Hic Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 xenonizzo.hu-s ember mondta h nem világít jobban mint a sima növelt teljesítményű csak dizájnosabb,.... Igen, meg sokkal hamarabb kiég.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Igen, meg sokkal hamarabb kiég.... :unsure: de még milyen hamar! cimborámnál azt hiszem az egyik 1 hónapot bírt,majd pár nappal később a másik is kiégett... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 köfi infókat :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 hol van montosan az a mérleg ahol a kocsikat l elehet mérni ???? mar ha valaki tudja köci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 meghtámadod veres petya/kerepesi utat dobsz jobbost keresztúri strasse és mész kifele a susnyásba , vasuti átkelő után lesz vöröses tégla kucko, utána picike utca szerü képződmény ott be és rögtön balra felfele enyhén, környékbeli alkoholistákat kérdezgetheted ha eltévedsz hogy hol van a HERZ mert ez ott van...amugy valameik BUZUKI kereskedéssel sréhen szemben van ez az egész kóceráj...kb...asszem kamionokat mérlegelnek itt általában, rakomány meg péktudja milyen célbol...na ennyit tok kapcsojja ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Jó volt ma este GSi-zni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Jó volt ma este GSi-zni. :unsure: Én most kimaradtam.. tapétáztam a változatosság kedvéért.. nemrég hagytam abba..de már lassan tényleg kész az egész kecó.. nyomúlgattatok a városban? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Én most kimaradtam.. tapétáztam a változatosság kedvéért.. nemrég hagytam abba..de már lassan tényleg kész az egész kecó.. nyomúlgattatok a városban? :blink: Nem, nem volt semmi extra. Iszonyat köd volt a vácin, nem is nagyon lehetett gyorsan menni. Csak úgy simán jó volt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 hol van montosan az a mérleg ahol a kocsikat l elehet mérni ???? mar ha valaki tudja köci Mehetnénk együtt. Ugyan én sem tudom hol van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 meghtámadod veres petya/kerepesi utat dobsz jobbost keresztúri strasse és mész kifele a susnyásba , vasuti átkelő után lesz vöröses tégla kucko, utána picike utca szerü képződmény ott be és rögtön balra felfele enyhén, környékbeli alkoholistákat kérdezgetheted ha eltévedsz hogy hol van a HERZ mert ez ott van...amugy valameik BUZUKI kereskedéssel sréhen szemben van ez az egész kóceráj...kb...asszem kamionokat mérlegelnek itt általában, rakomány meg péktudja milyen célbol...na ennyit tok kapcsojja ki... Szerintem a múltkor nem erről volt szó, de lehet én nem vágom. A keresztúri úton a vasúti kereszteződéssel szemben van egy vastelep. A kapu előtt van egy vasló innen a neve. Amúgy ma voltam ott. Kicsit elszomorító az eredmény. 1020 nélkülem 1100 velem együtt. Igaz teli tankkal tudtam csak menni meg 1-2 kacat benn volt a kocsiban. Tehát üresen nagyon kevés benyával olyan 980 lehet. Van még mit fogyasztani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 hol van montosan az a mérleg ahol a kocsikat l elehet mérni ???? mar ha valaki tudja köci Vasló kft. Keresztúri úton kell menni kifelé a Kerepesitől kb 5 perc kocsival elég nagy vastelep nem lehet eltéveszteni, non stop autómentő is ott van.......jah bal oldalán az útnak most olvastam a többi kommentet bocsi de megpróbáltam :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Jó rég járt már itt Aztec pedig most valahogy rá gondoltam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Nem, nem volt semmi extra. Iszonyat köd volt a vácin, nem is nagyon lehetett gyorsan menni. Csak úgy simán jó volt. :unsure: szerelés sem volt? :blink: bárcska nekem is lenne már annyi időm, hogy rendberakjam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 de vót még lurdinál nekem izzócsere meg lökös felrakás :unsure: köszi is a helpet mindenkinek !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Vasló kft. Keresztúri úton kell menni kifelé a Kerepesitől kb 5 perc kocsival elég nagy vastelep nem lehet eltéveszteni, non stop autómentő is ott van.......jah bal oldalán az útnak most olvastam a többi kommentet bocsi de megpróbáltam :unsure: :blink: thank you azt még véletlenül nem tudod holnap délelött nyitva van-e ? mert a web oldalukont nincs nyitva tartás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 thank you azt még véletlenül nem tudod holnap délelött nyitva van-e ? mert a web oldalukont nincs nyitva tartás :unsure: Hát bizti nyitva van délig, de nem 100% 1Telefont megér.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Lassan ha meglátnak egy Gsi-t, autómatice nyitják a mérleget :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Sziasztok! Mi a kettö között a különbség? Jo mind a 2 gsihez? köszi lanti Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Igen jó hozzá! Az egyiken (alsó) rajta van az a lemez amin keresztül át kell dugni a lökhárító csavarját. Másképp, az zárja le a nyúlványt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 nem tudtok vkit ki olcsón fényezne ? vagy teddyhengeres megoldás :unsure: nekem se helyem se időm nincs...:blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Mit szeretnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Gelko írtam pü-t....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Mit szeretnél? egy kék asconából fehéret nagyon olcsón..de sztem leteszek róla mert nem megy...annak meg nincs értelme h a fényezésre költsek 80 ezret mert akkor már ennyi pénzből veszek rendes autót :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Vectra vs bogár Érdemes megfigyelni a bogár rajtját :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Itthon van a Sárga :lol: :) :) holnap kipuffos aztán már a hangja is türhető lesz.... CSüt max kiugrok Lurdyhoz de mint már írtam, pénteken vmi?????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts