redline Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Igen arra várok, de majd Subitól is informálódok nemhogy kib..ak magammal..... eggyel több vagy kevesebb már meg sem látszik ;) :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Én azt modom, hogy a gyái c20xe-nek kell a folytás... Katalizátor nem kell, de középdob, és kamrás hátsó szerintem igen... Nem kell nagyobb mint 50-es... A gázgyorsítót meg ilyesmit feleslegesnek találom...inkább egy átmenő jól tömött középdob... Nem tartom jónak, hogy egy 50-es rendszerbe belehekkelsz valami 60-as darabot, mert áramlástanilag...amihez nem értek :blink: ...nem hiszem hogy jó...ugyan ilyen a szűkítés is... Tehát ha 50-es, akkor az végig 50-es legyen...a 60-ast feleslegesnek találom...a Turbó alá pont eltalált a 60-as...a szakik azt mondják... :unsure: De majd a GSI-s szívó Istenek megmondják a tutit... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Szerintem is elég az 50es a gsire Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Szerintem is elég az 50es a gsire Király..... Má mindegy :unsure: :blink: ;) Majd jövőre :P Egyébként azér remélem baja nem lesz(elég sokan azt(60) raktak alá)..... Meghát ez részben kényszermegoldás volt....... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Nekem is 60as van,de teljesen felesleges,és drágább is.Sokkal hangosabb mintha 50es lenne rajta.Baja nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Szerintem is elég az 50es a gsire és a gázgyorsítóra mit mondasz? ;) Mert neked asszem van olyan. Abszolute tanácstalan vagyok, hogy most mi a jó és mi nem....ha meg olvasom a tapasztalatokat még bizonytalanabb leszek :unsure: :blink: Remélem Lenderék előállnak valami konkrét ötlettel és megmondják a tutit ;) Bár Hondás barátomat hozzájuk kükdtem leömlő ugyben de nem tudták megnyerni, hogy náluk csináltassa :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Én azt a gázgyorsítót kihagynám. Kicsit olyan örökmozgósan hangzik nekem, így nem valami bizalomgerjetsztő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 akkor cat helyére egyenes cső? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 akkor cat helyére egyenes cső? Berakhatsz ferdét is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Nem lesz baja a 60-astól, de szerintem nem fog jobban menni tőle sőtttttt...jó sokkal szarabbul sem...de nem az az ideális... Én nem látom értelmét, hogy megforgassuk a levegőt a kipuffban, a gázgyorsítóval...okés, hogy a centrifugapetális erőtől felgyorsul...de elszédül és nem talál ki a lukon...jó az? :unsure: :P ;) Viccet félretéve, ha fel is gyorsul, már nem egyenes pályán mozog, ami mint tudjuk a legrövidebb út... :blink: kivéve, ha van egyensebb... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Öveges professzor :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 A gázgyorsító nem is árt meg nem is használ szerintem semmit.olyan mintha ott se lenne.Aztán lehet hogy nem így van :unsure: A 60as rendszernek akkor van értelme ha alakítasz a leömlön vagy tervezel egy dbilast vagy wébert,de lehet hogy még akkor is teljesen felesleges. Azért a vezér turbós istenek szerint a turbóra a 80as rendszer az igazi :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Tar is azt mondja, hogy nem kell 60-asnál nagyobb a turbóra sem...ha nagyobbat kérnek megcsinálják...mint most is 76-os lesz a Vectra alatt, de tök felesleges...főleg, hogy rátesznek egy szűkített dobot a végére...de a kedves kuncsaft ezt kérte... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Az Attila azt mondta hogy ha csak gyorsulgatásra használnád az autót akkor lenne értelme,hozna egy kicsit de tényleg csak egy nagyon aprónyit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Igen...valóban hozna, de csak felső tartományban...alsóban meg ront rajta... És itt most tényleg rettenően pici dolgokról beszélünk...legalább is századmásodpercekben... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Ismeri valaki valamelyiket? Egy ismserősöm akarja megvenni... :unsure: gsi Bakker. hogy lennt vannak az árak.. amugy már 92es vasban is volt ilyen nagy lufis kormány? meg 4fokozatú fűtésventi? :blink: őt lehet hogy én is ismerem, ha ő az akire gondolok...:-) Hmm.. ez az astra céép.. tecc.. és csak 1 misi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 köszi mindenkinek!!! Leömlőstül vettem 40ért hátsó dob nélkül kb 2-3 hónapos rencert a váltórudazat miatt(ugye most alsórudazatos lett a váltó ezér meg azér :unsure:) és volt eladó Subi haverjának és ezért lett 60-as....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Lender aszonta reggel hogy 50-est ajánl mer a 60-as rohadt hangos. Kati helyett meg nem cső hanem másik dob dukál szerinte. Hazafelé megmérettem a tegnapi fagyállótöltögetés végeredményét @ Shell. -18 fokig jó, és megint hiányzik belőle vagy 2-3 deci... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Szerintem elég értelmetlen vitázni hogy milyen kipufogó jó, meg milyen nem, mert ez motorhoz igazítás kérdése, és amúgy is egy külön szakma. :unsure: Ha eljöttetek volna egy Havassy előadásra, akkor az ott érintőlegesen vett ilyen témából már sokat lehetett volna tanulni. ;) Egyébként megjegyzem, az egyik X16XE motorból alakított turbós vadállatot 100-as rendszerrel látták el. ;) Jah, és szerintem nem hiszem hogy akad olyan kipufogós cég az országban, aki nem hasraütésből és ráérzésből dolgozik, vagy akár az ügyfél éppen aktuális kérését csinálja. Se a Janó, se a Lender nem fog torlónyomást számolni, meg áteresztési paramétereket, stb... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Bakker. hogy lennt vannak az árak.. amugy már 92es vasban is volt ilyen nagy lufis kormány? meg 4fokozatú fűtésventi? :unsure: szemfüles gyerek vagy ;) és tényleg a ventikapcsoló hogyhogy 4 fokozatu? mert légzsákos kormányt talán lehet rendelni de egy kapcsolót? Hazafelé megmérettem a tegnapi fagyállótöltögetés végeredményét @ Shell. -18 fokig jó, és megint hiányzik belőle vagy 2-3 deci... és hová tűnt? :blink: a kiegyenliitőtartályon nézted gondolom, de ott 2-3 centi elég sok Jah, és szerintem nem hiszem hogy akad olyan kipufogós cég az országban, aki nem hasraütésből és ráérzésből dolgozik, vagy akár az ügyfél éppen aktuális kérését csinálja. Se a Janó, se a Lender nem fog torlónyomást számolni, meg áteresztési paramétereket, stb... ;) És lehet, hogy hiába számolna akkor sem kapna használható értéket mert milyen adatokkal dolgozik? Az értékek amikből kiindulnak már egész más képet mutathatnak, itt 13-15 éves összevissza mókolt meg kókányolt vasakról van szó. Ugye jól látom? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 és hová tűnt? :unsure: a kiegyenliitőtartályon nézted gondolom, de ott 2-3 centi elég sok Gondolom épp légteleníti magát vagy mittomén :blink: Amúgy nem fogyott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 És lehet, hogy hiába számolna akkor sem kapna használható értéket mert milyen adatokkal dolgozik? Az értékek amikből kiindulnak már egész más képet mutathatnak, itt 13-15 éves összevissza mókolt meg kókányolt vasakról van szó. Ugye jól látom? :unsure: Igen, kiindulásnak ismerni kellene elég sok paramétert a motorból. :blink: Ezért van az, hogy pl. a Havassy egy komplett tuningnál legyártja a leömlőt is, és megmondja azt is, milyen rendszer kell rá. De pl Szuromi is a motortuning kapcsán nagyon jó tanácsokat ad a hozzá illő rendszerre vonatkozólag. Ha meg már sufni-kókány motor van, akkor meg lényegében mindegy milyen kipuff van rajta, ezért nyílt ennyi "univerzális" kipufogós-tunyingos műhely. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Jah, és szerintem nem hiszem hogy akad olyan kipufogós cég az országban, aki nem hasraütésből és ráérzésből dolgozik, vagy akár az ügyfél éppen aktuális kérését csinálja. Se a Janó, se a Lender nem fog torlónyomást számolni, meg áteresztési paramétereket, stb... :unsure: Itt a pont sajnos. :blink: De a helyzet sokkal rosszabb. Igazából itthon semmi olyan átalakítást nem végeznek, amihez számolnának és mérnének együtt. Sajnos néha mindkettő hiányzik. Ez lehet kipuf, szívórész, csipp, hengerfej, könnyítések motoron belül, akármi. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek, ha van egyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Ahogy elnéztem a gyári leömlőmet Opelék se sokat szaroztak az optimális kialakításon. Egyszerű, olcsó gyárthatóság csá. Mégis megy. Nem is rosszul.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Ahogy elnéztem a gyári leömlőmet Opelék se sokat szaroztak az optimális kialakításon. Egyszerű, olcsó gyárthatóság csá. Mégis megy. Nem is rosszul.. Hát pedig lehet hogy a látszat ellenére okosan ki van az számolva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts