Gelko Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 nekem meg ilyen kéne per pill .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 nem tudod berakni a kutyát... :blink: nem ez volt a HirTv-ben ? Rakok be neki is egy ülést hátra ;) nekem meg ilyen kéne per pill .... Elég drága lenne haza hozni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Rakok be neki is egy ülést hátra ;) aztán leforgatod az agaras reklámot Aidával :unsure: Elég drága lenne is egy ülést hátra :Dhaza hozni :blink: jah itthon meg semmi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Tudom, mondta. :blink: :unsure: Nekem is eszembe jutott... Holnap viszek neked Lurdyhoz,feltéve ha kinézel valamikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 aztán leforgatod az agaras reklámot Aidával :unsure: jah itthon meg semmi :blink: jól sikerült az idézetet összerakni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 jól sikerült az idézetet összerakni :unsure: jóvanna még új vagyok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 annyiba került a gyári használt tőke mint az új ident utángy. ( 60 papír...) na megyek járatom picit a dolgot... :unsure: Húúú akkor én 15ért a tényleg hibátlant jó áron adtam sztm Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 :blink: Húúú akkor én 15ért a tényleg hibátlant jó áron adtam sztm és a répáért nem szóltál hogy van neked ennyiért fullos állapotban? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 és a répáért nem szóltál hogy van neked ennyiért fullos állapotban? :unsure: Nem kérdezted :blink: Egyébként nem tudtam biztosra hogy ilyen jó mert a moci nálam nem volt elindítva.Aki megvette azt mondta mindegy milyen őneki kell.Másnap hívott és mondta semmi csattogás még hidegen sem. Most is van egy garnitúra csak ezek sajna már nem annyira hangtalanok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Nem kérdezted :blink: Egyébként nem tudtam biztosra hogy ilyen jó mert a moci nálam nem volt elindítva.Aki megvette azt mondta mindegy milyen őneki kell.Másnap hívott és mondta semmi csattogás még hidegen sem. Most is van egy garnitúra csak ezek sajna már nem annyira hangtalanok. Tehát bontás lett belőle?????? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Most is van egy garnitúra csak ezek sajna már nem annyira hangtalanok. Akkor azt köszi de nem. Egyébként van egy kis lutri ebben a használt tőke témában.....Laci helyében én elgondolkoztam volna annyiért egy uj utángyártotton mint egy használt gyárin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 @Anti: Biztos megin pááárípííípööl van :unsure: Régen szóltál :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Tehát bontás lett belőle?????? :unsure: Még nem következett be de nagyon úgy néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Még nem következett be de nagyon úgy néz ki. írtam skype-ra nézd meg ejjjjj :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 írtam skype-ra nézd meg ejjjjj :blink: Láttam és válaszoltam is. :unsure: holnap jösz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Láttam és válaszoltam is. :unsure: holnap jösz??? Te többet tucc mint én(te voltál Subinál) de montam h csak Sárgával már uh. sztem nem........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Valahogy nemtudom sajnálni. :unsure: Autópályán 130 Km/h a megengedett sebesség. Annyinál biztos nemkellett volna akkorát fékeznie. Hát,ha az ember a melója miatt siet ennyire,akkor más a leányzó fekvése! De tükör akkor is van a sutyukin is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 igazad van he ! csak aza baj hogy utolag tudtam meg mennyibe kerülne az ident tőke és addigra az 'ismerős' már elhozta a tőkéket azzal a jelszóval hogy gyári és keveset futott...ami meg is érné a pénzét de a kevesett futott az 60e km('véletlenül' ez későn derült ki)...100e körül szolal majd meg ha minden igaz ...lényeg hogy montam ha egyszer ő igy át*aszott engem már én nem leszek ien cigán és elhozom a tőkét igy is ugy is 1 kikötéssel ha csörög nálam akkor vissza az árat és mehet a toszba :unsure: akkor max a szerelési költséget bukom... ma este járattam , mentem picit vele nkem jonak tűnik de majd ráállítom Gabibá szelektí fülét lurdinál :blink: Akkor azt köszi de nem. Egyébként van egy kis lutri ebben a használt tőke témában.....Laci helyében én elgondolkoztam volna annyiért egy uj utángyártotton mint egy használt gyárin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Ismét egy videó a kedvenc Mantámról. :unsure: http://videos.streetfire.net/hottestvideos...83f0070e464.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 nekem meg ilyen kéne per pill .... volt egy ilyen aranyszinű a 17.-ik kerületben nem kicsit leharcolva, zőődséges autónak használták első kereke majdnem folyamatosan pattogott hátulja földön lehetett kb. a sok krumplitól meg dinnyétől szóval nem eccerű volt de sztem annak már vége van Emberek milyen hülyék nem tujják miük van-volt.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 őőő... xenon hatású h4 - et szeretnék...vagy ne szeressek? csak mer kiégett az egyik és gondoltam akkor kap egy pár újat ... vagy ez rövid életű lenne? van valami tapasztalatotok? mintha valaki még foglalkozna is ien égő biznisszel? vagy tévedek? köhhi Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Ismét egy videó a kedvenc Mantámról. :unsure: http://videos.streetfire.net/hottestvideos...83f0070e464.htm Há ebbe még doblemez sinjen meg volvo blokk meg kiáll a gátló a géptetőből, tiszta gáz és úgy visít mint egy rc autó pfffff......... fizetnének se kéne :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Én is kérdeznék: Jó ez? Van értelme? Micsinálhat teljesítményileg meg fogyiilag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Nem hinném hogy sok hatása lehet, mert a gyári is kb hasonló :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 őőő... xenon hatású h4 - et szeretnék.. xenonizzo.hu-s ember mondta h nem világít jobban mint a sima növelt teljesítményű csak dizájnosabb,.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts