Lacee Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 őőő jaja 1 E- t értek én is a tankba lövősnél nem nagyon volt mit elrontani, fogták az oriás stukkert és puff puff bang bang...arra már nem emléxem hogy járt e a motor , közben , amugy... vicces figurák , azért érdemes őket lesni , sajna pár kísérlet hagy némi kivetni valót , de nagyobb bajunk sose legyen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Asszem 10 most akcióban az első szélvédő. :unsure: Igen....? Hol? Aszittem drágább, én 18 körül saccoltam. De akkor is - szerintem - inkább csináltassa meg az ember, nem is az anyagiak miatt, hanem mert nagyon sokszor hallottam cserélt szélvédőről, ami ázott, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 nem is az anyagiak miatt, hanem mert nagyon sokszor hallottam cserélt szélvédőről, ami ázott na de ennyi erővel nem menj fodrászhoz se, mert mi van ha meghuzza a hajadat vágás közben és fájni fog?? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Itt 13500, de nincs kifejezetten akcióban. Sajnos a másikat nem találom, nem jegyeztem meg a helyet. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Itt 13500, de nincs kifejezetten akcióban. ha az akciora kattintasz, akkor ezt látod: 01-OP.1769-C OPEL ASTRA F 91-95 11 000 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 ha az akciora kattintasz, akkor ezt látod: 01-OP.1769-C OPEL ASTRA F 91-95 11 000 Ft Köszi. :unsure: A repedéssel az a baj, hogy előbb-utóbb úgyis cserélni kell sajnos, ezért írtam hogy nem olyan vészesen drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Manapság mennyiért csinálnak hátul szélesítést? Vagy egyáltalán kell e szélesíteni egy 205-215-ös gumihoz meg kb. 9" széles felnihez 40es ültetés mellett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Manapság mennyiért csinálnak hátul szélesítést? Vagy egyáltalán kell e szélesíteni egy 205-215-ös gumihoz meg kb. 9" széles felnihez 40es ültetés mellett? Szerintem kell. Bár mondjuk ilyen helyzetben az ET szám sem teljesen mindegy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Szerencsére oldalról indult a repedés és lefelé megy tovább. Most éppen nem tudnám elképzelni, hogy elindul befelé. Bár... Úgyhogy egyelőre marad. Amúgy ajánlatot már kaptam és sajnos megvenni csak az egyik fele a mókának. Olyan 20-25-ből állna meg az egész. :unsure: Tankbalövős kísérletnél nekem az nem tetszett, hogy homokban volt az egész. Lehet hogy aszfalton be tudna szikrázni az a lövedék, ami esteleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Tankbalövős kísérletnél nekem az nem tetszett, hogy homokban volt az egész. Lehet hogy aszfalton be tudna szikrázni az a lövedék, ami esteleg... Nem is kell szikráznia... a súrlódási hőtől már meggyulladna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Olyan 20-25-ből állna meg az egész. :unsure: mikor a kabrion cseréltem a szélvédő feszítő csíkot akkor kiszdeték a szélvédőt, összefaragták a zsiguli csíkot h jó legyen majd be a szélvédő és kb 3-4 ezret kértek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Manapság mennyiért csinálnak hátul szélesítést? Vagy egyáltalán kell e szélesíteni egy 205-215-ös gumihoz meg kb. 9" széles felnihez 40es ültetés mellett? biztos hogy kell szélesíteni,olyan 2-4centit.Azt nem tudom mennyiért csinálnák meg :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 biztos hogy kell szélesíteni,olyan 2-4centit.Azt nem tudom mennyiért csinálnák meg :unsure: Kell egy jókezű kasztnis és egy jó festő!Szerintem a festék többen lenne,mint a kasztnismeló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Kell egy jókezű kasztnis és egy jó festő!Szerintem a festék többe lenne,mint a kasztnismeló! Attól függ mekkora a felni ET száma,mert ha kicsi akkor kell két javító ív is,mert úgy szebb szélesítést lehet csinálni.Nem olcsó mulatság.Valószínű hogy a fényezés drágább lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 tehát vagy a felnihez csináltatom, vagy jó sokat rá kell hagyni....értem köszi :unsure: de azt a 2-4 centit még az anyagbol huzzák ki vagy már az is ives móka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 tehát vagy a felnihez csináltatom, vagy jó sokat rá kell hagyni....értem köszi :unsure: de azt a 2-4 centit még az anyagbol huzzák ki vagy már az is ives móka? Az én véleményem az hogy sokkal jobban jársz ha a felnihez csináltatod,és egy új javító ívvel csinálják meg,mert nem enged annyit az anyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Az igényes lakatos új ívet tesz fel és azt üti kijebb. Illetve attól is függ mennyire szar ami a festék alatt van fém jelenleg. Mindenképp felnihez érdemes csináltatni. Ja igen István találtam lakatos ismerőst ha mégis kell hegeszteni és hamár itt tartunk kérdeztem, csinál e lehegesztést és egyéb "tuning" jellegű dolgokat azt mondta elválal ilyesmit. Mondjuk nem láttam még mit csinált. István gyorsabb volt! :unsure: Egyébként nem csak azért mert jobban enged hanem az új ívet nem heggeszti le belül addig amíg a kívánt méretet el nem éri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 nem is tuttam h így megy a Sárga:Kadett vs volvo Csak furi a hátulja mintha akkor még sedan lett volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Csak furi a hátulja mintha akkor még sedan lett volna még bizti a kinit tulajnál volt mielött a fához csapta a hátulját :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 nem is tuttam h így megy a Sárga:Kadett vs volvo Csak furi a hátulja mintha akkor még sedan lett volna Hát, szerintem a tiéd is megy így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Hát, szerintem a tiéd is megy így. ahhoz kurv@ gyorsan kellene tolnunk :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 ahhoz kurv@ gyorsan kellene tolnunk ;) ;) Ha a Corsa után kötnénk mondjuk. :unsure: De szerintem az övé jobban ment, mint ez. És remélem nemsokára ismét fog. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Ha a Corsa után kötnénk mondjuk. :unsure: De szerintem az övé jobban ment, mint ez. És remélem nemsokára ismét fog. :blink: énis remélem ;) (bár akkor megint eggyel többen lesznek akik gyorsabbak nálam...de nembaj ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Inkább erre költs mint új felnire. Mármint miért eszik 2l-el többet és ráadásul nem úgy megy ahogy kéne. Bár az új felni + 20LE. :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Inkább erre költs mint új felnire. Mármint miért eszik 2l-el többet és ráadásul nem úgy megy ahogy kéne. Bár az új felni + 20LE. :P :blink: nálam nem sok értelme lenne +20 LE-nek ;) bár amennyit az utóbbi időben használtam egy uj felninek sem ;) Más. http://youtube.com/watch?v=-eh4dbbvmPI? 616LE _N A G Y O N_ sok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts