opel16v Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Azért a suzukin is van tükör... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Azért a suzukin is van tükör... ;) de lehet csak borotválkozásra használják :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Amúgy meg jobb poén mint hátbabaszkodni az embert, meg 2 centiről a füle mellett szétdurrantani egy zacsit... ;) ;) Szerintem... :P :unsure: hmm... evvel a beszolassal csak az a baj hogy meg komolyan is gondolod :blink: a zacsi meg valoban jot szolt és az jo vicc volt de hat ez van soha nem leszünk már egy véleményen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 "Te az vagy, aki kéthavonta eltűnik aztán egyszer csak megjelenik, és oltári nagy baromságokat kérdez... :P " Talán eddig egyet tudok érteni veled, oltári nagy baromság kicsit erősnek tűnik, néha tényleg nem vagyok képben. "Te az vagy, akit még ember nem látott nővel... (holott se pocakod, se sok miliós autód...még csak 200ezres Senátorod sincs...bár előszeretettel használod anyuci Vectráját... ;)) Az igazságot meg lehet hogy jobb hanem is tudjuk... :unsure: :lol: " Még szerintem jópárunkat nem láttál. Ember meg rajtad kívül is van ezen a bolygón. Amúgy miért baj, ha előszeretettel használom anyuci (apuci) Vectráját (Omegáját)? Te is sokat jártál kölcsöngolffal, és nemcsak jókedvedben. Én csak jókedvemben szoktam más autójával járni. "Te az vagy, aki sajnál 5 rongyot, és idejár jótanácsokért évek óta...no comment... :blink: " Moderálj ki, megvan hozzá a jogosultságod. Ha többekkel egyetértve teszed, akkor mégcsak vitatni sem fogom. Pontosabban sehogy sem fogom vitatni. "Te az vagy, aki azt mondja, hogy azért nem regisztrálsz a fórumra, hogy meg ne tudják az adataidat...szerinted érdekel valakit a te adatot bármelyike is? ;)" TÉGED nem is érdekel. Sőt, igen sok embert nem. De lehet, hogy van, akit igen. "...kéthetente megkérdezed nem tud e valaki jó szerelőt, jó kárpitost, olcsó utángyártott alkatrészt..." a. Az bűn? b. Mikoris tettem ilyet? Hozzászólásodban egyre több az alaptalan, hangulati elem. "Hát és igen...a vezérléscsere nem abból áll, hogy lecserélik a szíjat... ;) " Szólok, hogy ezt nem csak te tudod. De tényleg hagyjuk abba, mert értelme nincs, és legalább ez a fórum mentes volt az ilyesmitől eddig. Az biztos, hogy előzőleg 12ezernek ígért munkadíjból 17et összehozni végül... Amúgy ha cseréltek vízpumpát is (tudva, hogy Lacee esetleg nem milliomos), akár leereszt-visszatölt is lehetett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Ez ma egy ilyen nap... :unsure: :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Hol volt a jobbik lábatok felkeléskor? :unsure: :blink: mert ahogy nézem, kicsit balosra sikeredett az ébredésetek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Moderálj ki, megvan hozzá a jogosultságod. Ha többekkel egyetértve teszed, akkor mégcsak vitatni sem fogom. Pontosabban sehogy sem fogom vitatni. Nem foglak...nem szoktam... ;) Vagy volt már rá példa? :unsure: Meg különben sem szeretnélek megfosztani az örömtől, hogy ingyen kapj esetleges tanácsot... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 mert ahogy nézem, kicsit balosra sikeredett az ébredésetek. :unsure: Ha lehet kerüljük a politikát jó? ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Hol volt a jobbik lábatok felkeléskor? :unsure: :blink: mert ahogy nézem, kicsit balosra sikeredett az ébredésetek. ;) Na ne tessék itt politizálni... ;) :P ;) :D Na ne tessék itt politizálni... :lol: :lol: :lol: B) Lassú voltam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Az biztos, hogy előzőleg 12ezernek ígért munkadíjból 17et összehozni végül... Amúgy ha cseréltek vízpumpát is (tudva, hogy Lacee esetleg nem milliomos), akár leereszt-visszatölt is lehetett volna. Nem ritka eset egy ilyen munkánál, hogy az ígért munkadíjtartomány (12...15) felső határát súrolja a végső összeg, és ugye azt még meg kellett toldani a hűtőfolyadékkal, amit mondjuk lehet hogy Patyi is azért nem mondott először, mert vissza akarta tölteni, viszont leeresztésnél meglátta az állapotát és sikított. :blink: Nem szabad így elítélni egy relatív jó szerelőt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Lassú voltam... :unsure: Nem hatott az újdonság erejével... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Ha lehet kerüljük a politikát jó? :lol: :P ne tessék elferdíteni a szavaimat! ;) Na ne tessék itt politizálni... :unsure: :blink: ;) :lol: Lassú voltam... ;) Dettó! :lol: amúgy jó volt! Ez a magyar nyelv szépsége... a két és többértelmű dolgok. Amikor írtam, nem gondoltam arra, amire ti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Húha...még jó, hogy nem egyre gondoltunk... :unsure: Szar ügy összeveszni egy szelet sütin... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 na igen. MÉg szerencse, hogy nem vagyunk egyformák... mindenki kék-fekete astrával járna... jujj... Bár Tomnak már neccesebb a helyzet... azt az összeállítást már sokan koppintották... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 de neked még neon és szárny fázis van. ;) ;) :blink: te holélsz? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 te holélsz? :unsure: XIII. ker. De már 22 éve. Látod, ebben is le vagy maradva. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Valahogy nemtudom sajnálni. :unsure: Autópályán 130 Km/h a megengedett sebesség. Annyinál biztos nemkellett volna akkorát fékeznie. Berep.en volt a 14SE FX Astrával.Amúgy meg valóban, a Suzukin is van tükör.Tök8. Ilyen is van, aztán annyi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 ""milyen bolyhosak ma a felhőőők...mondom milyen bolyhosak ma a felhők Te barom állat!!! ...." ahogy Al Bundy mondaná :unsure: igazság szerint pacekra vettem a tőkéket egy gsiből ami fix tőkéssé vált és nem kellett már igy abba az autóba ... jó drágán vettem át lettem cseszve de ez más sztori...még ma nem mentem az autóval , majd este picit járatom még...remélem halkulgat majd...a hűtőviz ügy meghát azért zavart mert én nem vagyok szerelő nem tudtam mi kellhet a cseréhez ezért is kérdeztem rá...ha tudom hogy kell még akkor veszek 5 litert 1000 ftért és nem 2500-ért 3 litert...azzal sem volt gond hogy sokáig tartott a dolog mert kapott új vízpumpát az autó , bár mikor oda értem épp próbálták berakni és kb összeveszett a 2 szerelő srác hogy most akkor hogyan is kell berakni...azt hittem hogy 2-3 napig tart egy ilyen műtét ehhez képest meglepő volt számomra hogy "3-4 óra alatt meglesz" ... valszeg nem megyek vissza megint csak ha tudom hogy a Patyi csinálja nem a kollégái bár ők sem voltak bunkók de nem álltak a helyzet magaslatán...na majd még sztorizok most itt a főnök :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Nem szabad így elítélni egy relatív jó szerelőt. :unsure: Dehogy ítélem el, mégcsak nem is ismerem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Meg különben sem szeretnélek megfosztani az örömtől, hogy ingyen kapj esetleges tanácsot... :unsure: Mélyen földig hajolva megköszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Kösz...ha hajolgatni akarsz akkor azt ne elöttem légyszi... :blink: Biztos van aki bevállana... :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 no Anti peremes felniket szereted ugye :unsure: ennél kissebbet ne tessék venni ;) ez meg egy elég mokás kép :blink: eddig lotus omega ezért ennyivel meg nem ment amiröl tudok az 380km/h Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Telcsit is adják a felnihez? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 egyforma a színűk,úgyhogy egy készletben kaphatóak :unsure: a telefon természetesen feláras :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts