PetiGSI Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 pedig naon tiszták lesznek és amelyik kész azt feltöltöttem műszer olajjal és nagyon tartja a nyomást.Még kalapáccsal is rávágtam(finoman) és semmennyit sem mozdul :wink: Persze emellett lehet,hogy egy rakás *zar :) Mind 1. Megcsinálom és ha majd vkinek kell tisztitott tőke akkor még jól jöhet.Én már ugyis uj cuccal döcögök majd remélhetőleg :) Ugysem hiszem,hogy valaki ennyire alaposan megtisztította volna mint én ezeket a vackokat :)
redline Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 ehhh bae nem nézek ide másfél napig mennyi minden történik....és nem jó dolgok :?
redline Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 hmm egy kicsit kilóg a felni ugye jóllátom? de amugy naon teccik az autó :)
gsi.tamás Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Meg hát így elég zetoros az eleje nem lenne rossz ha lejebb lenne. De hát a magyar utak. Az enyém miért nem áll ilyen csúnyán pedig csak 15" felnim van! (Sokkal szebb mint ez bebe)
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Na szép, ennyi volt Renzso GSI-je... :wink: A kék felnije bejön, és még ismerős is a vas...csak az a lámpa ne csúnyítaná el... :roll: Üdv.. Atommanó
gsi.tamás Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Az gáz, hogy közel egy évvel ezelötti képet tesz hozzá amit még a Renzsó csinált!
Mezo Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 hmm egy kicsit kilóg a felni ugye jóllátom? de amugy naon teccik az autó :) http://www.hasznaltauto.hu/php/autok/565488_1.jpg Ha minden igaz, fóti a verda. Rendszeresen szoktam látni. Mérget azért nem vennék rá, de szerintem igen. Szerintem...
redline Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 http://www.hasznaltauto.hu/php/autok/565488_1.jpgHa minden igaz, fóti a verda. Rendszeresen szoktam látni. Mérget azért nem vennék rá, de szerintem igen. Szerintem...
Mezo Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Igazából nem ismerem se a srácot, se az autót. Én is Fóton lakom és sokszor láttam, intettünk egymásnak, de semmi több... Esetleg, ha összefutunk legközelebb levillogom, hogy tényleg ő-e az ( hú ezt jól megfogalmazttam) és kifaggatom hogy mit érdemes tudni a vasról. Üdv.: Mező
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Redi! Vegyél már meg egyet... :wink: ...ne szarozz... :roll: Üdv.. : Atommanó
Mezo Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Redi! Vegyél már meg egyet... :wink: ...ne szarozz... :roll: Üdv.. : Atommanó Bár nem régen olvasom a fórumot (de ahhoz elég régen, hogy belepofázzak a dolgaidba :) ) csak csatlakozni tudok. Nem szabad ezeket a dolgokat túlkombinálni... Én szerencsére elsőre beleszerettem az enyémbe és így egy pillanatig nem volt kérdés, hogy megveszem-e. Szóval, rajta!
BeNZiN Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Tényleg redline, te miért nem vettél még GSI-t ? Mert, hogy én miért nem az egy dolog, de ha neked nincsenek olyan elcseszett igényeid, már vehettél volna, volt egy két tűrhető darab a piacon.
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Hát neki is vannak... :) Mondjuk ha jól tuom náluk kérdés a családi verda kiváltása is... :roll: Üdv.: Atommanó
redline Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Tényleg redline, te miért nem vettél még GSI-t ? Mert, hogy én miért nem az egy dolog, de ha neked nincsenek olyan elcseszett igényeid, már vehettél volna, volt egy két tűrhető darab a piacon. mert annyi időm nincs, hogy meghalljak, nemhogy autók után szaladgálni :? az utobbi fél év nagyon keményen sok volt melóbol, nemsok szabad hétvégém volt pl :? (amugy van számodra egy PÜ-m, nem tudom olvastad e?
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Akkor legalább van sok lóvéd is... :) Üdv.: Atommanó
redline Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Mondjuk ha jól tuom náluk kérdés a családi verda kiváltása is... :roll: nemnem, rosszul tudod amugy meg ne zaklassá má....inkább segíccs keríteni egy normális traktort mert nemnaon van időm nézelődni :) :) szted én már nem illeszteném a popsim egy elfogadható állapotu verda kormánya mögötti ülésbe? :)
BeNZiN Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Fórumozni azt bezzeg van időd :) Egyébként ezek az eladók olyanok, hogy ha nagyon akarod odahozzák neked a kocsit a melóhely elé, ebédidőben kimész, meghajtod, és másnap már a nevedre is írják :)
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Persze Redlány! Utald a lóvét, én meg holnap viszek neked egy GSI-t... :) :) Pirosat vagy kéket? Üdv.: Atommanó
redline Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Akkor legalább van sok lóvéd is... :) a második rossz infód ma..és még nincs teaidő :) BenZ azért lett a mélykékből meg a bazsból admin mert épp az hogy nincs időm fórumozni
Agressor Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Az gáz, hogy közel egy évvel ezelötti képet tesz hozzá amit még a Renzsó csinált! És AGR retusálta a rendszámot! :) :wink: Nem tom... a csákkó úgy kaparta rá össze a pénzt, meg a hitelt, meg még alkudott is... én már akkor sejtettem, hogy nem neki való lesz ez... :roll:
BeNZiN Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 redline : sorry, nem vettem észre, válaszoltam. vti rulez :)
Recommended Posts