mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 lehet. ;) nademiezadiszkrimináció? :unsure: :blink: már itt is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Az erösek maradnak a gyengék elhalnak. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Tessék tegnap még határozott nagybetűs nemmel válaszolsz a kérdésemre erre ma meg mégiscsak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Visszategyem? :unsure: Egyébként ez is vérlázító nem? :blink: Meg egyébként időnként szeretem cserélni is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Visszategyem? :unsure: Egyébként ez is vérlázító nem? ;) Meg egyébként időnként szeretem cserélni is. szvsz jó kép...csak az angel eyes kezd kimenni a divatból ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Eladó Turbós GSI.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Eladó Turbós GSI.... úgy gondolom hogy aki ilyen autót szeretne építeni,annak ezt kell megvenni.Fényezés és motor csere óta alig volt használva. Én megvettem volna mikor az enyémet ellopták,de akkor nem akarta eladni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Én meg sajons nem vettem meg...amikor turbósítottam...pedig nem kicsit jobban jártam volna mint így... :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Én meg sajons nem vettem meg...amikor turbósítottam...pedig nem kicsit jobban jártam volna mint így... :blink: :unsure: Pedig legalább 1hónapig könyörögtem hogy vedd meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Pedig legalább 1hónapig könyörögtem hogy vedd meg :unsure: Inkább erre kellett volna rábeszélnetek, nem a sárga fekete harci szekérre. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Inkább erre kellett volna rábeszélnetek, nem a sárga fekete harci szekérre. :unsure: Ennyi hitelt elég nehézz lett volna intézni.Ahogy ismerem az Attilát 1.7-1.8nál olcsóbban nem fogja oda adni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ennyi hitelt elég nehézz lett volna intézni.Ahogy ismerem az Attilát 1.7-1.8nál olcsóbban nem fogja oda adni Az pont jó, akkor még rádob egy misit az enyémre és mehet is a csere. :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 kiváncsi lennék mi erröl a véleménye :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 kiváncsi lennék mi erröl a véleménye :blink: ;) ;) Már mondtam neki. Csak nevetett. Biztos nem akarta elhinni, hogy ilyen olcsón juthat egy hibátlan autóhoz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Már mondtam neki. Csak nevetett. Biztos nem akarta elhinni, hogy ilyen olcsón juthat egy hibátlan autóhoz. :unsure: :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Tom! Fél 9-től lesz foci, és ott talizunk, mert jön a Detti is, és meg a Dobival megyek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Tom! Fél 9-től lesz foci, és ott talizunk, mert jön a Detti is, és meg a Dobival megyek... :unsure: Jön a Detti focizni? :blink: Elmenjek érted? Vagy jó a dobi? Mi van a túróval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Jön a Detti focizni? :unsure: Elmenjek érted? Vagy jó a dobi? Mi van a túróval? Azt csak pénteken lehet kihozni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Azt csak pénteken lehet kihozni :unsure: :blink: Én kérek elnézést. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 szvsz jó kép...csak az angel eyes kezd kimenni a divatból :blink: :unsure: Ebben nincsen gyárilag angel bi bi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ezt a hozzászólást Redi és Tom nem olvashatja el! :unsure: Ma kiszámoltam a komplett Pesti túra átlagfogyiját, 8.5 jött ki. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Mármint neked felesből? És az autó? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Anti! Tudok neked egy jó felnit! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Anti! Tudok neked egy jó felnit! ;) http://www.cleaned.be/gallery/pics/11793.jpg Ezt ma már én is néztem. :blink: Mármint neked felesből? És az autó? ;) Ez az autóé, nekem annyi nem elég felesböl. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Emberek! Ez a Tar nevezetű ember véletlenül nem a 17.-ik kerületben lakik, mert a füstgépet itt elég sürűn szoktam látni......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts