coupe Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Emberek! Ez a Tar nevezetű ember véletlenül nem a 17.-ik kerületben lakik, mert a füstgépet itt elég sürűn szoktam látni......... De Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ez az autóé, nekem annyi nem elég felesböl. :unsure: Nem műxik az economy mód? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Gábor k jó ez a kompjútör! Sok sikert a millós darabszámú értékesítéshez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Gábor k jó ez a kompjútör! Sok sikert a millós darabszámú értékesítéshez! Igyexik az ember... :P Sok itteni tag közreműködésével tökéletesedett az utóbbi másfél évben. ;) (ezért köszönet is nekik :unsure: ;) ) A darabszámokra még azért nem fogadnék... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 De viszont az asztmát soha nem láttam még itt cirkálni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Tényleg, ha Bélának is benne van, akkor már tudod Astra BC-vel is használni? Csak, mert tervben van, hogy berakok egy Astra BC-t a Corsába. Nem műxik az economy mód? :blink: Ha szomjas vagyok, akkor nem mindig müködik. De hát mit tehet az ember.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 viszont az asztmát soha nem láttam még itt cirkálni....... Mostanában már elég ritkán volt használva inkább hétvégén akkor is keveset.A fényezés elött viszont elég sokat kocsiztunk ott vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Tényleg, ha Bélának is benne van, akkor már tudod Astra BC-vel is használni? Csak, mert tervben van, hogy berakok egy Astra BC-t a Corsába. Nekem gyári BC-m van, csak a GáborBC leírását olvasgattam, meg a fotókat nézegettem, és nagyon komoly :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Mostanában már elég ritkán volt használva inkább hétvégén akkor is keveset.A fényezés elött viszont elég sokat kocsiztunk ott vele mikoooo????? milyen színe volt??????? Merre felé???Pesti út? Ferihegyi út? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 mikoooo????? milyen színe volt??????? Merre felé???Pesti út? Ferihegyi út? volt ilyen fekete,utána volt foltos a lakatolás után,most meg ilyen.A kerék már rég rajta van. Ott körül :unsure: kb 7éve meg van neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Uhhh...Bitang ez a felni... Ja ott lekik mint ahogy a az István is írta már...viszont idén kb 3X volt kerten kívül... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ezt a hozzászólást Redi és Tom nem olvashatja el! :unsure: Ma kiszámoltam a komplett Pesti túra átlagfogyiját, 8.5 jött ki. :blink: Jó hát ha nem tolod akkor még szép is, hogy ennyi. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 volt ilyen fekete,utána volt foltos a lakatolás után,most meg ilyen.A kerék már rég rajta van. Ott körül :unsure: kb 7éve meg van neki. Ahám nem igazán ugrik be, hét éve azt se tuttam mi az az Astra, legalább ilyennel is büszkélkedhet "kis kerületem" :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Tényleg, ha Bélának is benne van, akkor már tudod Astra BC-vel is használni? Csak, mert tervben van, hogy berakok egy Astra BC-t a Corsába. Ha akarsz egy ilyen kompit, akkor nem is kell gyári bc, elég a TID kijelzőt beapplikálni a gépbe. Sőt, ha szép 10 karakteres kijelzőt akarsz hozzá, akkor a Vectra B TID vagy az Astra G TID-et faragod bele. :unsure: Jah, elméletben műxik MID-del is, de még nem próbáltuk sosem, nem volt rá igazi igény. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 én meg ugye a 17bendolgozom vagyis ott az iroda,a főnökömnél áll a Kadett,tegnap elgurultunk futóműveshez Pécelre ahol találkoztam a kedvenc A Corsámmal amiben már 1.4i van újra :blink: amikor mentem visszafelé láttam én is renyót a körforgalomban.tényleg Tar mindent csinál szerelés szinten???mert a futóművesek nem voltak nyitva....meg a gyújtásomat is be kéne lőni.... :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 találkoztam a kedvenc A Corsámmal amiben már 1.4i van újra :blink: Erről esetelg bővebben? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 ... láttam én is renyót a körforgalomban.... Mikor hol? Mert a dobi most nálam van... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Elsősorban turbós "istenekhez" intézett kérdésem: Lenne-e igény olyan turbótimerre, ami alap kiépítésben csak simán időzíteni tudna, és 9e Ft-ba kerülne mindenestül. Továbbá lehetne olyan opciója, hogy távirányítóval el lehet indítani a motort automatikusan, hogy pl melegedjen, ez az opció további 10e Ft körül alakulna. Ez amolyan igény felmérés. Ha azt mondjátok, piacképes a dolog, akkor február-március környékén jelenhetne meg. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Stipistopi a prototípus... ;) Hát szerintem lenne... Ha azt nézem, hgoy a turbotimerek ára az ebayon 100 EUR körül fut... Monjuk ezek több mindent is tudnak adott esetben, de ezeket nem is nagoyn használja senki... :unsure: Nem okoz e galibát pl olyan esetben, hogy a riasztóval bezárod a verdát...viszont a timer miatt még megy ugye a gyújtás aktív...theát nem tud aktíválódni a riasztó... :blink: Nekem eddig ezért nem lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Uff! Létezik olyan szerelő aki vezérlést kicserélné nekem meg a tőkéimet és még idén nem hetek mulva?(Pöstre gondolnÁk...) Köfi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Uff! Létezik olyan szerelő aki vezérlést kicserélné nekem meg a tőkéimet és még idén nem hetek mulva?(Pöstre gondolnÁk...) Köfi! Patyi Laci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Stipistopi a prototípus... ;) Hát szerintem lenne... Ha azt nézem, hgoy a turbotimerek ára az ebayon 100 EUR körül fut... Monjuk ezek több mindent is tudnak adott esetben, de ezeket nem is nagoyn használja senki... :unsure: Nem okoz e galibát pl olyan esetben, hogy a riasztóval bezárod a verdát...viszont a timer miatt még megy ugye a gyújtás aktív...theát nem tud aktíválódni a riasztó... :blink: Nekem eddig ezért nem lett... Gondoltam hogy te rámozdulsz. ;) Meg max 1-2-en az ismerősi körödből. Csak ez még nem reális igény. De ha azt mondod, a piacon ennek lenne forgalma, az már jó hír. A riasztót lehetne úgy kötni, hogy a gyújtás jelet csak a timer lefutása után érzékelje. Ez nem okoz gondot, a sima zárókontaktos gyújtásrelé helyett alternáló relét kell kötni a timerbe. Nem tudom még mi okozhatna gondot a riasztóknál... lehet hogy a rezgésérzékelőt is pl magasabb ingerküszöbre kellene állítani, hogy ha jár a motor, ne riasszon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Gondoltam hogy te rámozdulsz. :unsure: Meg max 1-2-en az ismerősi körödből. Csak ez még nem reális igény. De ha azt mondod, a piacon ennek lenne forgalma, az már jó hír. Picit beleszólnék. a. Szerintem olyan túl sok turbós opel nincs Magyarországon (12-15?). b. Ami van, az szerintem mind fiataloké. Azok neteznek bőszen. Így biztos eljutottak már a fórumokra. Magyarul szerintem el is éred őket interneten, sőt, ismered is őket. Lehet, hogy műszakilag hülyeséget beszélek, de szerintem inkább próbáld meg univerzálisra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Nem is mondtam hogy csak opelhez. Teljesen univerzálisra csinálnám. :unsure: Jah, még annyit a riasztós témához, hogy riasztó nélkül is ad egy bizonyos szintű védelmet ez a kütyü a lopás ellen, ugyanis lenne benne ajtónyitás érzékelés, és sebességjel érzékelés. Ezek esetén rögtön leállítaná a motort (kivéve abban az esetben, ha a tulaj maga érkezik az autóhoz, ilyenkor ajtónyitás előtt kellene ismét nyomni egy gombot a távirányítón). Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Nem is mondtam hogy csak opelhez. Teljesen univerzálisra csinálnám. :blink: Télleg nem mondtad :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts