Kess Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 jaja jobb hozzá se nyúlni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 pedig naon tiszták lesznek és amelyik kész azt feltöltöttem műszer olajjal és nagyon tartja a nyomást.Még kalapáccsal is rávágtam(finoman) és semmennyit sem mozdul :wink: Persze emellett lehet,hogy egy rakás *zar :) Mind 1. Megcsinálom és ha majd vkinek kell tisztitott tőke akkor még jól jöhet.Én már ugyis uj cuccal döcögök majd remélhetőleg :) Ugysem hiszem,hogy valaki ennyire alaposan megtisztította volna mint én ezeket a vackokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 aztec kűdtem neked mélt Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ehhh bae nem nézek ide másfél napig mennyi minden történik....és nem jó dolgok :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 hmm egy kicsit kilóg a felni ugye jóllátom? de amugy naon teccik az autó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 bwahahahahahaaaa egy ismerős :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Meg hát így elég zetoros az eleje nem lenne rossz ha lejebb lenne. De hát a magyar utak. Az enyém miért nem áll ilyen csúnyán pedig csak 15" felnim van! (Sokkal szebb mint ez bebe) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Na szép, ennyi volt Renzso GSI-je... :wink: A kék felnije bejön, és még ismerős is a vas...csak az a lámpa ne csúnyítaná el... :roll: Üdv.. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Az gáz, hogy közel egy évvel ezelötti képet tesz hozzá amit még a Renzsó csinált! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 hmm egy kicsit kilóg a felni ugye jóllátom? de amugy naon teccik az autó :) http://www.hasznaltauto.hu/php/autok/565488_1.jpg Ha minden igaz, fóti a verda. Rendszeresen szoktam látni. Mérget azért nem vennék rá, de szerintem igen. Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 http://www.hasznaltauto.hu/php/autok/565488_1.jpgHa minden igaz, fóti a verda. Rendszeresen szoktam látni. Mérget azért nem vennék rá, de szerintem igen. Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Igazából nem ismerem se a srácot, se az autót. Én is Fóton lakom és sokszor láttam, intettünk egymásnak, de semmi több... Esetleg, ha összefutunk legközelebb levillogom, hogy tényleg ő-e az ( hú ezt jól megfogalmazttam) és kifaggatom hogy mit érdemes tudni a vasról. Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Redi! Vegyél már meg egyet... :wink: ...ne szarozz... :roll: Üdv.. : Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Redi! Vegyél már meg egyet... :wink: ...ne szarozz... :roll: Üdv.. : Atommanó Bár nem régen olvasom a fórumot (de ahhoz elég régen, hogy belepofázzak a dolgaidba :) ) csak csatlakozni tudok. Nem szabad ezeket a dolgokat túlkombinálni... Én szerencsére elsőre beleszerettem az enyémbe és így egy pillanatig nem volt kérdés, hogy megveszem-e. Szóval, rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Tényleg redline, te miért nem vettél még GSI-t ? Mert, hogy én miért nem az egy dolog, de ha neked nincsenek olyan elcseszett igényeid, már vehettél volna, volt egy két tűrhető darab a piacon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 vedd meg a renzsóét :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Hát neki is vannak... :) Mondjuk ha jól tuom náluk kérdés a családi verda kiváltása is... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Tényleg redline, te miért nem vettél még GSI-t ? Mert, hogy én miért nem az egy dolog, de ha neked nincsenek olyan elcseszett igényeid, már vehettél volna, volt egy két tűrhető darab a piacon. mert annyi időm nincs, hogy meghalljak, nemhogy autók után szaladgálni :? az utobbi fél év nagyon keményen sok volt melóbol, nemsok szabad hétvégém volt pl :? (amugy van számodra egy PÜ-m, nem tudom olvastad e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Akkor legalább van sok lóvéd is... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Mondjuk ha jól tuom náluk kérdés a családi verda kiváltása is... :roll: nemnem, rosszul tudod amugy meg ne zaklassá má....inkább segíccs keríteni egy normális traktort mert nemnaon van időm nézelődni :) :) szted én már nem illeszteném a popsim egy elfogadható állapotu verda kormánya mögötti ülésbe? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Fórumozni azt bezzeg van időd :) Egyébként ezek az eladók olyanok, hogy ha nagyon akarod odahozzák neked a kocsit a melóhely elé, ebédidőben kimész, meghajtod, és másnap már a nevedre is írják :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Persze Redlány! Utald a lóvét, én meg holnap viszek neked egy GSI-t... :) :) Pirosat vagy kéket? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Akkor legalább van sok lóvéd is... :) a második rossz infód ma..és még nincs teaidő :) BenZ azért lett a mélykékből meg a bazsból admin mert épp az hogy nincs időm fórumozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Az gáz, hogy közel egy évvel ezelötti képet tesz hozzá amit még a Renzsó csinált! És AGR retusálta a rendszámot! :) :wink: Nem tom... a csákkó úgy kaparta rá össze a pénzt, meg a hitelt, meg még alkudott is... én már akkor sejtettem, hogy nem neki való lesz ez... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 redline : sorry, nem vettem észre, válaszoltam. vti rulez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts