warwolf Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Kadet GSi 20SEH megkímélten, családi okok miatt, hölgytulajtól, keveset futott, Eladó! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Kadet GSi 20SEH megkímélten, családi okok miatt, hölgytulajtól, keveset futott, Eladó! :unsure: Sztem ez mind1ik GSI-ről elmond6ó volt annó...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Sztem ez mind1ik GSI-ről elmond6ó volt annó...... Most is elmondható............ csak legyen, aki elhiszi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 lehet rövid videok linkgyüjteményébe kellett volna de sztem ez most ide jobban illik: Egy srác találta neten gondoltam ezt nem szabad kihagyni, érdemes megnézni az emberek öltözetét nagyon királyságos Micsoda gyökér barom állat az ilyen.... ...viszont figyelemre méltó, hogy amikor sokunk autóját (92) gyártották, még milyen hajjal jártak a fiatalok :unsure:. Jézusom de öreg a kocsim.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Király, hogy mit kaptak az autóink 14 év alatt... :unsure: Viszont profi a vágás. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Na volt a GSI-n egy kis újrakábelezés... Úgy néz ki megoldódott a digiteltűnés, meg a testprobléma... A xenon is világít, csak be kell állítani...zárlatos volt a trafó... kapcsolhatóra csináltuk a ventit is... Kapott új testkábeleket, sarukat, ment egy test a blokkra is... viszont ma reggel meg kigyulladt a check controll, szal valaki ha jön a Lurdihoz, mondjuk István, hozd már ki légyszi a hibalistát... Ki kéne villogtatni a hibát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Jó lett a teste? :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 viszont ma reggel meg kigyulladt a check controll, szal valaki ha jön a Lurdihoz, mondjuk István, hozd már ki légyszi a hibalistát... Ki kéne villogtatni a hibát... Kivillogtathatnád napközben is és akkor felkészültebben leheten este mókolni (csegroe.hu) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Jah, mire kiér, beöltözött szervízcsapat várja, mint a F1-en a depóban kerékcserekor... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Jah, mire kiér, beöltözött szervízcsapat várja, mint a F1-en a depóban kerékcserekor... :blink: ;) Gondoltam már arra, hogy bele kéne hekkelni telemetriát (egy TECH 1-et és egy mobilt), így egyből sms-ben küldené az infót mindenkinek hogy estére fel tudjunk készülni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Gondoltam már arra, hogy bele kéne hekkelni telemetriát (egy TECH 1-et és egy mobilt), így egyből sms-ben küldené az infót mindenkinek hogy estére fel tudjunk készülni. :unsure: Ha komoly az igény, akkor fel is készülök a kifejlesztésére :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Ha komoly az igény, akkor fel is készülök a kifejlesztésére :unsure: :blink: Sok minden nem kéne hozzá egyébként... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Sok minden nem kéne hozzá egyébként... Miért, hogy oldod meg a telemetriát? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Miért, hogy oldod meg a telemetriát? :unsure: Hát az a telótól függne. Ahogy én meg tudnám oldani ahhoz szerintem kéne egy notebook, vagy egy komolyabb mobil (symbian, java, stb.), ami egyszerűen elküldené sms-ben a TECH standard outputján megjelenő szöveget. Mondjuk nem állítom, hogy most meg tudnám csinálni, de 2-3 év és 5 millió forint után elképzelhető, hogy működne valami. :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Hát az a telótól függne. Ahogy én meg tudnám oldani ahhoz szerintem kéne egy notebook, vagy egy komolyabb mobil (symbian, java, stb.), ami egyszerűen elküldené sms-ben a TECH standard outputján megjelenő szöveget. Mondjuk nem állítom, hogy most meg tudnám csinálni, de 2-3 év és 5 millió forint után elképzelhető, hogy működne valami. ;) ;) A tech-nek nincs ilyen standard outputja. :unsure: Viszont van olyan eszköz huszonharmincezer forintért, ami kiolvassa a diag portról a hibakódokat, azt talán át lehet alakítani úgy, hogy telefonról le lehessen kérdezni. Vagy fejleszteni egy hasonlót, abban már benne lehetne az is, hogy az autó aktuális jellemzőit is tudná olvasni (vízhőfok, előgyújtás, stb). De mindenképp kell hw munka. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Na volt a GSI-n egy kis újrakábelezés... kiszedtétek az összes kábelt ami a comp-tól jön vagy hogy? mi kellett hozzá? egy másik kábelköteg? mert anno nekem is volt olyan probléma, hogy hibát dobott a vizhőfokjeladó de nem maga a jeladó volt rossz hanem vmi misztikus kábelhiba volt....de lehet, hogy nem sikerült csodásan megoldani :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 A tech-nek nincs ilyen standard outputja. :blink: Viszont van olyan eszköz huszonharmincezer forintért, ami kiolvassa a diag portról a hibakódokat, azt talán át lehet alakítani úgy, hogy telefonról le lehessen kérdezni. Vagy fejleszteni egy hasonlót, abban már benne lehetne az is, hogy az autó aktuális jellemzőit is tudná olvasni (vízhőfok, előgyújtás, stb). De mindenképp kell hw munka. ;) csak halkan megjegyzem, hogy miután páran látták a kütyüdet, azt hitték, hogy ilyet is tud. Nem gondolod, hogy ezirányba is fejleszteni kéne egy modult? ;) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Nem csak a testkábelek lettek kicserélve, meg az egész angel át lett nézve ahol kellett ott újrakábelezve, mert szegénynek elég gyatra a kábelezettsége... :unsure: ...most már nem... Este még kell lámpát is állítani...meg méricskéni is...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Este még kell lámpát is állítani...meg méricskéni is...:-) Jobban megy érzésre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Nem tudom... :unsure: Nem érzek különbséget, kivéve, hogy nem tűnik el a digit kigyorsításkor... ;) Meg ugy most meg világít a sárga...tehát lehet hogy ugyanott vagyok... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 csak halkan megjegyzem, hogy miután páran látták a kütyüdet, azt hitték, hogy ilyet is tud. Nem gondolod, hogy ezirányba is fejleszteni kéne egy modult? :blink: :unsure: Szeretnék lépni már a diagnosztika irányba is, de még egyelőre lefoglal a BC végleges gyártásának elindítása. ;) Amúgy készen vannak az első végleges darabok, még egy kis teszt, és elméletileg pár napon belül már szerelhető. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Remek ez az eső... Ennyit az esti mérésről... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Mérünk a mélygarázsban, meg az Alagút-ban... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Mérünk a mélygarázsban, meg az Alagút-ban... :unsure: Az alagútban tényleg feeling lenne... ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Jók a hangviszonyok is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts