redline Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Bocs hogy nem vártalak meg, amikor 1 hónapban talán 1X ha kijössz... :unsure: ;) egész nyáron kinnvoltam éjszakáig de te mindig léptél haza, hogy eggyütt mossatok fogat a macival ;) :blink: most meg meló van/volt/lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 egész nyáron kinnvoltam éjszakáig de te mindig léptél haza, hogy eggyütt mossatok fogat a macival :lol: :blink: most meg meló van/volt/lesz... Azt hiszem redit is bevesszük a csapatba.Jól nyomod ;) ;) :P Szívó ;) contra turbó :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Ebből a hozzászólásodból is látszik, hogy egyedül azonban édes kevesek vagytok...még így többen is... :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Csak szeretnéd ha így lenne :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Látom ennél jobb nem jutott eszedbe, a Tom meg biztos nem vette fel a telót, hogy megkérdezd: "Mondj már valami frappánsat, mit írjak neki?" :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Látom ennél jobb nem jutott eszedbe, a Tom meg biztos nem vette fel a telót, hogy megkérdezd: "Mondj már valami frappánsat, mit írjak neki?" ;) :blink: Szerdán este sikerült pár olyan infót beszereznem amivel azért egyedül is tudom szívni a véredet,csak mivel sajnállak ezért inkább nem teszem :P Tudod Én inkább jó barát vagyok ;) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Én ilyen infókat már egy éve tudok rólad...és azt hiszem azokkal én nyernék...hát ha még ki is színezem egy kicsit...:-) Kipróbáljuk? :unsure: :blink: "Tudod Én inkább jó barát vagyok " Lekkoppinthatom az aláírásod? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Jó sok idő kellett ehhez az 1 mondathoz :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Tudod, én dolgozok...legalább is itt vagyok a munkahelyemen :unsure: ...ellentétben veled...aki 10-re jár, 11-re már otthon van...és persze elégedetlenkedik, ha véletlenül napi 2 órát kell dolgozni, és ettől utána kivagy 1 hétig... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Tudod, én dolgozok...legalább is itt vagyok a munkahelyemen :unsure: Látom érezted, hogy ez erős volt és még elküldés előtt korrigáltál ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Hát mindenki magából indul ki...jelen esetben egy mondatot még át tudok gondolni, és azt levésni... :blink: De lehet, hogy ezért van ennyi hiba a számítástechnikában, mert ugye majd korrigálunk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Pont én is néztem ma... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Uhhhh...tetszik...bár vannak rajta dolgok amit kihagytam volna...de bejön... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 mekkkkkkkora túróóóóóóóóó azta mindenit :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 http://fileshare.turblue.com/opel697/JO9I0256.jpg :blink: ;) Vad. :unsure: Van valami bővebb infó róla? Bár a kép magért beszél... Mi az a cső ami a lefújószeleptől jön vissza a légszűrőhöz? Ez jobbkormányos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Az ha minden igaz, akkor azért van, mert a lefújó a többletnyomást nem a légkörbe engedi ki, hanem vissza a rendszerbe... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 :blink: ;) Vad. :unsure: Van valami bővebb infó róla? Bár a kép magért beszél... Mi az a cső ami a lefújószeleptől jön vissza a légszűrőhöz? Ez jobbkormányos? 600ps Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 600ps Csak? ;) Hétfőn szólt öcsém hogy még 4 napig azaz máig érvényes a zöldkarim. De sikerült meghosszabítani, szal most egy évig nem jár le :unsure: Hipphipphurrá :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 600ps Baráti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Csak? ;) Hétfőn szólt öcsém hogy még 4 napig azaz máig érvényes a zöldkarim. De sikerült meghosszabítani, szal most egy évig nem jár le :blink: Hipphipphurrá ;) Mennyi volt? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Mennyi volt? :unsure: csak pü :blink: ment.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 http://img227.imageshack.us/img227/7901/11...sleben1499z.jpg uhh ez kicsit sok így de nem rossz..és 5 ajtós ha jól látom... kicsit A3 utánérzetem van vmiért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts