisak is vmikor :) Ezek nem Demó felnieji voltak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 pár kép futtában hazafelé majd lesznek normálisak is vmikor :) Nagyon jól néz ki, jól állnak neki a 17'-es felnik.Viszont látszik, hogy a kerékjárati ívek is ki lettek fújva, de vajh' alvázvédőt tettetek rá?Pusztán a kíváncsiság kevéért..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Alakul! Tényleg jók rajta a 17-esek... :) Jól látom, hogy a lökös nem lett fújva? Vagy én néztem be valamit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Zoli hadd dícsérem meg itt is a vasat!!!! Diny köszi szépen a műanyagot, sikerült betennem a helyére törés nélkül. Régit meg bosszúból apróra törtem és kidobtam a qkába :) Akkor a doblemezt majd csütörtökön. Volna még két dolog: 1- Hátsó ablaktörlő. Valamiért nem műxik a dolog nekem. Régebben azt csinálta hogy megmozdult, majd megállt egyből. Aztán szép lassan törölt, kb egy hét alatt törölte le az ablakot, de ezt úgy hogy pl 6 nap múlva egyszercsak gondolt egyet és befejezte a törlés műveletet (magyarul hirtelen megindult) Nem tom mi lehet a baja, nem olyan húdefontos de ha tucc rá valamit javasolni azt megköszönném (pl másik ablaktörlő szerkezet + moci be hátra...) 2- Fűtőventilátor kapcsolása. Csak harmadik fokozaton működik, szal egyesen meg kettesen semmit sem csinál. Az E Kadettomban ugyan ez volt :lol: Demo mondta hogy szerinte kapcsoló cserével ez nem oldódna meg, de ha van fölösben kapcsolód és kiprószálhatjuk vagy van vmi 5leted azt megköszönném. GesiTomi, hozzád is lesz majd egy kérdésem mert egyszercsak elkezdett nekem ciceregni egy relé és annyira idegesítő volt hogy a gyári hanxórók maxhangerőn tolva is hallottam hogy kattog, és kiszedtük. De látszólag minden működik. Egy kék relé balról a negyedik ahol a biztosítéktábla boritó szerint semminek sem kéne lennie, de van rajta cikkszám és majd megkérdezném micsinál amint megtalálom hova tettem azt a xart mert most olyan mintha csak disznek lett volna ott. Jaigen, és aminek legjobban örülök, hogy bár éjjel fagyott de a GSi most már újra garázsban tölti az éjszakákat tegnap estétől :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 1 - ablaktörlő szerkezet van berohadva. Meg lehet próbálkozni a javítással, de nem lesz sokáig tartó eredménye. :lol: 2 - valószínűleg az előtét ellenállás ment ki a ventinél, 6-7e huf a csergőben, könnyű cserélni a pollenszűrő felől. Mindkét hiba elég általános f astra jelenség. :) A kék relé valszeg a hátsó ablaktörlő időzítőreléje, nekem csak az volt kék színű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Köszönöm szépen Gabi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Miért végződik így a turbosítás??? :lol: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Mert van aki megunja belelapátolni a pénzt. Meg aztán itt most eszembe jutott Opelka nevű kartárs, aki Pécsen a rali amatőr bajnokságban egy kadettel többször volt bajnok. Nos, ő miután beletette a bikásabb 2.0 motort a kadettbe, szépen elkezdett szétszakadni (szó szerint) a kasztni. Pedig még be is volt csövezve, és nem volt agyonrohadva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 2 - valószínűleg az előtét ellenállás ment ki a ventinél, 6-7e huf a csergőben, könnyű cserélni a pollenszűrő felől. Mindkét hiba elég általános f astra jelenség. :) A kék relé valszeg a hátsó ablaktörlő időzítőreléje, nekem csak az volt kék színű. Jaja.. valszeg igy lesz.. nekem is ez volt, igaz 4fokozatú a kapcsoló.. de ez csak részletkérdés.. Viszont sztem majd ki kellene venni mielött veszel, pláne ha bontottat, mert pl. a 4eshez min. 2 fajta van. mert amit én vettem annó bontott ellenállást, annak más volt az "alakja".. igy nem ment be a helyére..sajna képtár miatt a régi leírásom ugrott.. de majd esetleg csinálok róla.. én nem akartam még plusz pénzt költeni, igy meghackeltem amit vettem a bontóban.. nem tökéletes, de mükszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Amúgy már kb 1 éve árulja...csak igazából ő sem akarja eladni... Mindenki tisztában van vele, hogy csak lapátolja bele a lóvét...de azért mégis csak van feelingje egy ilyen autónak...azért nehéz megválni tőle... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Most kresseltek itt előttünk az emberek. Egy Superb vs egy nemtommi, talán Fabia vagy Corolla. Kicsit felszaladtak a járdára is még jó hogy nem ütöttek el senkit :lol: Hát szerintem én megvárom mit mond Diny ha neki vannak ilyen cuccai bontva akkor bepróbálom azokat. Ha nincsenek akkor meg majd látom. Kár hogy Demo messze lakik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 AC relét (ha egyáltalán az az a fekete műanyag izé), hogy kell levenni? Tenném vissza a comp csatiját de nem férek el mellette. Csak csináljam erőböl vagy van valamilyen trükk? :) Eltörni nem akarom mert momentán sem gyorskötöző sem pillanatragaszto nincs kéznél :) bár most a kocsihoz sem férek hozzá, kolléganő olyan kozel állt, hogy nem férek be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Sajna csak a második problémádra tudom a megoldást, de arra több félét is. - szállj be másik oldalról - told ki a kocsit - kérd meg a kolléganőt hogy álljon arrébb - ha egyik sem megy akkor pedig a csomitartón még mindig be lehet mászni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Csak egyszerűen húzd le felfelé...lehet, hogy szorulni fog kicsit, de le kell jönnie... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Megprobáltam reggel de akkor nem fértem hozzá mert az fk-bol nem tudtam rendesen előrehajolni :) :) Viszont van ott egy másik csatlakozo, (asszem vmi 4x2-es vagy hasonló) az micsoda? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Valakinek van netán TIS2000? Egy dolgot meg kellene nézni benne, ha nem gond... Kérem keressen pü-ben, ha akad ilyen ember. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Ide kellene elmenni jövőre opel talira német országba. A honlap szerint az idén 54000 voltak.Kicsit messzebb van mint a blitz-hits de sokkal igéretesebbnek tünik :lol: Az időpontot is eltolták kicsivel az ideihez képest,most május31-június3 között lesz így már nem lesz olyan hideg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Picit bővebben pár képpel Sok sok képpel... Iyen időkkel jutottak tovább...:-) gyorsuláson... 2005-ös képek...:-) Hát így sebtiben átnézve...jobbnak ígérkezik mint a Blitz...szóval mehetünk... Csak vontasson is majd haza valaki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 megnéztem luckau opeltali képeit,hát ott se voltak sokan,és ott is csak 200m gyorsulás van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Ezt kell ferakni a hátsó szélvédőre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 megnéztem luckau opeltali képeit,hát ott se voltak sokan,és ott is csak 200m gyorsulás van Az 1/4 mile az 400m-es gyorsulás tudtommal. 4x voltam ott és elég soknak tünt az a 200m! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Ide kellene elmenni jövőre opel talira német országba. A honlap szerint az idén 54000 voltak.Kicsit messzebb van mint a blitz-hits de sokkal igéretesebbnek tünik :lol: Az időpontot is eltolták kicsivel az ideihez képest,most május31-június3 között lesz így már nem lesz olyan hideg :) Én megyek, én megyek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Az 1/4 mile az 400m-es gyorsulás tudtommal. 4x voltam ott és elég soknak tünt az a 200m! :) elnéztem :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts