mackosajt Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Ez idénymunka ;) :unsure: sokan most ismerik fel. lehet holnap én is erről fogok beszámolni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 5perces meló. :unsure: Nekem meg a fütés ventilátorával kell valamit csinálnom, mert iszonyatosan nyikorog. Meg hütöt is kell cserélnem. Meg fagyállót kell beletölteni. Meg két téligumit kell még vennem.(2 még van) Meg az olajhütöt is be kellene már szerelnem, ha már van. ...... (szóval nem fogok unatkozni) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 jaa. lesz mivel elütnöd az időd, a hideg téli estéken :P Teljesen más!! valamelyik este valami okos tv-műsorban, már nem emlékszem.. valami nitros dragsterről volt szó.. erre mondja a driver.. "... 0,9 sec/100km/h.." a műsorvezető még rá is kérdezet "..jól értem nincs egy másodperc?" mire ja.. :blink: ;) Most vagy én értettem baromira el,vagy ezek hülyék, vagy tényleg ilyen brutál? ez sokaknak a reakcióidejük, nem pedig 100as tempóra sprint.. ;) vagy a "közel fél méteres" gumik ilyen brutál jól átadják a teljesíítményt? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Demó! Nincs erőm kimenni mert lefújja a fejemet a szél! :blink: Szal tod az van hogy az ablaktörlőt ha megfogom simán tudom mozgatni 7-8 cm-en belül. Lötyög az egész magyarul.. Szerinted ha szerkezetet cserélek akkó jó lesz? Na de ki fogok menni csak gyűjtök erőt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Gyere ide Albert! Itt nem fúj a szél! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Szal tod az van hogy az ablaktörlőt ha megfogom simán tudom mozgatni 7-8 cm-en belül. Lötyög az egész magyarul.. Szerinted ha szerkezetet cserélek akkó jó lesz? Ez lehet motor is. Nekem is ilyen volt és motor tengelye volt szétmenve, a szerkezet még nagyjából egyben van/volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Ez lehet motor is. Nekem is ilyen volt és motor tengelye volt szétmenve, a szerkezet még nagyjából egyben van/volt. Kössz Tom az infót! Demo úgyse akarta leszedni a motort a szerkezetről :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Demó! Nincs erőm kimenni mert lefújja a fejemet a szél! :blink: Szal tod az van hogy az ablaktörlőt ha megfogom simán tudom mozgatni 7-8 cm-en belül. Lötyög az egész magyarul.. Szerinted ha szerkezetet cserélek akkó jó lesz? Na de ki fogok menni csak gyűjtök erőt :unsure: Nekem még erösen levegöben lóg a dolog, mert Johnny sem feltétlenül jön meg ráadásul ma jöttek meg az új ablakok a házba és ma nem lesz az összes készen. Majd kiderül még. hogy hogyan lesz idöm. Szerintem szerkezet lesz, de ha Tom írja, hogy neki a motor, akár az is lehet. Eddig még nem volt ilyen problémám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Akkor ezt jól megbeszéltük mobilon :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Mi lenne ha elindulnék ezen A5-ben? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Mi lenne ha elindulnék ezen A5-ben? :unsure: Tedd azt! :blink: Mi már sokat versenyeztünk itt, képeket meg belső videót találsz a honlapomon! Egy dologra hívnám fel a figyelmet: a pálya néhol kemény kihívást ad a kerekeknek és a futóműveknek, szal csak akkor indulj ha rendben a futómű, és nem sajnálod a kerekeket. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 A futómű jól össze van rakva csak nincs beállítva. Gumikra szarok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 B Omegák általában iszonyúan le vannak harcolva, minthogy 95%uk nepper által behozott autó, akik mindig mindenből alegolcsóbbat, legtöröttebbet vették, helyreállították legolcsóbb legszarabb módon, majd valami magyar megvette, és használta, ahogy itthon szokás. Rosszabb állapotúak, mint egy államilag kiutalt munkanadrág. Szerintem ne vegyél. Nem azért, mert maga a B omega fenntartása drága (nem drágább lényegesen, mint bármelyik 16v opel), hanem mert annyira le vannak harcolva, hogy végtelen mennyiségű pénzt kellene beleölni. Bocsánat, hogy beleugatok, de azért ez szerintem így nem helyes... Tény, hogy 10 eladó autóból 5 nagyon szakadék, de ott van a maradék 5... Ellenben nem reális, hogy nagyjából ugyanannyi pénzből kapsz 10 éves f astrát, mint egy b omegát, egy b vectra ára meg a "csillagos eget" közelíti, mondjuk egyforma felszereltség és állapot esetén. Használat terén viszont olyan szinten más az omi mint az astra, hogy nem lehet összehasonlítani sem a fenntartását, sem a fogyasztását :unsure: 3 éve A vectrát akartam, de F astra lett. Most B vectrát akartam, de B omega lett. Tulajdonképpen egyiket se bántam meg :blink: Inkább nagyon meg kell nézni (és nem csak az évjáratot jó magyar szokás szerint), hogy mit vesz az ember ;) Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Albert nézzél PÜ-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Megnéztem a belső videókat, nem indulok köszi :blink: Max egyszer veszek egy trágya 3ajtós D kadettot, átfestem pirosra ecsettel és a GTE rencámával elindulok :unsure: Néztem Tomi köszönöm, ebéd után elmegyek a kocsiig és küldöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Jó csak az ebéd után az mondjuk még 14:00 elött legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Megnéztem a belső videókat, nem indulok köszi ;) Azért nem olyan durva a helyzet. :unsure: Nemtom melyik vidijót láttad, de ha benne volt a földesutas rész, azt levonhatod, mert most olyan nem lesz. Csak beton és aszfalt, helyenként kicsit murvás, gödrös, az igaz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Elment a pü Tomi! Bakker kitépte a szél az ajtómat abban a pillanatban amikor kinyitottam belülről és bikából nekib@szta a mellettem álló kombifókusznak :blink: Le is vakartam a fényezést egy kis helyen a diszcsíkjáról fene egye meg. Mondjuk céges és úgyis szétb@sszák de akkor is, ilyen még sose fordult elő velem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Én is utálom ezt a szelet. Főleg a tavalyi nagytali után. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Nem túl egyértelmű, de én nem az astrát hasonlítottam össze a B omegával, hanem az A Omegát. Idéznék a 23013 hozzászólásomból: "Nem azért, mert maga a B omega fenntartása drága (nem drágább lényegesen, mint bármelyik 16v opel), " Karosszérialemek szerintem lényegesen drágábbak B omegához, mint A-hoz. Igaz, én bontott dolgokkal számoltam. Kilométer meg szerintem korkülönbségük ellenére azért sokkal több a B omegákban, mert az A korában még közel sem voltak ilyen utazási igények. Az európai utazási igények kábé 95től ugrottak meg piszkosul. Na mind1, télleg ennyivel ki van erősen tárgyalva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Nemérdekelt, elvittem reggel Lenderhez. 10:30-ra kész volt vele. Odaúton tettem kis kitérőt GTE-vel mert megláttam Antit és utánamentem :unsure: Elhoztuk a vasat, olyan húdenagy különbséget nem érzek, de Lender Laci is aszonta hogy megérte ennyiért megszerválnom a cuccot, és szóljak ha kell alá komplett renyó :blink: Jó rohadt nehéz volt a régi Y, ha másnem legalább könnyebb lett a kocsi ;) Jippijáé jippijáó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Láttam tegnap mikor ott voltam hogy be vagy írva hozzá reggelre :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Láttam tegnap mikor ott voltam hogy be vagy írva hozzá reggelre :unsure: Én viszont nem láttam amit tegnap mondtál hogy jönne le a Subarujáról a festék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Én viszont nem láttam amit tegnap mondtál hogy jönne le a Subarujáról a festék... Nem a subaruról hanem a rajta lévő matricáról,helyenként fakobb egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Nemérdekelt, elvittem reggel Lenderhez. 10:30-ra kész volt vele. Odaúton tettem kis kitérőt GTE-vel mert megláttam Antit és utánamentem :unsure: Elhoztuk a vasat, olyan húdenagy különbséget nem érzek, de Lender Laci is aszonta hogy megérte ennyiért megszerválnom a cuccot, és szóljak ha kell alá komplett renyó :blink: Jó rohadt nehéz volt a régi Y, ha másnem legalább könnyebb lett a kocsi ;) Jippijáé jippijáó ;) akkor a GTE-n van a lexmaul ? azt hittem az astrán lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts