adorjant Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 :unsure: legalább elfér.... 20mp es gyorsulás 200ra az jó ? :blink: Audi A8 4.2q megy 28 mp körül 200ra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Audi A8 4.2q megy 28 mp körül 200ra :unsure: Nem a legjobb példa, mert az elég egy szar autó ilyen szempontból. Az Anti megy olyan 170-nel 14 másodperc után. Tehát kb. Ő is szeritnem 20 alatt lehet 200-on. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Hát annyira nem nagy száááám... Én megyek 13.8 alatt 171km/h ra, és ugye innen még 200-ig elég jópofát megy...valahol 16-17 mp körül lehet a 200... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Nem a legjobb példa, mert az elég egy szar autó ilyen szempontból. Az Anti megy olyan 170-nel 14 másodperc után. Tehát kb. Ő is szeritnem 20 alatt lehet 200-on. csak viszonyítási alapnak szántam,a motor és hajtás miatt persze egy húzott motor lekörözi,de azok már kicsit másabbak,mint akármelyik gyári :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 csak viszonyítási alapnak szántam,a motor és hajtás miatt persze egy húzott motor lekörözi,de azok már kicsit másabbak,mint akármelyik gyári :unsure: Arra írtam, hogy összekerék, 2 tonna. :blink: Egyébként szeritnem nem kéne sokat győzködni bármelyikünket is hogy átüljön egy olyanba. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Hát annyira nem nagy száááám... Én megyek 13.8 alatt 171km/h ra, és ugye innen még 200-ig elég jópofát megy...valahol 16-17 mp körül lehet a 200... :unsure: durván két másodperc kell 170től 200ig???? :blink: kicsit hihetetlen számomra,bár olyan erős autóba még nem ültem,mint a tied ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Hát annyira nem nagy száááám... Én megyek 13.8 alatt 171km/h ra, és ugye innen még 200-ig elég jópofát megy...valahol 16-17 mp körül lehet a 200... :unsure: egy haver csináltatta a kocsiját egy mantás embernél és az ő mantája van állítólag 20mp alatt 200on...nem nagyon estem seggre az infótól azért kérdeztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 durván két másodperc kell 170től 200ig???? ;) kicsit hihetetlen számomra,bár olyan erős autóba még nem ültem,mint a tied ;) Szerintem több kell, de a 20 reális. :unsure: Bár tényleg durva, hogy még mit megy 200 felett is. :blink: egy haver csináltatta a kocsiját egy mantás embernél és az ő mantája van állítólag 20mp alatt 200on...nem nagyon estem seggre az infótól azért kérdeztem Azért min. 250 lóerő és max. 1 tonna kell ehhez a művelethez. Meg ugye picit más az óra szerinti érték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Olyant akkor fogok még mérni, de szerintem olyan 25 körül lehet.... bár az Audinál lényegesen gyorsabb vagyok. :unsure: Nem tudom, ki kell próbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 egy haver csináltatta a kocsiját egy mantás embernél és az ő mantája van állítólag 20mp alatt 200on...nem nagyon estem seggre az infótól azért kérdeztem valahol láttam 2.0t mocival szerelt mantát...a CS-n fentvan ha jól emlékszem...éppen az mehet annyit.. Szerintem több kell, de a 20 reális. :unsure: Bár tényleg durva, hogy még mit megy 200 felett is. :blink: ilyenkor sírom el magam,és visszagondolok arra,hogy hogy szoktam dícsérni az Astrámat,milyen jól megy ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 valahol láttam 2.0t mocival szerelt mantát...a CS-n fentvan ha jól emlékszem...éppen az mehet annyit.. ilyenkor sírom el magam,és visszagondolok arra,hogy hogy szoktam dícsérni az Astrámat,milyen jól megy ;) ;) :unsure: Azért egy Manta 3000 24V is tudhat már olyant. Majd tavasszal azt is megmérjük. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 18 alatt biztos megvan... Ha megnézitek a kocsikat a timeslippen az időkkel, akkor ti is ki tudjátok számolni... Mivel nekem alul nem megy nagyot mert eltekeri a kereket, de Voszi diagrammján látszi, hogy 2-ben pl ugyanolyat gyorsul mint 1-ben....utána háromban és 4 ben is bitangot húz...igazából ott az igazi, ott van nagy nyomaték... De István volt legjobban meglapődve amikor kipróbálta elindult a Lágymányosin, és kicsit lezsibbadt, hogy pikk pakk 200 felett repített... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Azért egy Manta 3000 24V is tudhat már olyant. Majd tavasszal azt is megmérjük. ;) Meglátjuk, meglátjuk. ;) Én a C20XE + 50-es Weber-ben is bízom még. :P 18 alatt biztos megvan... Ha megnézitek a kocsikat a timeslippen az időkkel, akkor ti is ki tudjátok számolni... Mivel nekem alul nem megy nagyot mert eltekeri a kereket, de Voszi diagrammján látszi, hogy 2-ben pl ugyanolyat gyorsul mint 1-ben....utána háromban és 4 ben is bitangot húz...igazából ott az igazi, ott van nagy nyomaték... De István volt legjobban meglapődve amikor kipróbálta elindult a Lágymányosin, és kicsit lezsibbadt, hogy pikk pakk 200 felett repített... :unsure: 20. :lol: ;) Meg amikor 220nál úgy körbe lettem autózva, mintha álltam volna. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 18 alatt biztos megvan... Ha megnézitek a kocsikat a timeslippen az időkkel, akkor ti is ki tudjátok számolni... Mivel nekem alul nem megy nagyot mert eltekeri a kereket, de Voszi diagrammján látszi, hogy 2-ben pl ugyanolyat gyorsul mint 1-ben....utána háromban és 4 ben is bitangot húz...igazából ott az igazi, ott van nagy nyomaték... De István volt legjobban meglapődve amikor kipróbálta elindult a Lágymányosin, és kicsit lezsibbadt, hogy pikk pakk 200 felett repített... :unsure: 1-2ben is maxon tölt a turbó? mert sokszor alkalmaznak olyat,hogy korlátozzák a töltőnyomást olyankor. ha van,és hülyéget írtam most,akkor bocs :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Azért egy Manta 3000 24V is tudhat már olyant. ez a manta állítóla 2.4....egy mantaklubbos (kezdetektől) ember aki kaszkadőr :unsure: ennyit tudok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 1-2ben is maxon tölt a turbó? mert sokszor alkalmaznak olyat,hogy korlátozzák a töltőnyomást olyankor. ha van,és hülyéget írtam most,akkor bocs :unsure: Általában 1-ben nem szokott turbó lenni. Itt van. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 De István volt legjobban meglapődve amikor kipróbálta elindult a Lágymányosin, és kicsit lezsibbadt, hogy pikk pakk 200 felett repített... :unsure: :blink: bár nekem az is meggyőző volt mikor lightosan mentünk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Legközelebb már tényleg kell egyet kerülnöm Antival..... :unsure: Már szeretnék végre egy gyors autóban ülni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Szerintem több kell, de a 20 reális. :unsure: Bár tényleg durva, hogy még mit megy 200 felett is. :blink: Most már tényleg nagyon kiváncsi vagyok arra az autóra ;) amióta benne van a turbó egyszer ültem benne akkor is a szálloda garázsában volt és csak az ülést méregettük ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Legközelebb már tényleg kell egyet kerülnöm Antival..... :unsure: Már szeretnék végre egy gyors autóban ülni! :blink: Nem indul a Corsa? Vagy miért akarsz visszalépni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 :unsure: Redi! A lehetőség meg adott... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 De, megy csak tegnap nem akart 226-nál gyorsabban menni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Akkor szar...dobd ki gyújtsd fel... Egy A corsa igenis menjen 300-al... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 De, megy csak tegnap nem akart 226-nál gyorsabban menni... :unsure: pofoz az élet két kézzel Peti :blink: ;) Redi! A lehetőség meg adott... ;) devazz ;) amikor kinnvagyok akkor mindig elhuzol haza sötétedéskor :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Bocs hogy nem vártalak meg, amikor 1 hónapban talán 1X ha kijössz... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts