motoraider Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Bocsi a munkámhoz igy kell használnom Ezek a hülye autó alkatrészes programok :unsure: na szisztok zárunk megyek haza Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 ui: a romok elvileg papírokkal rendelkeznek, de csak porosodnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Aloha! Gátlós/teleszkópos motorháztető nyitóról tud valaki valamit? hogyé kilója und van e kishazánkban mán valahol? Köfi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Aloha! Gátlós/teleszkópos motorháztető nyitóról tud valaki valamit? hogyé kilója und van e kishazánkban mán valahol? Köfi! Asszem 8 rongyért megveheted párban a teleszkópokat, azok puszta csavarozással beszerelhetők. Asszem... de lehet, h rosszul emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Aloha! Gátlós/teleszkópos motorháztető nyitóról tud valaki valamit? hogyé kilója und van e kishazánkban mán valahol? Köfi! Mor16V pont ma kapta meg öket, de ö Németországból rendelte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Köfönöm az infót! hogy merre fele kapom meg az már jó kérdés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Szerintem kapsz bármelyik autóalkatrészt forgalmazó láncnál (Csergő, Bárdi, Start, Unix), vagy a Frigate.hu-n hirdetett boltban, vagy akár a Bommbassstikkban a Lurdy ház aljában. (Csak esetleg a Bbasstikban sokkal drágább lesz, ott mindig minden 2x dráább) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Atommanó túlélte a tegnap estét?Vagy még aznap van? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Miért mi is volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Szerintem kapsz bármelyik autóalkatrészt forgalmazó láncnál (Csergő, Bárdi, Start, Unix), vagy a Frigate.hu-n hirdetett boltban, vagy akár a Bommbassstikkban a Lurdy ház aljában. (Csak esetleg a Bbasstikban sokkal drágább lesz, ott mindig minden 2x dráább) Köszönöm a tippet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Miért mi is volt? gondolom a születésnapja miatt írta wolfi :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 gondolom a születésnapja miatt írta wolfi :blink: :unsure: István, Te még nem érzed a ráncokat? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 István, Te még nem érzed a ráncokat? ;) Nem vagyok Én még olyan öreg ;) :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Na Üdv! Aki ráér és okosabb mint én valamint ráér és eltud jönni szombaton a verdámhoz(Budapöst) az egy 10-essel gazdagabb lehet mert én nem látom át a kibebahott kábel rengeteget és jó lenne összerakni a műszerfalamat/autómat...ha van önkéntes csörögjön nyugodtan. Köszönném! Saját weboldal-czipi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Nem vagyok Én még olyan öreg :P :unsure: ;) Holnap is így látod majd? :blink: ;) Saját weboldal-czipi Hopp... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Holnap is így látod majd? :unsure: ;) Persze :P ;) Mi az a 28év :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Mi az a 28év :unsure: Ugye? :blink: Aki ráér és okosabb mint én valamint ráér és eltud jönni szombaton a verdámhoz(Budapöst) az egy 10-essel gazdagabb lehet mert én nem látom át a kibebahott kábel rengeteget és jó lenne összerakni a műszerfalamat/autómat...ha van önkéntes csörögjön nyugodtan. Kapcsolási rajzon mennyire tudsz eligazodni? Mert azt tudok hozzá adni, és akkor szerintem te is simán be tudod kötögetni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Komolyan van 1,8-as 16szelepes Kadett GSi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Komolyan van 1,8-as 16szelepes Kadett GSi? Igen. Sőt Astra GSi-ből is van. :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Igen. Sőt Astra GSi-ből is van. :blink: ;) Azt tudom az ok. De Kadettból? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Azt tudom az ok. De Kadettból? :unsure: pláne 85-ös autóban....akkor még talán a c20ne sem volt (bár ebben nem vok biztos) sztem ez mocicserés támadás volt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Mindegy V16-os tuti nem volt :unsure: Itt egy egynyócas AstraGSi - egész szépen néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 pláne 85-ös autóban....akkor még talán a c20ne sem volt (bár ebben nem vok biztos) sztem ez mocicserés támadás volt :blink: Hát pedig volt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Aki ezt meg akarja venni bontásra az számoljon avval hogy ennyire korrekt az arc Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Hát pedig volt. :unsure: erre irtam, hogy nem vagyok benne és biztos, meg azt hogy "talán" de akkoriban még gondolom nagyon ifju volt az a moci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts