Albert Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Nem mongyátok meg neki hogy 25 km -enként nézze meg az olajszintet mert úgy füstöl melegen a gépsas mint a kazinbarcikai erőmű? Amúgy ti vagytok a hülyék hogy egy csajjal vitatkoztok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Vitatkozik a tököm...én csak unatkozok... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ha átmegyek Füredire segicc lecserélni a GTEről a kereket? :unsure: Tényleg, nincs egy benzinkannád kőcsön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Benzinkanna? Örülök ha a szarokba tok tankolni... Dolgozok nem otthon vagyok...de segítenék szívesen... :unsure: Ha ráér 8-ig akkor okés... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Gina and Joci féle gsi sokáig állt a Nagykőrösi úton, láttam párszor. Gondolom tulaj meghírdette, két ember elment megnézni, megkérdezték, mennyit megy százra. 6.5-et mondott az eladó, ők meg elhitték :unsure:. És azóta is hiszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Lenne egy kérdésem az érintett urakhoz. Lenderéknél lehet kicsikarni egy kis engedményt egy fél rendszerre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Persze... Kérsz egy 50-est, és kapsz egy 25-ös rendszert olcsón... :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ha átmegyek Füredire segicc lecserélni a GTEről a kereket? :unsure: Tényleg, nincs egy benzinkannád kőcsön? Nekem van ha kell amolyan kicsi, talán 10 literes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Persze... Kérsz egy 50-est, és kapsz egy 25-ös rendszert olcsón... :unsure: :P ;) Pont erre gondoltam Anti, kösz ;) :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Pont erre gondoltam Anti, kösz ;) :unsure: :blink: AMúgy meg hívd fel a Lender Lacit, mond meg hogy ismersz minket, elmodod mit szeretnél és ő meg mond egy árat... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Jól néz ki frankó lett. Végre egy Astra amiben nem éndzsölájz van :unsure: Mi az hogy Te csináltad az indexet??? És hogyan? Leszedtem az index burát,és kifújtam fekete festékkel az alját és az oldalának egy részét.Sajnos a ragasztó viszont feloldotta a festéket a szélén és így elég csúnyán néz ki. Sokkal jobban villágít mint az angel eyes :blink: és eddig még nem láttam ilyet itthon senkinek.(kivéve az autószerelő barátomnak,de azt ő csinálta) jah amúgy télleg jobb ez a lámpics mint az uncsi éndzsölájjsz!!!! Köszi,nekem is jobban tetszik.igaz hogy talán nem dob rajta akkorát de szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 yahh coupe kicsit fel felé vilagit mind2 kicsit lejjeb csavarod majd multkor kicsit sokat allitottunk rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 yahh coupe kicsit fel felé vilagit mind2 kicsit lejjeb csavarod majd multkor kicsit sokat allitottunk rajta Ok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Vettem egy kannát MOLnál 1200-ért. Jó erős anyagból van csak nem biztonsági záras - azér kössz Béla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Tom lett az IQ bajnok...by Gina... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Tom lett az IQ bajnok...by Gina... :blink: ;) Hát hiába, az egyetem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Asszem kitaláltam, miért megy 6.5-t az a GSi 100-ra.Nézzétek csak meg azt a gumiméretet!!! :unsure: :blink: ;) ( mégsenem.csak 0.7% az eltérés ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Nem értem miért vitatkoztok vele.Annyit megy 402méteren mint én így esélyes hogy az Én autóm is 6.5másodperc múlva 100on van :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Akkor már 100 van...eltelt a 6.5 másodperc...én csak kinéznék a parkolóba... :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Akkor már 100 van...eltelt a 6.5 másodperc...én csak kinéznék a parkolóba... ;) :unsure: értem én hogy írigykedtek a jó szívó motorra ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 +FSI doboz :blink: jóvanmá ;) ;) Bazz de annak az autónak a motorja triccsre lesz téve veszettgyorsan ahogy láttuk pályanapon... Megnézném az olaj állapotát... igen egy kicsit "erősen" füstölt.....dehát a 6.5-öt nem adják ingyen :lol: Tom lett az IQ bajnok...by Gina... :P ;) biztos látta már szerelni az utcán....az a kipuff leszedés nem volt semmi... :unsure: :lol: értem én hogy írigykedtek a jó szívó motorra :D :D szerintem is erről fúj a szél B) :lol: de az fekete powercup szerű képződmény miből van? tényleg műanyag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 "de az fekete powercup szerű képződmény miből van? tényleg műanyag?" Mond te nem tudsz olvasni? :unsure: Leírtam mi az ee. ;) Vagy akár azt is írhatnám amit Redline szokott írni: Volt már róla szó. Kicsit olvas vissza mindenre kapsz választ. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 biztos látta már szerelni az utcán....az a kipuff leszedés nem volt semmi... :blink: ;) És ehhez a Balcsin ki sem kellett szállnia az autóból... :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Demó naon fless az ülés. Sokkal magasabban ülök, jobban tart és alig tudok kiszállni belőle :unsure: Ezt Xaba találta, Kadett GSi reklám!!! Akinek nem játszaná le az xp-s media player, az EZT installálja hozzá gyorsban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts