iqbéla Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Szóval első vonószemtakaró GSI-hez (előbb fogjuk tisztázni a műanyagossal a körülményeket, mint bármibe belekezdünk. ez egyenlőre csak az érdeklődést méri fel): 1. LAcee 2. iqbéla 3. Redline Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Azért a kék D Kadett sem volt semmi. :unsure: Nem nem. Igen ügyes a srác. :blink: ;) ;) :P De azért jó a kis piros is. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Szóval első vonószemtakaró GSI-hez (előbb fogjuk tisztázni a műanyagossal a körülményeket, mint bármibe belekezdünk. ez egyenlőre csak az érdeklődést méri fel): 1. LAcee 2. iqbéla 3. Redline Benevezhetnénk hátsóra az is érdeklne pár embert. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 idevágó kérdés, egyenes ablaktörlő kart melik autótípuson találhatunk(egykarú ablaktörcsihez) van vkinek ötlete?????? jah a kék gazdájának papírja van az elmebajáról és a tapossuk szét a padlólemezt mánijájáról ;) :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Köhönném :unsure: Kapsz... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Leihatjuk magunkat én ugyis gyalog megyek ;) (itt lesz egy köpésre) Benne vagyok, de akkor ki kell találnom valamit, hogy hol alszok. :unsure: Bár van egy pár kényelmes ülésem, azokban kitünöen lehet aludni... :blink: Mondjuk lehet, hogy már péntek estére mennék, akkor lehetne egy jót kocsokázni, már csak valami megfizethetö szálláshely kellene. Úgyis már régóta tervezem, hogy egy hétvégét Pesten töltök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Tudom a lefújószelepem is Tóóókijóóóból van... :unsure: nem az Honkong bol jött Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 nem az Honkong bol jött Antinak mindegy merre ferdül a szemük... ;) Kíváncsi vagyok a dévúút ugyanígy összekeverné-e a subaruval?! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Benevezhetnénk hátsóra az is érdeklne pár embert. :unsure: Jó, szóval akkor: ________ GSI vonószemtakaró közös legyártatásához tessenek feliratkozni, egyenlőre csak érdeklődés szintjén. Első: 1. LAcee 2. iqbéla 3. Redline Hátsó: 1. Rattesid Dénes 2. iqbéla Ha feliratkozol, légyszi kopipészteld a TELJES vonal alatti részt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Béla sok sikert kívánok a projekthez amibe én belebuktam sajna :unsure: Zoli az egykarú ablaktörlőt Dani autóján úgy oldották meg hogy kiegyenesítették az ablaktörlő kart és tök jó lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Van kis esti sztorim. Eresztegetett a belelső, konkrétan sellkútra heti kéccer jártam fújkálni egy bar-t / alkalom. "Lekaptam" a kereket, ehhez tudni kell hogy nem találtam a gyári GM emelőmet :unsure: és nekimentem először krovával, de olyan nehezen ment hogy f0stam és sima acél tekerő bigyóval folytattam. Bazz kinyitottam a dugót :blink: Szembeszomszéd adott másikat esküdött rá hogy ezt nem nyitom ki, és nem is, ezzel már leszedtem a kereket. Felpróbáltam rá a GTE-hez kapott kerékgarnitúra egy darabját, forog rajta szépen, levettem bettetem a csomiba mindet (holnap megy gumishoz grammolódni) aztán GTE pótkerék fel balelőre GSire és az eresztgetős is be a csomiba. Eredetileg hátra akartam rakni a pótkereket de már nem volt erőm + időm a hátsót előre átrakni... Holnap úgyis grammolás (Fogarasin Tescoval szemben 3120 a négy darab) aztán mennek fel a télik, nem merek alufelnivel meg nyárigumival menni Szegedre pénteken, meg haza szombat délben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Demo! Szállás ügyben sajnos csak annyit tok segíteni, hogy tok szép szállodai szobát mondjuk 8-ért....reggelivel... Hotel Sissi Szólj ha érdekel! Mert az a péntek este azért nyeröbb lenne ha autókázni akarsz...szombat már nem olyan nyerő... :unsure: Jahhhh...ha megnézitek a szálloda honlapját...véletlenül a garázsben ott áll az ótóm... 360 fokban...(Na nem olyen meleg... :blink: ;) ) körbe lehet nézni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Demo! Szállás ügyben sajnos csak annyit tok segíteni, hogy tok szép szállodai szobát mondjuk 8-ért....reggelivel... Hotel Sissi Szólj ha érdekel! Mert az a péntek este azért nyeröbb lenne ha autókázni akarsz...szombat már nem olyan nyerő... :unsure: Jahhhh...ha megnézitek a szálloda honlapját...véletlenül a garázsben ott áll az ótóm... 360 fokban...(Na nem olyen meleg... :blink: ;) ) körbe lehet nézni... :lol: Mindenképpen pénteken kell autókázni!!! ;) :P Csak legyen jó idő, bár erre egyre kevesebb az esély. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Demo! Péntek este nem vagyok itthon de szombaton tucc aludni nálunk is akár Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 idevágó kérdés, egyenes ablaktörlő kart melik autótípuson találhatunk(egykarú ablaktörcsihez) van vkinek ötlete?????? jah a kék gazdájának papírja van az elmebajáról és a tapossuk szét a padlólemezt mánijájáról ;) ;) :unsure: A kék gazdája mindent lát, mindent hall. ;) :P Nem tudja véletlenül valaki, h hányadik lettem a szlalomon Blitzen?? Albert szerint harmadik, és nem is tudtam róla. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Csak legyen jó idő, bár erre egyre kevesebb az esély. :unsure: pedig jó idő lesz ;) bár kabriozni nem fogok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 19 a GSI alá? :unsure: 19 -es felnicske...4X100 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Nem tudja véletlenül valaki, h hányadik lettem a szlalomon Blitzen?? Albert szerint harmadik, és nem is tudtam róla. :unsure: Úgy emléxem legalábbis.. Tom vagy QP, meg tuggyátok mondani lécci??? Gumis sztori: Behoztam reggel ide Fogarasira a kerekeimet. Érdemes volt kigrammoltatni mert nem egy ólom került más helyre más méretben. 3125 forint volt a négy darab. Megnézték a GSi eresztgetős kerekét is, megtalálták a hibát, fent a futófelülethez közel az oldalán van egy lyuk. Mondták hogy vigyem Good Kft-hez, de nekem a Rákosin esett útba kicsi gumiszerviz. Azt mondta a srác hogy ezt max vulkanizálni lehet: csiszolás, melegítés, le fel rakás, 4500,-. Na ennyit a gumi sem ér szal hagytam. Kibepakolásért + szakértésért akatam adni egy kéccázast de nem fogadta L. Megfogadtam a Gabi féle pótkerékkel ami 175/65R14 nem száguldozok, ehhez képest 90 volt végig a Fogarasin haza, a pataknál satu is jött mert egy furgon kijött elém, szerencsére megállt és elfértem mellette, de asszem talán én is megálltam volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 19 a GSI alá? :blink: 19 -es felnicske...4X100 http://i18.ebayimg.com/01/i/08/be/62/2d_12.JPG Levettem linkre Anti ET45 meg jo is lehetne a felni is szép vedd meg azt valahogy alá gyömöszölöd :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Átmérőbe csak épp másfél centi difi van a mostani 215/40 17-tel... Max kihasználom a nyomvályúk adta előnyöket... :blink: Esk megvenném, de sajna így Karácsony elött nem merem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Átmérőbe csak épp másfél centi difi van a mostani 215/40 17-tel... Max kihasználom a nyomvályúk adta előnyöket... :blink: Esk megvenném, de sajna így Karácsony elött nem merem... :unsure: Ne legyél nyuszi!! :P Nem is drága a paraméterekhez képest. Flexet meg adok. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Vegyetek cuccot a C20XEhez :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Ez szerintem Streetraci emailcíme...alias "Csoki"...és a Muha cumóit árulja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Ez szerintem Streetraci emailcíme...alias "Csoki"...és a Muha cumóit árulja... :unsure: igen az ő cuccai,de nem a Csabié hanem az ővé :blink: Tom neked intéztem kupakot ha kell ennyiért,de olyan carbonos.Szólj ha érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 18-as... kiváncsi leszek mi lesz a projektből tavaszra... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts