Demó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Demó naon fless az ülés. Sokkal magasabban ülök, jobban tart és alig tudok kiszállni belőle :unsure: Ezt Xaba találta, Kadett GSi reklám!!! Örülök neki, hogy tetszik az ülés. Jó ez a reklám. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Albert rámozdult a csomagtartókárpitra is? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Albert rámozdult a csomagtartókárpitra is? :blink: Igen, de megnézte világosban és azt mondta, hogy úgy elég ganés. Én elötte sajnos még nem láttam világosban, mesterséges fénynél pedig elég jól nézett ki. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=4lswbfBIUmo? Látod mit ki lehet hozni belőle? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=4lswbfBIUmo? Látod mit ki lehet hozni belőle? ;) Ne ültess bogarat a fülébe, mert a végén még eladja a GSI-t és nekiáll tuningolni a Senit. :blink: Nekem egyre jobban tetszik a Monza is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ne ültess bogarat a fülébe, mert a végén még eladja a GSI-t és nekiáll tuningolni a Senit. :blink: Nekem egyre jobban tetszik a Monza is. :unsure: a monza egy nagyon jo kis kocsi ... nem isértem miert nem ilyet vett ... arra a sok ajtora ugysincs szüksége ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Nem...ez csak ketőötös...nekem 3 ezres van... ;) De ez a Weber dolog most megmozgatta a fantáziám... :unsure: Na jó nem szóltam... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 De ez a Weber dolog most megmozgatta a fantáziám... :unsure: Na jó nem szóltam... :blink: ;) Mit mondtam......Mindegy, már késö! ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 antinak ;) :P :unsure: ;) :blink: ;) :lol: 3x-Weber-Vergaser-45- kéne egy olajtekno c20xe/let mondjuk tegnapra van v kinek ??? haveromnak a csavarnál repedt meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Aztecot kérdezd meg... De Demonak is bizti van... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ú Szonik ne szivasd má Antit me megveszi egyből úgyse birja ki hogy ne :blink: Ez mit jelent? ACHTUNG DIE TRICHTER SIND NICHT BESTANDTEIL DER AUKTION.LIEFERUNG WIE BILDER NUR OHNE DIE 3 LUFTTRICHTER Redi a cskárpit elég ganyés de le akarom fújni feketére... Nem élethalál kérdés hogy legyen ilyenem (ha nagyon kell ajánlj érte valamit pl jégbehűtött maláj .....), de az enyém lyukas meg minden baja van, ha ebből fekete lesz akkor talán szép lesz :unsure: Dinyt kérdezted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 kéne egy olajtekno c20xe/let mondjuk tegnapra van v kinek ??? haveromnak a csavarnál repedt meg Muszáj alu teknönek lennie? Mert állítólag passzol a C20NE-é is csak a kkor kell a C20NE szzívócsöve is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 aztec ot elérni lehetetlen :unsure: probaltam mar hinnni mi is van vele de soha nem veszi fel Muszáj alu teknönek lennie? Mert állítólag passzol a C20NE-é is csak a kkor kell a C20NE szzívócsöve is. szivo csö az nem cserélhetö ezen ugyanis z20let pumpa van szal alu kell :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Nagyon jó szívó hangja van ezeknek a fekvő karbiknak. Remélem Demó megcsinálod az xe-t karbisra. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Dinyt kérdezted? Diny Olajteknöje elvileg az enyém lesz, mert az enyém gyanus, hogy repedezik... :unsure: Nagyon jó szívó hangja van ezeknek a fekvő karbiknak. Remélem Demó megcsinálod az xe-t karbisra. ;) Nekem is nagyon bejönnek a Weberes motorok, de elöbb megvárom, hogy milyen lesz a Krisztiáné. Én egyébként is akkor már meg akarom bontani a motort és a hengerfejet és a dugókat kicsit átalakítani. Ez is elég komoly lehet. http://www.ame-racing.de/dragracer/galerie-VR6.shtml És itt a hozzá tartozó videó. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Diny Olajteknöje elvileg az enyém lesz, mert az enyém gyanus, hogy repedezik... :unsure: Redinek irtam a kárpitra! Német blablát lefordiccsa vki pls? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 ACHTUNG DIE TRICHTER SIND NICHT BESTANDTEIL DER AUKTION.LIEFERUNG WIE BILDER NUR OHNE DIE 3 LUFTTRICHTER Figyelem, a tölcsérek nem tartoznak az aukcióba. Szállítás úgy, mint a képeken, csak a 3 levegötölcsér nélkül. (mondjk ha jól emlékszem 6 tölcsér volt rajta. :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Figyelem, a tölcsérek nem tartoznak az aukcióba. Szállítás úgy, mint a képeken, csak a 3 levegötölcsér nélkül. (mondjk ha jól emlékszem 6 tölcsér volt rajta. :unsure: ) Magyarul tüte nélkül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Egy jó ideig árult valaki nálunk is egy über vr6 biturbó ventót. Persze csiliárdokért, szerintem még nem tudták eladni. Ő volt az de amint látom szétbontotta mert a kutya sem vette meg. Bár amit ír az is igaz lehet. Hát igen Anti is ezért öli bele a pénzét mert jól már elég rég nem jön ki belölle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Bár amit ír az is igaz lehet. Hát igen. Jó ez a szöveg.Sztem leszünk még így majd páran......... Ezt a Vento-t nagyon szerettem, annak ellenére hogy 30Litert evett, és iszonyatosan szervízigényes volt ! Az utcán nem nagyon volt ellenfele,az autópályán pedig szinte semmi nem ért a nyomába.......(280Km/h)... Mivel a gyári teljesítményhez képest a többszörösét tudta, sokszor keveredtem vele életveszélyes helyzetekbe, és olyan kalandokba, amiknek nagyon csúnya vége lehetett volna, de ezidáig minden esetben valahogy megúsztam. Most viszont ismét történt egy nagyon necces kaszkadőr mutatvány, ezért úgy döntöttem, befejezem, mielőtt megölne........... Az autót darabokra szedtem, és alkatrészenként eladtam......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Északi Opel fanok pálya napja! Persze hogy Rear Wheel Drive! (43,5mb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Északi Opel fanok pálya napja! Persze hogy Rear Wheel Drive! (43,5mb) nagyon szelektív volt az operatőr! Alig mutat meg kocsikat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ezt most nem értem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Vagy kevés kocsi volt ott... vagy csak ezt a párat vette folyamatosan... nem hiszem, hogy csak ennyien voltak ott... pl.van amikor feltünk omega, stb. is nem? de azokat alig mutatja Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Lehet ezek nyomták jól, nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts