warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 addigra ezek már igencsak vetereán gépek lesznek! Nem látom az összefüggést................... :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Nem látom az összefüggést................... :unsure: :blink: ;) elvileg jobban kéne majd rájuk vigyázni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Azért lelki szemeimmel látom már,ahogy Don Anti az unokákat bevezeti a kötegelő és pillanatragacsal való javítás rejtelmeibe! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Na hallod! ez így elég durva képzeletre utal! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 elvileg jobban kéne majd rájuk vigyázni... :unsure: A gyerkőcökre?NaNá! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 A gyerkőcökre?NaNá! :unsure: na igen! azokra is! A pelenkát nem kötegelővel kell rögzíteni majd! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Csak a szó hiányzik................... Már írtam, hogy megnézhetnéd nekem, csak úgy látszik, hogy azt nem láttad. ;) Tom közben itt vadul számolgat... ;) Az jött ki neki, hogy 402 m-re vetítve, Demo 385 m-nél tart, amikor a GSI-vel megteszem a 402m-t... Ez azt jelenti, hogy kb 5 autó elönyöm van... Na ezt kell Demo lefaragnod jövőre... :P Ja és múlktor téma volt, hogy a 200km/h mennyi idő alatt van meg...erre 17 mp-et számolt, ami legyen mondjuk 18... :blink: ;) Már van egy pár ötletem, de még az is lehet, hogy a másik A Corsa kasznimból is lesz valami izgalmas lesz. :unsure: Az autópályán majd én is mérek idöt 200-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Már írtam, hogy megnézhetnéd nekem, csak úgy látszik, hogy azt nem láttad. :unsure: Rendben.megnézem, aztán írok, hogy mit láttam.De caravannál van v.mi konkrétum, amit direktbe nézzek meg?V.mi sajátosság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 http://images.iwiw.net/0301/user/00/90/72/...1_1157549865707 Aki iwiw tag, nézze meg a képet. Sok szép GSI, rendszáma a látható 3ból 3nak nincs a helyén :unsure: Mellesleg szerintem tök jó kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Rendben.megnézem, aztán írok, hogy mit láttam.De caravannál van v.mi konkrétum, amit direktbe nézzek meg?V.mi sajátosság? Oké, csak édekelne, hogy milyen állapotban van. Gondolom egy 1.8 16V lehet benne, de azért meg lehetne nézni. Két lehetöség áll fenn, vagy egy Irmscher kombi, vagy egy Vectra 2000 16V. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Oké, csak édekelne, hogy milyen állapotban van. Gondolom egy 1.8 16V lehet benne, de azért meg lehetne nézni. Két lehetöség áll fenn, vagy egy Irmscher kombi, vagy egy Vectra 2000 16V. ;) 1.8 16V lesz az.Én láttam menni a srácot vele, és elég komolyan lépett a gép........... http://images.iwiw.net/0301/user/00/90/72/...1_1157549865707 Aki iwiw tag, nézze meg a képet. Sok szép GSI, rendszáma a látható 3ból 3nak nincs a helyén ;) Mellesleg szerintem tök jó kép A GSi-k ilyenek.vagy éppen fényezni fogják a lökhárítójukat, vagy pont szárad, vagy elveszett a rendszám.Ez ilyen! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Jó, szóval akkor: ________ GSI vonószemtakaró közös legyártatásához tessenek feliratkozni, egyenlőre csak érdeklődés szintjén. Első: 1. LAcee 2. iqbéla 3. Redline 4. Diny Hátsó: 1. Diny 2db 2. iqbéla Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Valakinek fölös kipuff tömítése c20xe-hez esetleg nincsen(remélem nem baj h ide írtam)????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Valakinek fölös kipuff tömítése c20xe-hez esetleg nincsen(remélem nem baj h ide írtam)????????? Kb 1000ft lehet a csergőben :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Kb 1000ft lehet a csergőben :P jah :unsure: én 6-7 Eftről hallottam azért kérdeztem :blink: ;) ;) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 jah :blink: én 6-7 Eftről hallottam azért kérdeztem ;) ;) :P köszi Én ennyit fizettem egy kartertőmítésért egy olajszűrőért egy kipufogó tömítésért,és egy gyújtáselosztó tömítésért. ;) Lehet hogy a gyári ára annyi,de szerintem ez az az alkatrész amiből nem kell gyárit venni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Én ennyit fizettem egy kartertőmítésért egy olajszűrőért egy kipufogó tömítésért,és egy gyújtáselosztó tömítésért. ;) Lehet hogy a gyári ára annyi,de szerintem ez az az alkatrész amiből nem kell gyárit venni. :unsure: Nekem csak a kartertömítés volt majdnem 7000Ft 15% kedvezménnyel, mondjuk az X20XEV tömítés volt és abból sem a leg olcsóbb. Valakinek fölös kipuff tömítése c20xe-hez esetleg nincsen(remélem nem baj h ide írtam)????????? Nekem szerintem van még vagy 3 leömlötömítésem. Ha kell valakinek valami hétvégére, akkor most szóljon, mielött elfelejtek valamit. Mindent el tudok vinni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Ha kell valakinek valami hétvégére, akkor most szóljon, mielött elfelejtek valamit. Mindent el tudok vinni. ;) 1 db A corsa C20XE mocival! :P :unsure: :blink: szóltam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Nekem csak a kartertömítés volt majdnem 7000Ft 15% kedvezménnyel, mondjuk az X20XEV tömítés volt és abból sem a leg olcsóbb. Nekem is olyan lett most berakva :blink: és úgy emlékszem 6000ft volt a csergöben Ja és kellene 2db gsi első müanyag dobbetét ha van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Ja és kellene 2db gsi első müanyag dobbetét ha van :unsure: Megnézem, hogy rajta van-e még a GSI-n. Mondjuk azon is már gyári lökös van. :blink: Ki lett már egyszer cserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Dobbetét az lehet nekem is köllene :unsure: Nekem is olyan lett most berakva ;) és úgy emlékszem 6000ft volt a csergöben Ja és kellene 2db gsi első müanyag dobbetét ha van :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Megnézem, hogy rajta van-e még a GSI-n. Mondjuk azon is már gyári lökös van. :unsure: Ki lett már egyszer cserélve. köszi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Úúúúú, Redi, most jut eszembe, hogy kellene a vezérlöm, mert anélkül nem hiszem, hogy beindulna a Tigra. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Esk megvenném, de sajna így Karácsony elött nem merem... :unsure: reménykedsz, hogy a mitulásbácsi a csizmácskádba gyömöszöl valami hasonlót? ;) Úúúúú, Redi, most jut eszembe, hogy kellene a vezérlöm, mert anélkül nem hiszem, hogy beindulna a Tigra. :P oks holnap egyébként is terveztem, hogy lecaplatok a céges garázsba és 2 hét után megnézem végre a kocsit ;) megpróbálom kiszedni és visszaküzdeni a csatit a régire :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 oks holnap egyébként is terveztem, hogy lecaplatok a céges garázsba és 2 hét után megnézem végre a kocsit ;) megpróbálom kiszedni és visszaküzdeni a csatit a régire :unsure: :blink: Oké, köszi. Egyébként jobb lett vele? Pénteken gyere te is autókázni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts