uhuhu Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 ez nagyonállat felni.... kéne valamit keresnem nekem is a kupé alá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 pl ez: http://www.streetracers.at/coupe.htm nálam még mindig a Schmidt Revulotion Space viszi a pálmát... /remélem jól írtam/ egyszer ha sok pénzem lesz, veszek egy ilyen felnit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 18-as... kiváncsi leszek mi lesz a projektből tavaszra... :unsure: szvsz szebb mint a 19es :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Áki! Szépek, de nem hiszem, hogy megéri a pénzét...nekem legalább is ennyi pénzért sokkal szebb, jobb felnik jönnek be...de ez én vagyok... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 na azt nem is mondtam, hogy menyek venni, csak ábrándozom.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 ábrándozás az élet megrontója.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 na azt nem is mondtam, hogy menyek venni, csak ábrándozom.... :blink: Ez a TE Corsád Uhu? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 nem. interneten talát kép... amugy nekem nem tetszik a szinrefujt lökháritóóóóó.... ugyhogy ilyen nem lesz az enyém :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 nem. interneten talát kép... amugy nekem nem tetszik a szinrefujt lökháritóóóóó.... ugyhogy ilyen nem lesz az enyém :unsure: Szép kép! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Demo! Szállás ügyben... Demo! ... Köszi, nekem egyelöre csak péntek éjszakára (szombat reggelre :blink: ) kellene szállás, a szombat este majd eldönti helyettem, hogy hol aludjak... ;) Szép kép! :P Ilyesmi kerekeket kellene szerezned, ezek elég jól állnak a Corsának. ;) Wolfi, nincs kedved megnézni nekem ezt a kocsit? Agyalok valamin... :unsure: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Ilyesmi kerekeket kellene szerezned, ezek elég jól állnak a Corsának. :unsure: Olyasmit láttam 50e.-ért a Duenen, mint a Tigra gyári felnik.De ha az égiek is úgy akarják, akkor olcsóért lesz gyári GSi felni a kicsi alá.Sztem azzal is korekt lesz.Ha mégsem, akkor felnik el, aztán keresünk tovább.Udi tuti lecsapna a felnikre.......... főleg, hogy besz.áron adnám tovább.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Wolfi, nincs kedved megnézni nekem ezt a kocsit? Agyalok valamin... :unsure: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Mondjuk csak most látom, hogy ez csak 1.8-as, kíváncsi lennék, hogy mitöl lett 110kW-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Mondjuk csak most látom, hogy ez csak 1.8-as, kíváncsi lennék, hogy mitöl lett 110kW-os. a chip tuningtól, ahogy írja is! :unsure: Menjek egy kört itt azzal a másik caravannal? hogy érzed? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Tom közben itt vadul számolgat... :blink: Az jött ki neki, hogy 402 m-re vetítve, Demo 385 m-nél tart, amikor a GSI-vel megteszem a 402m-t... Ez azt jelenti, hogy kb 5 autó elönyöm van... Na ezt kell Demo lefaragnod jövőre... ;) Ja és múlktor téma volt, hogy a 200km/h mennyi idő alatt van meg...erre 17 mp-et számolt, ami legyen mondjuk 18... :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Ez azt jelenti, hogy kb 5 autó elönyöm van... 3,4 méteresből igen, de 4,5 méteresből csak 3,777777777778.... csak, hogy nehogy jó legyen már neked! :unsure: :blink: amúgy elismerésem a teljesítményhez. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Ja platósból meg épp hogy 1...vagy annyi sem... :blink: Viszont Smart-ból jó sok... :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 akárcsak kispolákból.... bár az a bizonyos lehet keménykedne... nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Mondjuk csak most látom, hogy ez csak 1.8-as, kíváncsi lennék, hogy mitöl lett 110kW-os. Csak a szó hiányzik................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Tessék: "Szó" Na most jobb? :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Tessék: "Szó" Na most jobb? ;) :P Minek neked 3. autó? :unsure: Főleg egy Caravan? :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Minek neked 3. autó? :unsure: Főleg egy Caravan? :blink: :lol: ;) ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Hát egy Padavannak elöbb szükségét látnám... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 előbb utóbb majd lesz! sok kis Atommanó majd szaldgál a sok kocsi között! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 előbb utóbb majd lesz! sok kis Atommanó majd szaldgál a sok kocsi között! ;) S, szomorú arcal konstatálja majd, hogy egyik viszi a turbóst, a másik a Senit, a 3. pedig a Caravant! :unsure: Atommanónknak szegénynek pedig marad a BKV! ;) Vagy felhívja Tomot, vagy QP-t! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 S, szomorú arcal konstatálja majd, hogy egyik viszi a turbóst, a másik a Senit, a 3. pedig a Caravant! :unsure: Atommanónknak szegénynek pedig marad a BKV! ;) Vagy felhívja Tomot, vagy QP-t! :blink: addigra ezek már igencsak vetereán gépek lesznek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts