iqbéla Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Üdv! A héten fényezném a műszerfalam, kérdésem az hogy milyen festéket ajánlotok (márka,hőálló, fényes/matt ? stb...) ill. felcsiszoljam e a dolgokat elötte vagy alapozó kell e nekem ? Köszi a segítséget előre is! Öööööö.... szerintem ne fényezz műszerfalat.... én még sosem láttam olyat, ami szép is lett volna... igaz, ezcsak saját szerény véleményem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Azt mondod? hmmm .. elbizonytalanítassz.... Ha jól emléxem Atommanónak meg Sonique-nak is fényezett van de hogy ők hogyan is csinálták?! jó kérdés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Üdv! A héten fényezném a műszerfalam, kérdésem az hogy milyen festéket ajánlotok (márka,hőálló, fényes/matt ? stb...) ill. felcsiszoljam e a dolgokat elötte vagy alapozó kell e nekem ? Köszi a segítséget előre is! Szerintem sem lesz szép. :unsure: Egyébként műanyagra kell a műanyag alapozó, és nem árt előtte jól felcsiszolni sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Feri elkezdte már a Corsáját? Ha beszélsz vele, mondd meg neki, hogy megjött a Powercap a Corsájához. :unsure: Egyenlőre tele vannak melóval, meghalni sincs ideje.Szal a Corsája még az udvarában áll.Arra apellál, hogy télen, mikor kicsit holtszezon van, akkor majd nekiáll.De lakatoshoz pl. 2 7 múlva viszi.A többi cumó már elő van készítve, megjöttek a szilentjei is, lengőkarok leheggesztve, féltengelyek készülnek........ szal lassan, de biztosan........ Amúgy miért én szóljak neki?Nincs meg a tel.száma? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Szerintem sem lesz szép. :unsure: Egyébként műanyagra kell a műanyag alapozó, és nem árt előtte jól felcsiszolni sem. azért nem lesz szép mert én csinálom vagy mert nem lehet szépre? :blink: ha felcsiszolom + lealapozom és finoman fújom akkor is csúnya lesz? hogyhogy? amugy Gabibá jó drágára sikerült ez a BC amit kifejlesztettél ;) (de biztos megéri az árát!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 azért nem lesz szép mert én csinálom vagy mert nem lehet szépre? :unsure: ha felcsiszolom + lealapozom és finoman fújom akkor is csúnya lesz? hogyhogy? Nem maga a felület lesz csúnya, hanem a fekete kivitelű, önmagával és az autó egyéb belsőtér elemeivel együtt egységet alkotó astra műszerfalban lesz egy kék vagy mondjuk fehér darab. Ami színben ütni fog a többitől. Lefényezheted bármilyen szép, igényes munkával, ütni fog a többitől. Legalábbis én még nem láttam olyat, ami ne ütne el az autó többi részétől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 azért nem lesz szép mert én csinálom vagy mert nem lehet szépre? :blink: ha felcsiszolom + lealapozom és finoman fújom akkor is csúnya lesz? hogyhogy? amugy Gabibá jó drágára sikerült ez a BC amit kifejlesztettél ;) (de biztos megéri az árát!) Miért is drága? :unsure: A készlet tartalmazza a következőket: - Board Computer - Kijelző interfész - BC gombos ablaktörlőkapcsoló kar - Kábelköteg, + PC-s kommunikációs kábel - Váltásjelző LED - Szerelési anyagok - Beszerelési útmutató - Kézikönyv Mennyibe is kerül egy új board kapcsolós ablaktörlő kar + a kábelek? A befektett munkát is érdemes nézni nem? S persze ingyen elviszik pesten mennyit is fogyaszt az autód? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Miért is drága? :unsure: A készlet tartalmazza a következőket: - Board Computer - Kijelző interfész - BC gombos ablaktörlőkapcsoló kar - Kábelköteg, + PC-s kommunikációs kábel - Váltásjelző LED - Szerelési anyagok - Beszerelési útmutató - Kézikönyv Mennyibe is kerül egy új board kapcsolós ablaktörlő kar + a kábelek? A befektett munkát is érdemes nézni nem? S persze ingyen elviszik pesten mennyit is fogyaszt az autód? :blink: Én is elolvastam hogy miket tud, de oda is írtam hogy megéri az árát biztosan, régebben mikor még csak mende-monda volt hogy lesz ilyen úgy emléxem a Gabi 10-en x ft-ra saccolta az árát, de szerintem nem kell megvédened a Gabi bizniszét mert úgysem támadtam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Nem védem csak tudod itt Magyar honban mindenki úgy kezdi mennyit engedsz a feléből? Tudod sokan azért nem léptek be annó a klubba mert sajnáltak évi 5000-et érte, hogy egy jó kis csapatba tartozzanak. Másra meg simán el szórják a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 hjja a szellemi munkát nem sokra becsülik itthon....mert azt nem csákánnyal kell csinálni már nem is megeröltető :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Én is elolvastam hogy miket tud, de oda is írtam hogy megéri az árát biztosan, régebben mikor még csak mende-monda volt hogy lesz ilyen úgy emléxem a Gabi 10-en x ft-ra saccolta az árát, de szerintem nem kell megvédened a Gabi bizniszét mert úgysem támadtam :lol: A régebbi verzió nem tudott közel sem ennyit. Meg ahhoz nem járt ablaktörlőkapcsoló sem. És a kidolgozása sem volt annyira kiforrott, ebben az új verzióban másfél év munkája van. :lol: Szerintem nézz körül a boombasticban, és írd fel, milyen elektronikus ketyerét kapsz ennyi pénzért. Nem lesz hosszú a lista. ;) hjja a szellemi munkát nem sokra becsülik itthon....mert azt nem csákánnyal kell csinálni már nem is megeröltető :unsure: ;) :P ;) Ezt én sem mondhattam volna szebben. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 na akko itt a bibi én azt hittem itt csak versio 1.0 van de ezexerint én a régebbiről hallottam csak anno...de mint mondtam ár érték arányban nagyon jó a dolog csak mint összeg maga sok, de lehet ez az én kiváltságom csak így hogy az auto minden porcikájára költök épp ^^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 hjja a szellemi munkát nem sokra becsülik itthon....mert azt nem csákánnyal kell csinálni már nem is megeröltető :blink: nem mintha a fizikai munkát megbecsülnék... :unsure: sajna... Gabi! ez már 1 dobozban van teljesen? vazzee... de jó már annak aki ezt veszi...(nekem lassan már tömör műszerfalam lesz a sok kis apróság miatt, ami mögötte van. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 Coupe! Én midig is azt mondtam, hogy jobban néz ki ha magas a hátulja...nekem úgy tetszik jobban...de ha jobban vezethető, meg hát a tieeeeed... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 ...a szellemi munkát...azt nem csákánnyal kell csinálni... Öööö... nem csákánnyal??? öööö... akkor én eddig rosszul csináltam???? :blink: :P ;) ;) Jó az a BC és ilyen kis szériában nem lehet olcsóbban kihozni. Azt se felejtsétek el, hogy a munkadíjon meg a szellemi, és anyagi terméken kívül bele kell férjen az árába az is, hogy a gyártást le kell szervezni, alkatrészeket beszerezni, leírást kell hozzá csinálni (fúj de utálatos meló az :unsure: ) meg hajat tépni mert semmi nem úgy jön össze ahogy kell, stb.stb. Szerintem megeshet, hogy Gabi még kicsit alul is kalkulálta. Persze ha elad 1000-et, már lehet, hogy megéri neki majd, de addig vastagon benne van a lelkesedés meg a felebaráti szeretet is a profitban... szerintem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 ha elad 1000-et, már lehet, hogy megéri neki majd, de addig vastagon benne van a lelkesedés meg a felebaráti szeretet is a profitban... Ezt kéne előadni közgázból!!! :unsure: :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 Gabi! ez már 1 dobozban van teljesen? Egen, ő az újítás. :unsure: Persze ha elad 1000-et, már lehet, hogy megéri neki majd, de addig vastagon benne van a lelkesedés meg a felebaráti szeretet is a profitban... szerintem.... Szerintem sosem lesz abból közel sem ezer. :blink: Ha jövőre elmegy 100db, akkor már azt mondom, megérte ennyit foglalkozni vele. De még akkor is benne van a fent említett lelkesedés, és az ár leginkább felebaráti. ;) Házat mindenesetre nem ebből fogok építeni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 Ezt kéne előadni közgázból!!! :unsure: :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 Coupe! Én midig is azt mondtam, hogy jobban néz ki ha magas a hátulja...nekem úgy tetszik jobban...de ha jobban vezethető, meg hát a tieeeeed... :blink: Te csak ne agyál ötletet meg ne mondj véleményt mert már nincs az az orvos aki ki kezelne a betegségedből! :unsure: Szegény István meg nem tudja mi legyen: Trattóre vagy tehénsz@r magasság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 Egyébként meg az a lényeg, hogy neki tetszen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 Ez így van... :blink: Csak ahogy ismerem dillemmázik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 Volt egy kis anyázás Lenderékkel szombaton. Megnéztük a régi leömlőt meg a Lexmault a kocsi alatt. Ezek kontár g*cik elvágták a gyárit közvetlenül azután ahol összejön a két cső, és a Lexmault is ott nyesték el. Így ha valami miatt ki kell szedjem a Lexmault (pl eladom az ótót) akkor b*szhatom a cuccot mert el van vágva. Ráadásul megvették volna tőlem a gyárit de igy nincs pofám eladni. Öcsém hivta fel őket mert eddig jóban volt velük, elküldte az ottdolgozó Robit is a halálfaxára hogy hogy lehet ilyen kókány melót csinálni ennyiért. Ezekután nem tanácsolom senkinek ezeket a gyökereket. drágán dolgoznak és sz@rul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 Volt egy kis anyázás Lenderékkel szombaton. Megnéztük a régi leömlőt meg a Lexmault a kocsi alatt. Ezek kontár g*cik elvágták a gyárit közvetlenül azután ahol összejön a két cső, és a Lexmault is ott nyesték el. Így ha valami miatt ki kell szedjem a Lexmault (pl eladom az ótót) akkor b*szhatom a cuccot mert el van vágva. Ráadásul megvették volna tőlem a gyárit de igy nincs pofám eladni. Öcsém hivta fel őket mert eddig jóban volt velük, elküldte az ottdolgozó Robit is a halálfaxára hogy hogy lehet ilyen kókány melót csinálni ennyiért. Ezekután nem tanácsolom senkinek ezeket a gyökereket. drágán dolgoznak és sz@rul. És miért vágták el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 És nem mondták, hogy mi az oka? Valami biztos volt, mert ha spórolni akartak volna akkor nem vágják el mindkettőt...max az egyiket...de mindkettőt minek? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 gondolom így nem kellett szívniuk a csavarokkal, amik a toldásnál vannak. de ez így tényleg elég kókány... mibe kerül 2 csavar meg 1 tömítés? és akkor mindenki happy lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts