mélykék76 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ....Meg lehet eljönne velem a Tigrás komám, ha nem baj.... Megtennél valamit ? Légy oly kedves és kérd meg, hogy jelenlétével tiszelje meg a mi honlapunkat is, ne csak a carstyling-on véssen. Kösssssziiiii :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 És hogy még jobb legyen a hangulatom még a súlyadó csekket is megkaptam az előző félévivel együtt :smt017 Nincs vmi 5let,hogy hogyan tudnám hanyagolni ezt a LEHÚZÁST ?! Mert kissé irritál és kedzdek rohadt mérges lenni........... :smt011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Megtennél valamit ? Légy oly kedves és kérd meg, hogy jelenlétével tiszelje meg a mi honlapunkat is, ne csak a carstyling-on véssen. Kösssssziiiii Majd beszólok neki :) ! üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 És hogy még jobb legyen a hangulatom még a súlyadó csekket is megkaptam az előző félévivel együtt :smt017 Nincs vmi 5let,hogy hogyan tudnám hanyagolni ezt a LEHÚZÁST ?! Mert kissé irritál és kedzdek rohadt mérges lenni........... :smt011 nekem kijött tavalyi+büntivel 1xe kijött elsőféléves bizti 51e tavalyról visszakapott mégse jogos (fehér astrából maradt) 27e na többek között ezért sem mejen a gsi :) de nem rinyázok örülök,h van melóm meg gsim :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Majd beszólok neki :) ! :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Kess brádör! Akkor ma csinázunk meetinget avagy sem? Ha igen akkor viszont át kell tolnod a vasat, me' az 100,h nem fogom megutaztani a véletlenszürőm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Én is inkább mindig a békés vizek felé evezek, csak most úgy éreztem, hogy egy kicsit árral szemben kapálózok... :roll: De mint Future is írta, ez feltehetőleg nem így van, csak én értetlenkedtem! Ezúton is csatabárd visszaásva (holott elő sem került) a Barbi meg elszívhatja a békepipát.... :) :) :) (Bocsi de ezt nem tudtam kihagyni, meg amúgy is bírja a nyüstölést...) :withstupid: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 aztec elvileg OK, de még csörgök ha van mit csörgetnem..... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 a Barbi meg elszívhatja a békepipát.... :) :) :) dah real gentleman 2. felvonás :P :lol: :P Kess van mit a srácok pikk pukk összerakták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Most néztem a HGDC-honlapját, és este valamikor eltűnt nekik minden eddigi hozzászólás vagy valami ilyesmi... :shock: Elég gáz... Főleg, hogy pont tegnap szólalkoztunk össze egy picit... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Most néztem a HGDC-honlapját, és este valamikor eltűnt nekik minden eddigi hozzászólás vagy valami ilyesmi... :shock: Elég gáz... Főleg, hogy pont tegnap szólalkoztunk össze egy picit... :roll: Üdv.: Atommanó Anti! Úgy látom, csak nem tudsz teljesen továbblépni :wink: üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Én már túlléptem, csak gondoltam megnézem volt e még reakció a fórumjukon, és erre meg sehol semmi... :roll: Már kifejeztem sajnálatomat... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Kivülállóként ez a gsi vs gsi vita egy VICC :) :? :) . Ha két magyart összezárnának egy lakatlan szigeten tuti két külön hajó mentené meg őket mert összevesznének már az első héten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Jó akkor ha mindenki kidühöngte magát, elmondta gondolatait, leírt mndent a témával kapcsolatosan, (velem együtt) akkor ezennel is Buci módjára összeérintem két kezem, és lezárom a dolgot... :wink: INNENTŐL próbáljunk meg a GSI témára összpontosítani... :wink: Köszönöm, és további jó fórumozást mindnekinek... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Mi a gond? :smt066 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Még 2 hét??? :shock: Hát mi tart addig?? :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Ez a röhely........eléggé elvan havazva a mester munkával. Vagy nem tom :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Remélem idén is készül majd sok frankó videó 1-2 esti mókáról.Lesz mit felrakni majd a weboldalra :smt024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Ez a röhely........eléggé elvan havazva a mester munkával. Vagy nem tom :roll: hát erről beszéltem én anno a Gabival kapcsolatban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Cserében viszont nagyon alapos, olcsó, és nem utolsósorban nem ad el semmit az autódról... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 :Hangman: Kezdek megtelni... Szerelnénk össze a nyári kerekeket, de persze most sincs szerencsém... A felniket meg kellet szegelni, mert görbék voltak, olyan jól sikerült, hogy most meg nem mennek rá a zsír Bridgestone abroncsok :) Szal van 4 db eladó 16,5-os OZ-m....######a.... Lassan tényleg veszek 1 bicajt.... üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Cserében viszont nagyon alapos, olcsó, és nem utolsósorban nem ad el semmit az autódról... :wink: Anti ezzel a gondolatvitellel majdnem megöltél. Remélem,hogy tényleg nem hiányosan kapom vissza a verdát............ (Megjegyeztem,hogy mi hol volt) :) Egyébként nekem is úgy tűnt,hogy alapos fickó és megbízható. Biztos az a gond,hogy sokan jönnek hozzá : Gabi most csináld meg lécci gyorsan holnap már használnám az autót.......stb Az én esetemben meg nem olyan,hogy 10perc ,fél óra alatt összeteszi hanem nyugalom és idő kell ahhoz,hogy minden a helyére kerüljön. Szerintem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Vannak akik tudják, hogy kire gondoltam... :wink: ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Már 3-4 napja áznak a régi hidrótőkék. (Kicsit elszánt vagyok ebben a kérdésben) és anno hallottam 2 tőkét aminek vagy 5perc kellett,hogy "bemelegedjen" a kis golyós szelep annyira bevolt száradva bennük a "vacak" olajtól,hogy csomószor megkellett járatnom mire ujbol funkcionálni kezdek. :) irdatlan koszos ,szemcsés olajmaradvánt kiontva magukból. ne mán a végén kiderül,hogy mindegyik tőke jó csak bazi koszosak voltak......Ejjjjj :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Az a baj, hogy amit most kimostál belőle, ott pici rések alakulnak ki, és ezáltal ott majd meg elengedi az olajat... :roll: ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts