warwolf Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Méghogy FSI doboz Akarsz beszélni róla? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Akarsz beszélni róla? ;) freudi elszolás? :blink: ;) jóvan elgépeltem bázz...nem tehetek róla nem értek én ezekhez a kommmmpjuterekhez meg billentyűzetet sem látok minden nap :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 freudi elszolás? :unsure: :blink: Nem értek a lovakhoz! ;) Amúgy meg találtam képet a CS-n arról a hajógyári Seatról, amit lezúzott lelkes tulaja. Ím Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Uhhh.. ez durva.. ha jól látom telibekapta az oldalával a fát.. :unsure: de tényleg jó tempósan mehetett, ha igy meg"nyomta".. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Hát ez se ötvennel ment..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Hát biztos hogy nem... Nem írták, hogy mi lett a sráccal, meg a csajjal? Én nem találtam semmit róluk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Tippelgetések vannak, de biztos info még sehol... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Hát biztos hogy nem... Nem írták, hogy mi lett a sráccal, meg a csajjal? Én nem találtam semmit róluk. A csaj állítólag a saját lábán szállt ki, a srácot meg a tűzoltók szedték ki.Többet én sem tudok........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 tippppikusss diszkóbaleset! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 tippppikusss diszkóbaleset! ;) Hüle! :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Gina a Joci meg a hatfél... Hát Gina hozzászóláésait érdemes elolvasni... Kicsit RCS fííílingem van... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Gina a Joci meg a hatfél... Hát Gina hozzászóláésait érdemes elolvasni... Kicsit RCS fííílingem van... :blink: Ma ilyen feszültséges nap van. :unsure: ;) Én mondjuk nem hergelném, mert két személlyel, klímával lenyomja a turbódat. Csak a miheztartásvégett szólok... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 De legalább felajánlotta, hogy beülhetek... :unsure: remélem ezen mihamarabb túlesünk...megérzem a 6-5es feelinget..mert addig nem fogok tudni jól aludni... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Gina a Joci meg a hatfél... Hát Gina hozzászóláésait érdemes elolvasni... Kicsit RCS fííílingem van... :unsure: +FSI doboz :blink: Bazz de annak az autónak a motorja triccsre lesz téve veszettgyorsan ahogy láttuk pályanapon... Megnézném az olaj állapotát... Naon fless az új ülésem, tökre tart, furi ;) Aszonta PehiCsabi hogy ő lefújta matt festékkel a randa szürke kalaptartóját és kész. Nem kopik (eddig) és egész jó lett. Végülis nem veszíthetek sokat, lehet bepróbálom az olajos kárpittal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ne szekáljátok, csak a kmóra csal felfele brutálisan, azért mértek ennyit. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Jah...az más... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Mitől olyan brutál az a gép? vagy valamiről lemaradtam? Ma ilyen feszültséges nap van. :unsure: ;) Én mondjuk nem hergelném, mert két személlyel, klímával lenyomja a turbódat. Csak a miheztartásvégett szólok... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Nem maradtál le semmitől... Ez lenyomja még a turbót is... :unsure: Nagyon bitang... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Kemény a gép! Nagyon! Lehet én is ilyet akarok inkább... minek ide turbó, ha ennyitől is így megy a kocsi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 ÁÁ tehát akko itt most az a téma hogy a gazdája félre mérte a gyorsulást?! az a kupak amugy jo dolog meg ér 30 valahány ezret? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Gina a Joci meg a hatfél... Hát Gina hozzászóláésait érdemes elolvasni... Kicsit RCS fííílingem van... :unsure: Idézet a Cs-ről Antinak: "Szia!Gina vagyok.Te nagyon okos egy csávó lehetsz ne mán,osztod az észt meg arcoskodsz itt csak nem tudom mire MR.Tökély.Hallottam Opel-talin se virítottál valami nagyot,de mindegy,ha Te ettől nagyobbnak érzed magad nekem úgy is jó." by Gina :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 ÁÁ tehát akko itt most az a téma hogy a gazdája félre mérte a gyorsulást?! az a kupak amugy jo dolog meg ér 30 valahány ezret? hát annyit bizti nem max. a harmadát ha a páverkápról beszélsz de az ott mi srácnak, érdekes kialakitása van az bizti....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 ÁÁ tehát akko itt most az a téma hogy a gazdája félre mérte a gyorsulást?! az a kupak amugy jo dolog meg ér 30 valahány ezret? Padon mérve 5LE töbletet nyújt,azt hogy megéri e az árát azt neked kell eldönteni.Ha szerencséd van akkor már 20ért lehet venni. Ami az említett autóban van az olyan mokolt megoldásnak tűnik a power kupak az nem így néz ki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Idézet a Cs-ről Antinak: "Szia!Gina vagyok.Te nagyon okos egy csávó lehetsz ne mán,osztod az észt meg arcoskodsz itt csak nem tudom mire MR.Tökély.Hallottam Opel-talin se virítottál valami nagyot,de mindegy,ha Te ettől nagyobbnak érzed magad nekem úgy is jó." by Gina :unsure: :blink: ;) na ezt jól megkapta Anti le is lépett gyosan a netről........ szegény most bizti jól elrontották a kedvét Nem is carstyling lenne he nem ilyen adatokkal szerepelne egy "Tuning autó" de hát tuning matrinya meg tuning lámpa meg monjuk tuning sportállatpedálszett és megvan a 6.5 meg a 160Le Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ilyen a powekupak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts