loree_gsi16v Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Anti! Meg se ismertelek az avatarodról, de zsír naon :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Köszi! Voszi készítette a képet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Ma elmentünk Antival lemérni hány kiló is valójában a kocsink.Az enyém 1220kiló,velem együtt 1320(a mérleg 10 kilós osztásban mér :unsure: ) Antié se olyan könnyü mint gondoltuk. Gelko bocs hogy nem szóltunk,de elötte még el kellett ugranunk valahová.Ha gondolod szólsz mikor akarsz elmenni és elmegyek veled bármikor. Amúgy nem néztek ránk furcsán úgyhogy gondolom nem mi vagyunk az egyetlenek akik lemérették az autó súlyát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Az enyim 1140 Kg volt, velem 1240 Kg... Most megkeresem Voszi méréseit...csak már nem emléxem hova rakta fel a ha ennyi kg akkor ennyi LE... Na keresgélek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Az enyim 1140 Kg volt, velem 1240 Kg... Most megkeresem Voszi méréseit...csak már nem emléxem hova rakta fel a ha ennyi kg akkor ennyi LE... Na keresgélek... :unsure: itt van :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Köszi már írtam is rá... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Gelko bocs hogy nem szóltunk,de elötte még el kellett ugranunk valahová.Ha gondolod szólsz mikor akarsz elmenni és elmegyek veled bármikor. Amúgy nem néztek ránk furcsán úgyhogy gondolom nem mi vagyunk az egyetlenek akik lemérették az autó súlyát. nem gond köszi, tengelyenkénti terhelést tudnak mérni közelebb lehet h majd oda megyek... forgalmi szerint hány kg a kocsid ? Hát hogy Siemens e? Siemens licence alapján készült, de ez is ugyanolyan távolkelelti kütyü mind mindegyik...Mert hogy 100e alatt mind az...és no különbség... :unsure: több ember mondta h ha vmi gáz van esetleg akkor szó nélül cserélik gariba...nekem is szó nélüld adtak egy másik izzót Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 forgalmi szerint hány kg a kocsid ? A forgalmiban 1080kg van írva,de azt tudtam hogy nem valós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Hol mértétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Az enyém 1220kiló,velem együtt 1320. Az enyim 1140 Kg volt, velem 1240 Kg... Ezek szerint mindketten 100 kilósak vagytok? :unsure: Az enyém volt velem 910kg asszem, de majd tavasszal ismét megmérem. Mondjuk nem nagy probléma a mérés, mert Mor16V munkahelyén van nagy mérleg, 100 méterre onnan pedig mégegy. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Hol mértétek? A keresztúri úton van egy fémfeldolgozó telep,a vasúti síneknél. Ezek szerint mindketten 100 kilósak vagytok? :unsure: Mindketten téli cuccban voltunk ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Mindketten téli cuccban voltunk ;) :unsure: Felvettétek a "csak keresztbordázott" hasatokat télire? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Mondjuk nem nagy probléma a mérés, mert Mor16V munkahelyén van nagy mérleg, 100 méterre onnan pedig mégegy. :blink: Tájjelleg! ;) Hungaricum! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 A keresztúri úton van egy fémfeldolgozó telep,a vasúti síneknél. A Vasló? :unsure: És csak úgy beengednek a kapun hogy jöttetek mérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 A Vasló? :blink: És csak úgy beengednek a kapun hogy jöttetek mérni? Vasat vittek vzze! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Igen ennyi... Szólt István, hogy szeretnénk bemenni mérni, bennt meg a mérlegelő kért 500 HUf-ot...kapott 1000-et... :unsure: 10 Kg-os pontossággal mért a mérleg... én amúgy 93 Kg vagyok, gondolom + a téliruha és felfele kerekít 5-től... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Igen ennyi... Szólt István, hogy szeretnénk bemenni mérni, bennt meg a mérlegelő kért 500 HUf-ot...kapott 1000-et... :blink: 10 Kg-os pontossággal mért a mérleg... én amúgy 93 Kg vagyok, gondolom + a téliruha és felfele kerekít 5-től... ;) Akkor oda én is elnézek jövő héten. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 igen a scannelt versio. Letöltések/ Astra F kezelési könyv :unsure: uhh mennyit szopt@am anno azzal....könnyekig vagyok hatva, hogy valaki haszonnal tudja forgatni munkám gyümölcsét ;) Ma elmentünk Antival lemérni hány kiló is valójában a kocsink.Az enyém 1220kiló,velem együtt 1320(a mérleg 10 kilós osztásban mér :P ) Antié se olyan könnyü mint gondoltuk. http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...ravan/Kp000.jpg hoppá :blink: a szokásos tálca sör, hálózsák, mocitető teleszkóp, kiscsavrahúzó, nagyvilláskulcs harcoló német alakulat stb cuccokból mennyi volt benn? ;) mert ez alapján én hátsó üléssel, ládával, pótkerékkel sokkal nehezebb vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 a szokásos tálca sör, hálózsák, mocitető teleszkóp, kiscsavrahúzó, nagyvilláskulcs harcoló német alakulat stb cuccokból mennyi volt benn? :unsure: mert ez alapján én hátsó üléssel, ládával, pótkerékkel sokkal nehezebb vagyok Minden benne volt ami hétköznap is benne szokott lenni.Biztos hogy senkinek az autója nem nehezebb az enyémnél még mélyládával együtt sem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Nézem ezeket a mítoszvadászokat, de nem találom őket hitelesnek (korábban szó volt a lövedék vs. tank szituról, amikor ők lettek felhozva példaképpen). Most éppen vizsgálták, hogy egy kisrepülő ablakát a fagyasztott, vagy a felolvasztott csirke töri-e be (rá kilőve). :unsure: Namost mindkettő betörte, innentől a becsapódás sebességét, a becsapódáskor történő energiaátadás idejét (lassított felvételről) mérték, súlyra meg ugye azonosak voltak. Namost az jött ki, hogy kilövés után ugyanazt a sebességet érték el, illetve ugyanannyi volt az energiaátadás ideje is (egy acéllemezbe csapódásnál). Ezzel rámondták, hogy mindkettő ugyanolyan eséllyel törheti be a kisrepülő ablakot. Ezzel csak az a baj, hogy az ilyen ablakoknak fő jellemzője az energiaelnyelés (kissé hajlékony, feszített felülete van, hasonló, mint az autók szélvédője). Ha egy kicsi ponton adja át az adott tömeg a mozgási energiáját (fagyasztott csirke, mert merev mint a kő), akkor nagyobb az esélye a törésnek, mintha ugyanaz a tömeg nagyobb felületen adja át ugyanazt a mozgási energiát (a lassított felvételen látszik, hogy az olvasztott csirke szépen szétterül az acéllemezen, úgy adja át az energiát). Mítoszvadászok megcáfolva. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Köszi! Voszi készítette a képet... :P Gondoltam,hogy a pocakodtól te nemtudsz leguggolni. :blink: ;) ;) (lassan én sem az enyémtől. :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Nézem ezeket a mítoszvadászokat, de nem találom őket hitelesnek (korábban szó volt a lövedék vs. tank szituról, amikor ők lettek felhozva példaképpen). Azért szerintem a fagyasztott csirkének is nagyobb a rugalmassági modulusza, mint egy kavicsnak. :blink: Egyébként ez azért hülyeség, mert fagyasztott csirkék amúgy sem repkednek. De tényleg sok kísérletbe bele lehet kötni, viszont vannak elég hitelesek is. Erről jut eszembe: bereped a szélvédőm. :unsure: szerencsére csak a bal alsó sarokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Azért szerintem a fagyasztott csirkének is nagyobb a rugalmassági modulusza, mint egy kavicsnak. ;) Erről jut eszembe: bereped a szélvédőm. :blink: szerencsére csak a bal alsó sarokban. Nem sokkal... ;) Egyik ismerősömnek a kezéből kicsúszott egy fél kilós fagyasztott szeletelt húscsomag, miközben szedte ki a hűtőből, és összetörte a járólapot a hűtő előtt. :unsure: Ha elkezd repedni a szélvédő, ritkán éri be pár centivel... Nekem is ilyen volt az előző szélvédő az astrán, aztán szépen kúszott a repedés a saroktól egészen középre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Erről jut eszembe: bereped a szélvédőm. :unsure: szerencsére csak a bal alsó sarokban. Javaslatom megoldásra: Irány a közeli teszkó, a parkolóban szélvédős embert felkeresni, ha nem túl hosszú a repedés, meg tudja állítani. Sokkal olcsóbb, mint az új szélvédő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Javaslatom megoldásra: Irány a közeli teszkó, a parkolóban szélvédős embert felkeresni, ha nem túl hosszú a repedés, meg tudja állítani. Sokkal olcsóbb, mint az új szélvédő.... Asszem 10 most akcióban az első szélvédő. :unsure: A mitosz-izék meg elég gyakran elég érdékes dolgokat csinálnak, de a tankba a lövős kisérletben sok kivetni valót én sem találtam. Ez a csirkés kisérlet egyébként tényleg nagyon gáz volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts