Kess Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 és kinyomott :) :) :) Agr csak ment a szívatás ismerhetnél :P :lol: :P kinyomtalak, mert így ócsóbb neked!!! nekem meg mind1 :wink: de este hiába vártam a hívásod :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Jó de már múltkor is kb 3x kinyomtuk 1mást :) Tuom csak hülyölök! Ma jó néked cartárs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 és a tegnap este??? nekem ma már nem jó, mert megyek vidék és csak kedden este jövök :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 és tegnap este ne tudd meg mikor értem haza :) báz kivágom asszonyt, mee folyamatosan kontrollált, kérdőre vont mos' meg kezded Te :roll: :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Na a két Offffffmeiszter... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 :) :) az a baj a hülyéskedéseimmel, hogy ha komolyann beszélek akkor is nevettek :) :P Kess bácsi ezt full komolyan írtam :lol: Akkor majd jelentkez a 4 nap alatt! Amúgy átjössz felüljárón (h a fogarasi felöl jössz) és a 4. buszmegállónál lekanyarogsz balra és ottan lakom szóval nem nehéz :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 ....kinyomtalak, mert így ócsóbb neked!!! nekem meg mind1 :wink:.... bazs kartárssal jól elbeszélgetnétek. Te hívnád őt, kinyomna, aztán ő hívna téged, kinyomnád........ :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Jól nyomkodnák egymást... :) :) ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 bazzzzzzzzzzeg ha a kép méret jo akkor masba kötsz bele hat a F*A*S*Z*O*M tele van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tényleg kibaszottul kezd elmenni a forumra irogatástol a kedvem a normalis beszélgetés lényegét öli meg mélykék avval hogy qrvara unatkozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 ne idegeskedj, mert az árt az egészségnek :violent2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Látom Kess neked is tessik az a "szárny" amiről vakertam :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 nekem ez az autó teccik kompletten ahogy van, csak a hátsó lámpát cserélném ki másra.... kicseréltem az avatarom, mert már tuti nem lesz új fény...marad hófehérke :evil3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Azt a középső szárnyat azért én leszedném... :wink: Fényezésről van már ár???? Mi van ha a mostani metálra nem metált fújatok???? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Azt a középső szárnyat azért én leszedném... :wink:És odaadnád nekem :) Fényezésről van már ár???? nekem 13 pro elemet mondott Koko gyerek, ő szépen dolgozik. De ez abszólut nem mérvadó. Most beszéztem csepeli barétommal ő 8e/elemről mesélt, de a munkáját még nem láttam. Közben 1 másik emberrel is felvettem a kontaktot ő fényezte haver accentjét 60+festék árban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Jó da a tnkbetöltő is egy elem, meg a motorháztető is... Ezt soha nem értettem, hogy miért ebben gondolkoznak ezek a fényezők... A festő mázoló sem falra adja meg az összeget, hanem m2-re...Jól is néznénk ki.... (Mester lenne egy kis meló számára! Mennyiért fest le egy falat? - 10 ezertért anyaggal. - Jó akkor le kéne festeni az M7-es mellett végighúzódó hangfogófalat....) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 miva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Hát mi az hogy egy elem...duracell, vagy mekkora, vagy mi a faxom... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Gondolom nem fogja külön a betöltőt 1 elemnek számolni.... De Anti mit vársz, hogy azt mondja neked vki, h Antal úrfi ez így 163.854 huf lesz? Ilyen sehol nincs. Vagy azt mondják 3 kiló és keresnekrendesen vagy lebeszélitek, hogy mennyiért veri telibe :idea: nemde? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Hát ha 3 kilót mond akkor én verném telibe... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Hát ha 3 kilót mond akkor én verném telibe... :roll: de fász vágyol :) +int hülyének néztek kollegák kinn állnak iroda elött és azon kattognak mi bajom lehet,h fel fel röhögök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 nekem is mindig elemárat mondanak... van egy ismerős vidéken (pécs), aki 10-11 körül fényez fehéret, de nem láttam a munkáit, majd hétfőn nézem meg bár már nagyon gondolkodom rajta, hogy megéri-e elvinni oda, mikor itt bp-en van 1 nagyon jó fényező haverom, aki 12 mondott elemenként és akkor nem kell monjuk vonatoznom és ha odadobom neki a 2 M-es tükröt és azt ingyé lefújja a többivel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Az nem M3-as... :) :) :) És akkor mondjátok mán meg, hogy hány elembőlis ell a mi csodavasunk... (Aztec ne te mert a tie többől van.. :wink: ) Üdv.: Aotmmanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 hát szerintem: oldalt 3, ez ugye 2szer 2 lökös mociháztető csomitartóajtó tető tehát elvileg 11, ami annyit tesz hogy kb 130-150e-ből ki kellene jönni egy full fénynek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts