Laci4 Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Ezt megintcsak ide kell beraknom úgy érzem(szóljatok ha nem) lassú moci.....vagy gyors KADETT Durva.. de a szélvédőn is látszik, hogy szeret lassan közlekedni..(bogarak) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Ezt megintcsak ide kell beraknom úgy érzem(szóljatok ha nem) lassú moci.....vagy gyors KADETT Lehet, hogy meglepödött a motoros. :unsure: Durva.. de a szélvédőn is látszik, hogy szeret lassan közlekedni..(bogarak) :blink: jah, elég hosszan elkenödtek... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 mindenki téli álmot alszik, vagy az autója alatt van????? Bárcsak már én is ott lehetnék... nah ennyi :unsure: Az enyém alá bebújhatsz ha annyira szeretnél... önindítót kellene cserélni, meg ilyen apróságok. :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 jójó de nem mai napra értem úgy általában mijóta nyilvános lett a fórum azóta csak lézengenek az emberek pedig azt hittem(ük) h megint tele lesz a fórum és közben szinte csak tagok vannak fent most is...... mind1 ez van, befejeztem a sírást :unsure: Szerintem aki már egyszer innen ki lett tiltva az többet nem nagyon jön vissza jó szájízzel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Laci4, a c20xe szelepfedél csavarjainak meghúzási nyomatéka 8Nm. Ha gondolod, valamikor átugorhatok nyomatékkulccsal, "gyárihelyesen" felrakod. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Laci4, a c20xe szelepfedél csavarjainak meghúzási nyomatéka 8Nm. Ha gondolod, valamikor átugorhatok nyomatékkulccsal, "gyárihelyesen" felrakod. Üdv köszönöm szépen.. de egyenlőre jó..és ha nem fog folyni, akkor még megtörölni is csak óvatosan fogom :blink: ;) Pont az volt a baj, hogy a srác mondjuk úgy gyári helyesen húzta meg.. de ennek alapfeltétele lenne a csavarok alatt a kis távtartónak a megfelelő vastagsága.. ami elvileg már nem az igazi.. szal remélem már igy jó lesz.. De azért nagyon köszi! Viszont a lambda ki lett cserélve.. de a srácok elvágták a vezetékét. valami szerszámmal csak úgy fértek hozzá. Ha kell még(bár a vége felé már elég sokat jelzett vele az motorkontrol lámpa), akkor meg tudom szépen forrasztani, lezsugorcsövezni.. szal majdnem mint az új.. csak épp maga a szonda már rohadt lassú lesz. Bemérettem csere elött.. :unsure: elég lapos volt a jelleggörbéje. Zöldkártyán már nem ment át miatta a kocsi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 5 felhasználó olvassa ezt a témát (0 Vendég és 0 anonim felhasználó) 5 felhasználó: Albert, Laci4, iqbéla, Atommanó, J0hnny Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 5 felhasználó olvassa ezt a témát (0 Vendég és 0 anonim felhasználó) 5 felhasználó: Albert, Laci4, iqbéla, Atommanó, J0hnny öööö.. ééés? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 utobbi 3-4 hétben mért halt ki a fórum, már az is nagy szó ha naponta egy két hozzászólás megesik, pár hónapja meg minden este 10 oldalakat kellett visszaolvasnom h mi hogy meddig történt...... Legalább ebben a topicban volt élet......... mindenki téli álmot alszik, vagy az autója alatt van????? Bárcsak már én is ott lehetnék... nah ennyi :unsure: Sztem mindenki piheni a nyarat, szerel, gyűjtöget, álmodik, vagy csak szimplán mata részeg! :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 öööö.. ééés? :unsure: Há semmi csak péntek éjjel háromnegyed egykor? Aszittem csak én nem bulizok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Há semmi csak péntek éjjel háromnegyed egykor? Aszittem csak én nem bulizok... Öreg rókák vagyunk mi már ahhoz! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Ezt megintcsak ide kell beraknom úgy érzem(szóljatok ha nem) lassú moci.....vagy gyors KADETT a szárny a megoldás! a szárny miatt megy igy! én erről meg vagyok győződve :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 a szárny a megoldás! a szárny miatt megy igy! én erről meg vagyok győződve :blink: Mitulátbáti hozzon neked ilyet Norbika? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Mikulásbácsi inkább egy olyan futomuvet hozhatna ami nem kotyog, nem zörög, nem morog, nem ropog :unsure: emiatt áll az autó másfél hete a céges parkolóban :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Mikulásbácsi inkább egy olyan futomuvet hozhatna ami nem kotyog, nem zörög, nem morog, nem ropog :blink: emiatt áll az autó másfél hete a céges parkolóban ;) És attól megjavul,ha egyhelyben áll? :unsure: Gyuláék ennyire messze vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Ma egy kicsit lejjebb ültettük gsitomival az autóm hátulját.Jó nagy lett a változás kb 3centivel van lejjebb mint eddig volt.Lényegesen jobb lett a fék és kevésbé tolja az elejét.Remélem jó lesz bele ez a rugó,de valószínű hogy keményebb gátlót kell majd tavasszal beraknai hátra. és kicsivel magasabb lett az eleje is aminek örülök mert állandóan leért a kartervédő. Köszi Tomi mégegyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Pont az volt a baj, hogy a srác mondjuk úgy gyári helyesen húzta meg.. de ennek alapfeltétele lenne a csavarok alatt a kis távtartónak a megfelelő vastagsága.. ami elvileg már nem az igazi.. szal remélem már igy jó lesz.. Ja! Most újraolvastam és látom, hogy még svájcban qrták el. Hát bizony, nincs az a jó autó ami a barmoknak ellen tudjon állni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Coupe! Nekem jobban tetszett amikor magasabban volt a hátulja...szerintem az ék alak jobban áll a Caravannak... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Nekem is jobban tetszett amikor magasabb volt hátul, de ezt már mondtam neked Lacházán is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Így picit úgy tünik,mintha vásározós kocsi lenne,úgy néz ki,mint ami megvan rakva! :unsure: De ha a menet tulajdonságok jobbak lettek az más tészta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Köszi Tomi mégegyszer. Nincs mit. Vásározós kocsi mi. Egyébként tavasszal ha kész a lakatolás és elfér alatta az Azev akkor fog igazán nagyot ütni. Egyébként amikor mentünk tesztkörre és amikor fordultunk ki a kerepesire egy szusis srác olyan fejet vágott. Amiből két dolog szürhető le: Hu vazzeg vagy mi ez a sz@r. Lényeg a lényeg nem igazán jó az ha ráemel az elejére a hátulja a magasabb rugó mitt. Egyrészt a terhelés túlzottan előre kerül ezáltal hátul változnak a dolgok a fékhatástól a stabilitásig minden. Nekem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Egyrészt a terhelés túlzottan előre kerül ezáltal hátul változnak a dolgok a fékhatástól a stabilitásig minden. Nekem tetszik. Ebben lehet valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Jó hogy eddig mindenki azzal b@szogatott hogy magas a hátulja,talán Demo kivételével :unsure: most meg így jobban bejön nektek.Azért kiváncsi vagyok minden véleményre mert igazán Én sem tudom hogy melyik a jobb. Nyáron már egyszer beraktuk ezeket a rugókat csak akkor a kerék miatt vissza kellett rakni mert eléggé beleért a sárvédőbe. Ne kiméljetek............ :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Szerintem így jobb.Úgy is nagyot mutat, ha magas a sejhaja, de így viszont jobban vezethető, ha jól értettem. Úgyhogy emellett voksolnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November11, 2006 jójó de nem mai napra értem úgy általában mijóta nyilvános lett a fórum azóta csak lézengenek az emberek pedig azt hittem(ük) h megint tele lesz a fórum és közben szinte csak tagok vannak fent most is...... mind1 ez van, befejeztem a sírást :unsure: :blink: Regisztrált felhasználók igen. Viszont sokkal többen olvassák, vagy probálják. Régen 700-800 között volt a napi látogatotság, majd lezárás után 250-380 között mozgot a napi látogatoság. Most 550 körül van. Ha miegnyitnánk a Technika részt nem győznénk servert upgredelni:) Ebben biztos vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts