iqbéla Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 A 4 ajtós c20xe astrát (legalábbis egyet, ugyanilyen színben) láttam vagy másfél éve autópiacon, egy fiatal gyerek árulta, az egész autó egyáltalán nem volt bizalomgerjesztő. De lehet, hogy nem ugyanaz a kettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Na épp ezért szántam rá azt a 250 Eurót a komplett 63,5-ös Bastuck rendszerre, mert ez erre az autóra lett kitalálva. Voltam is náluk a cégnél és ott mielött megépítenek valamit, komolyan számolnak és a prototipusokat tesztelik. Nekem nagyon bejött, mert nem túl hangos, csak akkor, ha én is úgy akarom. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Nekem nagyon bejött, mert nem túl hangos, csak akkor, ha én is úgy akarom. :blink: Azé' alapjáraton is van ott szigorúság! ;) Én spec. imádom a hangját! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Azé' alapjáraton is van ott szigorúság! ;) Én spec. imádom a hangját! :unsure: Én is. ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Lender aszonta reggel hogy 50-est ajánl mer a 60-as rohadt hangos. Kati helyett meg nem cső hanem másik dob dukál szerinte. Hazafelé megmérettem a tegnapi fagyállótöltögetés végeredményét @ Shell. -18 fokig jó, és megint hiányzik belőle vagy 2-3 deci... a lényeg,hogy üvöltsön szerintem,de ne legyen repedtfazék hangja.... ;) az enyémet már 2x díjazták a rendőrök... :unsure: ezekután elvileg még jobban fog tetszeni nekik.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Jóóó műxik a nyóóccelep? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 a lényeg,hogy üvöltsön szerintem ;) :P ;) de ne legyen repedtfazék hangja.... :lol: :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Úgylátszik kitiltották a GSI-ket az országból, hogy így leült a fórum... Közbiztonságra veszélyes eszköznek nyilvánították valszeg :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Úgylátszik kitiltották a GSI-ket az országból, hogy így leült a fórum... Közbiztonságra veszélyes eszköznek nyilvánították valszeg :unsure: Pedig nagyobb a fék mint a vti-ken :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Pedig nagyobb a fék mint a vti-ken :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Jóóó műxik a nyóóccelep? :unsure: jé most láttom a Robinak megváltozott az aláírása....szal neki is bekerült a moci :blink: és milyen? élménybeszámolót kérek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Nem szeretnék semmit elárulni de egy biztos: Nagyon tré dolog esőben, 70km/h-s szélben, 3 fokban kint szerelni az utcán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Nem szeretnék semmit elárulni de egy biztos: Nagyon tré dolog esőben, 70km/h-s szélben, 3 fokban kint szerelni az utcán. Extrémszerelés, ezt a sportot mi is szoktuk néha üzni, különösen télen. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Nekem nem gyere be. Eddig az volt a top amikor január 10-én beállított Robi este tizkor hogy egy srácnak akivel még csak telefonon beszélt elromlott a ventilátora, és szedjük ki az én D-mből hogy ne fagyjon szét a családja az arcnak. Kint kb -15 fok volt - elég gyorsan végeztünk.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Extrémszerelés, ezt a sportot mi is szoktuk néha üzni, különösen télen. :unsure: Mi is így alakítottuk át az Astrát az elmúlt télen. :blink: Istenem, de jó is volt, amikor egész nap, egész este az astrában és alatta hemperegtünk -15 fokban, aztán éjszaka amikor mentünk volna hazafelé melegedni, a kint álló omiban megfagyott a benzinvezetékben a benya, és fél órát kellett alatta feküdni immár -20 közeli "melegben" a jeges hóban, hogy végigkocogtassuk a vezetéket, és végre elinduljunk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Mi is így alakítottuk át az Astrát az elmúlt télen. :unsure: Istenem, de jó is volt, amikor egész nap, egész este az astrában és alatta hemperegtünk -15 fokban, aztán éjszaka amikor mentünk volna hazafelé melegedni, a kint álló omiban megfagyott a benzinvezetékben a benya, és fél órát kellett alatta feküdni immár -20 közeli "melegben" a jeges hóban, hogy végigkocogtassuk a vezetéket, és végre elinduljunk. :blink: A benzin nem -50 fokon dermed? Vagy ez ilyen TESCO +10% Water Edition volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 A benzin nem -50 fokon dermed? Vagy ez ilyen TESCO +10% Water Edition volt? Nem kell ahhoz Tesconál tankolni, hogy jó "vizes" benzint kapj. :blink: Mindenhol ilyen, elárulom a titkot. :unsure: Egyébként elég ha csak egy vízcsepp összeáll a szűk vezetékben, és máris mehecc alá, és ha szerencséd van, kocogtatással megmurdálod a cseppet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Esetleg melegited öngyújtóval hátha felrobban az egész :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 És mindig engem szapulnak,hogy a gázolaj télen milyen... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 És mindig engem szapulnak,hogy a gázolaj télen milyen... :blink: Ugyanolyan :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Gabi felvettelek msn-re hogy megbeszéljük a péntek délutánt. Vagy ilyenkor azon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Gabi felvettelek msn-re hogy megbeszéljük a péntek délutánt. Vagy ilyenkor azon? Most elég sok meló van, csak néha tudok 1-2 percre felnézni. Szal inkább ide írj püben. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Pedig nagyobb a fék mint a vti-ken :unsure: Hát ma hazafele egy márkatárs akart megölni. Igaz, nem astra volt, hanem vectra2000. Mögülem kielőz jobbra a kanyarodósávba, ott padlógáz, gondoltam beveszi tempósan a kanyart, gondoltam még meg is nézem. De nem emberünk nem jobbra kanyarodott, hanem utolsóutolsó pillanatban beállt elém, épp elfért a járdasziget meg a kocsim közt. Mindehhez se index, se semmi, csak berántotta a kormányt és padlófék, hogy ne menjen neki az előttem haladónak. Mindezt én végignéztem 4. sebességben 2000 fordulattal cammorászva. Csak gratulálni tudtam, ettől van jó hírünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 Ugyanolyan :unsure: Na de a benyában nincs parafin! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November8, 2006 Megoszt Elküldve November8, 2006 lehet rövid videok linkgyüjteményébe kellett volna de sztem ez most ide jobban illik: Egy srác találta neten gondoltam ezt nem szabad kihagyni, érdemes megnézni az emberek öltözetét nagyon királyságos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts