Demó Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Ennek még a színe is olyan, mint amilyen az enyém volt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Nekem is csak bizonyos érettség után kezdtek el tetszeni a kombik :P :unsure: :blink: ;) ;) Pedig még aprónéped sincsen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Hát nem konkrétan az aprónépre gondoltam, még az elkészítési fázisnál vagyok megragadva. :unsure: Tudod, az én "fénykoromban" hatalmas divat volt az autósmozi, és hát a hátsó űlés bár nagy kihívás volt, mégsem túl kényelmes. :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Hát nem konkrétan az aprónépre gondoltam, még az elkészítési fázisnál vagyok megragadva. :unsure: Tudod, az én "fénykoromban" hatalmas divat volt az autósmozi, és hát a hátsó űlés bár nagy kihívás volt, mégsem túl kényelmes. :blink: ;) Értem.S, most akkor nosztalgiázol?Mint fénykorodban?Vagy szimplán csak keresed az igazit? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Értem.S, most akkor nosztalgiázol?Mint fénykorodban?Vagy szimplán csak keresed az igazit? :blink: Keresem? Neeeeem... hagyom hogy megtaláljon. ;) Ami meg közben jön, hát... nem utasíthatom vissza. :unsure: http://www.opel16v.hu/fordf/1-800.wav ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 http://www.opel16v.hu/fordf/1-800.wav :P ;) :unsure: :blink: ;) Én a törpök miatt szeretnék Caravanra váltani,főleg G Astrák felé kacsingatok, de ott is csak az 1.8 ill. a 2.0 jöhetne szóba.Viszont sztem irreálisak a jelenlegi Opel árak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Kip kop! Senki nemtudja nekem akkor megaszondani hogy merre dugjam be ezt a szemét külső hőmérséklet jeladót? a lökös mögé .... de hovaaaa? :blink: :unsure: köfi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Kip kop! Senki nemtudja nekem akkor megaszondani hogy merre dugjam be ezt a szemét külső hőmérséklet jeladót? a lökös mögé .... de hovaaaa? ;) :unsure: köfi! Baloldalt alul elvileg van egy kis lyuk a lökösben, oda kéne. Bár szerintem majdnem mindegy, hogy hová teszed (persze ésszerű keretek között :blink: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Tulajdonképpen tök mindegy...érezze a hőmérsékeltet, tehát ne kábelkötegelőzd oda a leömlő környékére... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Nyekereg a kupluingpedálom. Mit is kell azzal csinálni? Zsír? Vagy WD40? Azt hallottam, hogy a kettő közül egyik nem tesz neki jót. Hova is szokták mindezt kenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Nyekereg a kupluingpedálom. Mit is kell azzal csinálni? Zsír? Vagy WD40? Azt hallottam, hogy a kettő közül egyik nem tesz neki jót. Hova is szokták mindezt kenni? Nekem a WD40 bejött, én a rúgóra kentem. Szerintem nem árt neki egyik sem. Végülis egy rugo... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Nekem a WD40 bejött, én a rúgóra kentem. Szerintem nem árt neki egyik sem. Végülis egy rugo... :unsure: Ez csak az egyik eset. :blink: Van hogy a pedál tengelye hangoskodik, vagy a gumiátvezető&szimmering van kiszáradva, és az ad hangot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Nyekereg a kupluingpedálom. Mit is kell azzal csinálni? Zsír? Vagy WD40? Azt hallottam, hogy a kettő közül egyik nem tesz neki jót. Hova is szokták mindezt kenni? Próbáld meg oda ahol nyikorog... :unsure: Végső esetben kend a pedálra...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Van olyan kupung pedál, amelyik nem nyikorog? :unsure: :blink: Nekem rövid időn belül mindig újra kezdi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Van olyan kupung pedál, amelyik nem nyikorog? :unsure: ;) Nekem rövid időn belül mindig újra kezdi. az enyém pl. nem :P ;) de neked nem a melóra kellene figyelni??? :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 az enyém pl. nem :P ;) de neked nem a melóra kellene figyelni??? :unsure: ;) ezt én is kérdezni akartam, mert még félórája "leráztál"... :blink: de mingyá 5, oszt újra hívlak... vagy kereslek. ;) mármint ezt Demora értettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Nyekereg a kupluingpedálom. Mit is kell azzal csinálni? Zsír? Vagy WD40? Azt hallottam, hogy a kettő közül egyik nem tesz neki jót. Hova is szokták mindezt kenni? Készülj fel egy nőgyógyászati műtétre!Én tegnap este csináltam meg,mert már az agyamra ment,ha nem szólt a hifi! ;) Én bezsíroztam a bowdent,mert nálam az adott hangot,ha benyomtam a pedált.Kiakasztottam a váltónál a villából és bent megkentem,de olyan rohadt szűk helyen van,hogy Jürgent megszídtam párszor,mármint aki tervezte!Stekk lámpa+zsír!Esetleg a tengelyre és rugóra wd-40! Vagy a pedál közepére! :unsure: Végső esetben pedig kérj Antitól pillanatragacsot és kötegelőt! :blink: Anti!Van most kb 30-40 kis tubusos pillanatragacsom,ha kell sikíts! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 ... Végső esetben pedig kérj Antitól pillanatragacsot és kötegelőt! :unsure: Anti!Van most kb 30-40 kis tubusos pillanatragacsom,ha kell sikíts! :blink: hu de gonosz! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Jövőre már jár a klubtagságihoz... Most intézem... :unsure: Úgyhogy jöhet... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 szponzorál egy ragacsgyár? :unsure: Balázskáról tud valaki valamit? Nagyon csendben van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Lehet, hogy még heveri a szombatot... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 de én úgy általában mondom.... vagyis mostanában se egy denevéres kép, se semmi... nem? naggyyyonnn csendes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Lehet, hogy még heveri a szombatot... :unsure: :blink: Húú vazze ne is mondd... ;) Vasárnap gyűjtöttem a csííít rendesen! ;) Holnap egy biliárd party? Gold Crown? :P Balázskáról tud valaki valamit? Nagyon csendben van... Sok a melója. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Gabi! talán megint "Mókamester" voltál? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Bemutatta a "hogyanigyunkfejjellefelésört" számot! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts