Kess Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 nam jó az aláírásod Aotmanó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 De jó és punkt um...én így szoktam... :) :) Üdv.: Aotmanó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Á OTT MANÓ bazzz :) :) :) S mit is jelent ez Anti? Amúgy sztem 2+2+1+3+3=11 aki a tükröt,tankbetöltőt,rácsot külön számolja az lett mir fett :P de ha komolyan töritek ilyenen a fejetek akkor kérdezzük meg mekkora kedvezményt ad, ha egyszerre -ne kössetek bele ->1más után- visszük a vasakat! mert akkor tutto lesz flotta kedv :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Részemről ok! :wink: Mé az Atommanónak mi az értelem Teeee.... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 valahol csesztregen meg van egy fickó, aki metált fújt egy civicre, szétszedéssel együtt volt 180 motortér, beltér, minden... az autó pedig hibátlan, gyönyörű lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Ezért fáj mindig a szívem, amikor meglátom: http://hirdetes.duen.hu/hirdetes.php?o=hir...2ef4a74a&s=1141 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Na ja. Ha a sok pénzes csóka itt akik havonta mennek motortuningra, hogy a 143LE-ből legyen legalább 150LE, és ha a lóvét összeadnák már megvehették volna ezt a gyári A-s verdát! :wink: Mennyi tuning is van egy ilyen autóban? -fék -rugó+gátló -motor -cső -merevítések -váltó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Na persze nem azért mondtam csak a b@szogatás miatt! :twisted: Elég gizda lenne ha valaki egy A-s pacival rohangálna a városban. Biztos benzinkút tulaj lennék szerintem! Ha meg emberek ennyi pízt kiszórtok tyuningra nekem mé nem adtok az OPC-re? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 én is OPC re gyűjtök pár év és megvan. (sacc6-7év) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 nekem most opc zafira gyere be már ki is néztem 1et 5.5 misike.... Amúgy Tomi mondd már L hogyan jössz ki az utakra vele? Az még haggyán,h 20-25-t kajál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Már miért enne annyit nem úgy kell vele közlekedni mint ti! :wink: Lehet azzal normális keretek között is tartani a fogyasztást. Szerintem 11-nél többet nem enne nálam.Néha odavernék vele egy két gyorsuló huszárt aztán megnézném ahogy betolja a dunába az autóját! Persze nem állok le énse olyanokkal akikről tudhatjaaz ember, hogy nagy falat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Aha Tom ami t álmodsz! Azt a 11et kötve hiszem..... De lehet igazad van, de pl 1ik ismerősőm atmoszférikus-wéberes megoldása 220le körüli az 18 alatt nem eszik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 De a webert ne hasonlítsd össze ezzel mert azt nagyon kevés ember tudja úgy beállítani, hogy menjen is mint állat de ne egye le a gatyót a seggedről! Meg hát az innyekció az mindig gazdaságosabb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Ma beszéltem Szeles Gabival és már ma nagyvalószinüséggel elkészült volna a kocsi de további alkatrészek kellenek :) Főtengely bordás kerék. (Ami 20-as thorx-al van felcsavarozva a főtengelyhez) Ez milyen árban lehet? Nincs vkinek eladó 1db? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Tomi ne kostólgass... :) :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Nesztek egy kis vegyes fogyasztási statisztika, szorgalmasan írt tankolások és kmóra állások alapján. Szóval: 2004.11.25-óta eltelt 109 nap. Ezalatt a kocsim megtett 5044 km-t. Elfogyasztott 434 liter benzint. Ez vegyes de inkább városi útból jelent 8.6-os fogyasztást. Volt benne minden: dugó, éjjel, vidék, város, küldve, nem küldve, apám, én. Mindezek mindenfajta kombinációja. Ment napi 46 km-t, majdnem egy ezrest. Havi 30 rongy, 1380 km. Összesen 109.000 Ft körüli benzinköltség... Plusz biztosítás, időarányosan 18.000 Ft. Fenntartás: - akksi (nem kellett még, csak biztonságból, mert szivárgott az előző): 9.000 - bontott önindító szereléssel: 8.000 - hűtőrepedés: 5.000 - olajcsere 5w40 opel olajjal (kmarányosan): kb. 5000 - váltóstiftek cseréje: 5.000 - 5 szar hidrotőke cseréje, munkadíjjal tömítésekkel, stb: 43.000 (ez kissé drága lett, mert semmit sem okoskodtunk alkatrészbeszerzéssel) Szabálysértés (parkolás): 5.000 Meg ami nem jut eszembe... Halk kérdés: Ezek alapján mennyivel drágább egy gsi, mint egy nem-gsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 A képhez hozzátartozik, hogy ésszel küldöm (max. 6000-nél elváltom, csak melegen, mindig jó olajjal, jó úton), nem tuningolok semmit, a kuplungon nem ugrálok, a féltengelyeket és gömbcsuklókat alászedett kormány mellett történő küldéssel nem rongálom. Viszont ma nyitáskor arra lettem figyelmes, hogy eltűnt az ellenállás a vezetőajtó kilincséből :evil: :evil: , gondolom elpattant valami rugó. Remélem jó drága lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 A rugóról volt már szó korábban: Vagy veszel másik kilincset, vagy ezt szétszeded és meghajlítod a rugót, vagy hagyod a pcsába. Sok sikert. (új rugot nem kapni, azthiszem erről Warwolf írt korábban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Tomi ne kostólgass... :) :) :) Üdv.: Atommanó Tényleg Anti Te láttad már valaha Tomit gyorsulni :?: :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 IqBéla Ehh.. mondom én hogy te még nálam is alaposabb vagy.. én pl. a fogyasztást nem írom. pedig nem is rossz ötlet... Viszont ami érdekelne.. 1: Váltóstiftek cseréje.. Mi volt a hibajelenség? Kóválygot a váltókarod? 5e volt az anyag,vagy munkadijjal együtt? Mert asszem én is megcsinálnám.. tatnám akkor. 2: Szabálysértés: Parkolás. Erről bővebben esetleg? NEkem is van, volt egy olyan, hogy ahol lakom van egy hivatalos szerv, nem yard, és egy ideje kiraktak egy várakozni tilos táblát kivéve a szerv. Én meg egyik éjjel nem tudtam csak oda állni.. Rajta is volt másnap este a cetli.. (reggel 5kor már mentem melózni, hely még nuku) Jöt is egy papíros... infókérő.. kitöltöttem bevittem yardra.. ez már van vagy egy hónapja.. azóta semmi... Szal vagy megúsztam, vagy lehet még várnom kell, de lehet megúszom én is egy 5össel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Laci4, igen, kóválygott kicsit a váltókar, de nem is ez zavart, hanem az, hogy reccsen néha tolatáskor. Azt mondta a szerelő, hogyha kicseréljük, javulni fog, meg nem lesz olyan kóválygós a váltókar. Azóta nem kóvályog (annyira), és kultúráltabban lehet tolatásba tenni is. Pontos összegre nem emlékszem, de nagyjából ennyi volt. A parkolásom ötezrese pedig, hát, hhmm, hogy is mondjam, a magyar utcai valóság ötezrese. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Akkor ezt majd én is megsasolom. (váltó stiftek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 majd mi :) :) :) petya pl ma jöhetettek volna szerelni :lol: most csinál6om 1edül kartercsere,kartervédőinstall, olajcsere és tsai... Sőt ég bejelentkezett a kozmetikushölgy is hogy átjönne és nézzek már rá a corsájára (is :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Ha nagyon nem boldogulsz, akkor szívesen átmegyek segíteni. Mivel az olajteknőhöz nem értek, ezért kénytelen leszek elválallni a kozmetikushölgyet... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Aztec koma ha áttudtam volna ugrani se lenne valami fényes a teljesítményem mert annyira másnapos vagyok,hogy az csak na........... :) Hajnalban magamra nyitottam az ablakot arra keltem jéggé fagytam :) Most meg regenerálódom :) :P Ejjj "tiplizgetek a lakásban mint a mérgezett egér" :happy6: :happy3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts