Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Sok lenne megcsinálni? vagy még nem volt időd és "kedved" ezzel foglalkozni? Még nem jutottam vezérlő egységhez sajnos. Ugye Dini? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Én vagyok az, akinek 4 millióban (vagy 6ot mondtál múltkor?) van egy turbós gsi astrám, és mégis egy 200e-ért vett Senator a szívem közepe? Én vagyok az, aki 2003-ban jó megjelenésű fiatalember volt szép barátnővel, mára pocakot eresztett, és a szép barátnő is eltűnt? (Pedig zsírúj FK ülések vannak a kocsimban?) (Lehet, hogy ő is a gyári gsi kivitelt értékelte jobban kék színnel, szakadt beülővel?) Szerintem te sokkal keményebb figura vagy nálam Nem! Te az vagy, aki kéthavonta eltűnik aztán egyszer csak megjelenik, és oltári nagy baromságokat kérdez... :lol: Te az vagy, akit még ember nem látott nővel... (holott se pocakod, se sok miliós autód...még csak 200ezres Senátorod sincs...bár előszeretettel használod anyuci Vectráját... :lol:) Az igazságot meg lehet hogy jobb hanem is tudjuk... :blink: :D Te az vagy, aki sajnál 5 rongyot, és idejár jótanácsokért évek óta...no comment... ;) Te az vagy, aki azt mondja, hogy azért nem regisztrálsz a fórumra, hogy meg ne tudják az adataidat...szerinted érdekel valakit a te adatot bármelyike is? ;) Te az vagy, aki éveken át szarozik mindenen, kéthetente megkérdezed nem tud e valaki jó szerelőt, jó kárpitost, olcsó utángyártott alkatrészt... És még tudnám sorolni, de nem hiszem hogy kéne... :P Hát és igen...a vezérléscsere nem abból áll, hogy lecserélik a szíjat... ;) Bár nálad lehet...vagy ha cserélnek vízpumpát is ott állsz küblivel a kezedbe, hogy a kifolyó hűtővizet vissza tudd juttatni a rendszerbe... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Izgi. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Jaja...unatkozok úgy is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Jaja...unatkozok úgy is... ;) Akkor mesélek. ;) Szegény Attiláknél teljesen letéptem a küszöböt a beállónál. :unsure: Még a falból is kicsit kijött a keret. Hiába, a 150 vad paci... Ráadásul le sem tudtam tolatni róla. :blink: :P Utána ott kalapálták és heggesztették egy fél óráig. Félek, hogy beleépítik az olajcsere árába. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 De nem értem miért? Lehet, hogy kerékátmérő miatt vagy ennyivel lejjebb? Mondjuk nekem is hozzáér, de le nem tépem... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Én meg este kockásra fékeztem a téligumimat. Pedig csak 100ról 0ra volt satu. Nem gondoltam volna, hogy oda lesz a felület fele. Drága poén volt sajnos... :unsure: kimentek eléd ? van 16os téligumim :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 De nem értem miért? Lehet, hogy kerékátmérő miatt vagy ennyivel lejjebb? Mondjuk nekem is hozzáér, de le nem tépem... :unsure: ;) Hát én nagyon. Durva hangja volt, azt hittem, hogy a GSi húzta a rövidebbet. Egyébként a középdob ért le asszem, úgyhogy itt lesz hiányzó néhány mili. A kiállásra kíváncsi leszek. :blink: kimentek eléd ? van 16os téligumim :P Nem, csak teszteltem. ;) Köszi, azért annyira nem vészes, csak olyan, mintha kocka lenne a "kerék". Majd karácsonykor remlem cserélni tudom, addig ez is bőven jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Köszi, azért annyira nem vészes, csak olyan, mintha kocka lenne a "kerék". Majd karácsonykor remlem cserélni tudom, addig ez is bőven jó lesz. Udi elé az M5-n 190-nél jött be a belsőbe egy Suzuki Ignis.Ott is satu, és 2 kerekétől már el is búcsúzhatott. Mire beért Pestre, le is engedtek.Vehetett 2 újat.Ilyenkor biza YO dolog az ABS. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Udi elé az M5-n 190-nél jött be a belsőbe egy Suzuki Ignis.Ott is satu, és 2 kerekétől már el is búcsúzhatott. Mire beért Pestre, le is engedtek.Vehetett 2 újat.Ilyenkor biza YO dolog az ABS. Engem nagyon meglepett a dolog, nyáron több ilyen volt és semmi baja nem lett a gumiknak. Ezek szerint ennyivel puhább a téli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 mi van anti qrvara sok az idöd ?! ;) ezentul antitol kell kérni jellemrajzot :P ;) :blink: :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 mi van anti qrvara sok az idöd ?! ;) ezentul antitol kell kérni jellemrajzot :P ;) :blink: :unsure: :lol: Eddig is tőle kértük. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Csak szóljatok bátran... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Tudom, én intéztem neki. :blink: Árakról van info? Egyáltalán mi kell egy ilyen konfighoz? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Árakról van info? Egyáltalán mi kell egy ilyen konfighoz? :unsure: Előbb a neon, nem? :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 halkabb lett jóval bár használt gyári tőkék kerültek bele... És mi alapján vetted meg azokat a tőkéket? Megnéztétek, kipróbáltátok? Vagy csak ugy szemre? Előbb a neon, nem? :blink: ;) ;) Kinek is volt hamarabb neon a kocsijában? :P :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Kinek is volt hamarabb neon a kocsijában? ;) :unsure: Hát ezaz. :blink: Én már érdeklődhetek a weber (solex) iránt, de neked még neon és szárny fázis van. :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Csak szóljatok bátran... :unsure: oké én kérek 1et :P ;) yah hogy én mar kaptam :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Na annyi időm nincs... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 és mi lehet nagyon szopatós egy vezérlés és hidrotőke cserében? Megtudhatod, amint nekiállsz magad megcsinálni egy ilyet. :unsure: De sztem ne marakodjatok már hülyeségeken, vannak különböző embertípusok, hozzáállások... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Na annyi időm nincs... :blink: ;) na tudod hova mesz te értem én a viccet csak nem szeretem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Dehogy érted... :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Kiskorodban elküldtek szicológushoz, aztán azóta is futja a köröket a gumiroom-ban. :blink: Most akkor mit vársz szegény Antitól? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Amúgy meg jobb poén mint hátbabaszkodni az embert, meg 2 centiről a füle mellett szétdurrantani egy zacsit... ;) :blink: Szerintem... ;) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Udi elé az M5-n 190-nél jött be a belsőbe egy Suzuki Ignis.Ott is satu, és 2 kerekétől már el is búcsúzhatott. Mire beért Pestre, le is engedtek.Vehetett 2 újat.Ilyenkor biza YO dolog az ABS. Valahogy nemtudom sajnálni. :unsure: Autópályán 130 Km/h a megengedett sebesség. Annyinál biztos nemkellett volna akkorát fékeznie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts