Lacee Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Uff! Eme tárgyat kutatom méghozzá kettő darabot, ha valaki ilyet tenyészt esetleg otthon nagy unalmában akkor lécci szóljon, lehet szerintetek ilyet vajon kapni valahol vagy esetleg faragtatni/esztergálni ? Köfi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Uff! http://czipi.uw.hu/kepek/egyeb/csavar.jpg Eme tárgyat kutatom méghozzá kettő darabot, ha valaki ilyet tenyészt esetleg otthon nagy unalmában akkor lécci szóljon, lehet szerintetek ilyet vajon kapni valahol vagy esetleg faragtatni/esztergálni ? Köfi ! keresd úgy mondjuk, hogy golyós fej, géptető kitámasztóhoz... pl. b vectra csomiajtóhoz is ilyet hoz az EPC... cikksz.: 132 852... csergőben kb. 2000 :unsure: pénzbe kerül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Anti keres neked otthon 2 db-ot... Jóóó lesz úgy? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Hát ha van Antinak kettő darab elfekvő akkor biznicelhetünk :unsure: Köfönöm előre a fára'ccs'ágot :blink: Anti keres neked otthon 2 db-ot... Jóóó lesz úgy? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Nekem is van még jópár itthon, de még mindig nem lakok közelebb hozzád. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 SRY Anti az előzésért, pont mentem Csabihoz szomszédodba amikor megláttam a jángtájmeredet oszt begörcsölt a jobblábam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 kicsit A3 utánérzetem van vmiért A3? Szerintem M3. Nekem legalábbis az ugrott be elsőre. Kellett három sec, mire leesett, hogy Astráról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Nekem is van még jópár itthon, de még mindig nem lakok közelebb hozzád. :unsure: Azért köszi :blink: amúgy honnan van mindenkinek ilyen cucca csak úgy tarcsiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Vicces, koncentráljunk a képre, megéri megnézni nagyban: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Meg megéri meggondolni, hogy csak 136 ló.... igen tehén módon mehet......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 Vicces.. Nembaj, tanyára jólesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 A3? Szerintem M3. Nekem legalábbis az ugrott be elsőre. Kellett három sec, mire leesett, hogy Astráról van szó. Echte A3 a lámpa és a lökös miatt. Az M3 csak az oldalsó díszcsíkben köszön vissza. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 A képen a kék buborékban a csati vajon mifene? A sárga bubi fele van az index csati, a bordo a tompitott+refi, a zőőd meg a helyzetjelző. Összeraktuk a verdám belét most még be is indul :unsure: megyen is :blink: de index az nuku, belül villog a lámpa de kivül nem megy az index elak. jelző sem müxik, de központi zárásnál villannak a búrák... Amugy első lökös hiányban szenvedek(nincsenek gyakorlatilag fülek a lökösömön belül a jo isten tartotta eddig) és a hőmérséklet jeladót sem találom hova kéne vissza dugni... Nah Köszi a tanácsokat előre is ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 A képen a kék buborékban a csati vajon mifene? Elvileg az elektromos fényszórómagasság állító motor csatija.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Az információ helyes. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Az információ helyes. :unsure: Friss még az élmény, mert éppen nemrégen cseréltem le az ilyen technikával megáldott gyári lámpáimat Angel Eye lámpicsekekre, és szomorúan konstatáltam, hogy az Angelbe nem installálható bele a magasságállítás, motorikusan. Így az a csati, nekem is csak úgy van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Köszönöm szépen a "helyes" információt :unsure: Friss még az élmény, mert éppen nemrégen cseréltem le az ilyen technikával megáldott gyári lámpáimat Angel Eye lámpicsekekre, és szomorúan konstatáltam, hogy az Angelbe nem installálható bele a magasságállítás, motorikusan. Így az a csati, nekem is csak úgy van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Mi ez a pangás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Biztos mindenki punnyad! :unsure: én is elrakom magam holnapra, mielőtt a befőtt rakna el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Gyerek még az este. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Gyerek még az este. :unsure: Neked való. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Hazajöttem 7végéről és 6 hsz mindössze? :unsure: GSi kivételesen a garázsban áll, és ez lassan most már minden éjjel igy lesz mert GTE elmegy téli álomra :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Ez egész jól néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Ez egész jól néz ki Elég gyáriasnak tűnik.S, ami a lényeg, hogy Caravann!! :unsure: Hm.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Elég gyáriasnak tűnik.S, ami a lényeg, hogy Caravann!! :unsure: Hm.......... mostanában vmiért azok tetszenek nekem most jobban -más típusból is Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 mostanában vmiért azok tetszenek nekem most jobban -más típusból is Öregszel. :unsure: Nekem is csak bizonyos érettség után kezdtek el tetszeni a kombik :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts