Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 De most itt nincs demokrácia... :lol: Meló van, kell a zseton...ezért maradok...aztán termelem a moneyt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 De most itt nincs demokrácia... :lol: Meló van, kell a zseton...ezért maradok...aztán termelem a moneyt... :D Anti! Akkor én most helyetted is szabin vagyok jó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Köszi Tomi! Tudtam én, hogy jó haver vagy... :lol: Nem mindenki tenné meg ezt értem... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Coupénak. Katt ide :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 ha mar volt itt néhany manta be illesztve nekem ez a kedvencem http://www.hilmersson-racing.com/bilder/Bi...i/Galleri16.jpg Ugye nem csak nekem van kicsit OFFMustangON érzésem az elejét elnézve?! Ha valaki még nem látta volna : :lol: Jaaaa.. a szirénázós kocsi.. (amúgy igen durva) OFF nem tudja valaki, hogy ha le lehet menteni, akkor hogyan ezeket a videókat?ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Ma meghajtottam egy kicsit a verdát, mert már nagyon el volt anyátlanodva, cserébe amikor egyből kettőbe húztam, akkor a gázadásnal leszakadt a hátsódob. Vidám. :D De végre újra jó hangja lett. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Ma meghajtottam egy kicsit a verdát, mert már nagyon el volt anyátlanodva, cserébe amikor egyből kettőbe húztam, akkor a gázadásnal leszakadt a hátsódob. Vidám. ;) De végre újra jó hangja lett. :lol: :lol: :D :D Még mindig jobb mintha a váltórudazat összekötöd tört volna el.. mint valakinek ;) El is hagytad, vagy csak szétcsúszott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Azt nem a blitz után csinálták meg "rendesen"? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Azt nem a blitz után csinálták meg "rendesen"? :lol: Igazából olyan szar állapotban van a dob, hogy az is csoda, hogy vissza tudták rakni. :lol: Mondjuk ez azon kevés alkatrészek egyike, amiről már a vásárláskor tudtam és az eladó szólt róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Mondjuk ez azon kevés alkatrészek egyike, amiről már a vásárláskor tudtam és az eladó szólt róla. A használtautóvásárlás apró örömei! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Ma meghajtottam egy kicsit a verdát, mert már nagyon el volt anyátlanodva, cserébe amikor egyből kettőbe húztam, akkor a gázadásnal leszakadt a hátsódob. Vidám. ;) De végre újra jó hangja lett. :lol: :D én holnap ülök bele az enyémbe, szombat óta először....kicsit izgulok :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Hát kb másfél hónapja volt megcsinálva ha jól emléxem... Ügyi vagy Tom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Tök jó, nekem sosem kell izgulnom, ha menni akarok valahova az omival :lol: De lényegében az Astra sem okozott még ilyen szintű meglepit sosem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Tök jó, nekem sosem kell izgulnom, ha menni akarok valahova az omival :lol: De lényegében az Astra sem okozott még ilyen szintű meglepit sosem. :D igulni sosem kell pl én meg sem lepődök már ha pl elszakad a km spirál :lol: bár sosem hagyott még ott kop-kop :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 bár sosem hagyott még ott kop-kop :D az enyém sem :D pöccre indult, és mindig ment...ugy-ahogy, de ment :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Nekem egyedül a vízpumpa okozott nemrég olyan gondot hogy pár napra le kellett támasztanom az autót, amíg meg nem csináltuk. De az is olyan, hogy vessek magamra, méééénem cseréltem ki vezérléssel együtt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 az enyém sem :D pöccre indult, és mindig ment...ugy-ahogy, de ment :lol: :lol: volt mikor én is megtanultam 3 hengerrel közlekedni....a lényeg h nyugodtnak kell maradni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 volt mikor én is megtanultam 3 hengerrel közlekedni.... Még mindig jobb mint két lábbal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Még mindig jobb mint két lábbal... :lol: mondjuk buszon meg villamoson kényelmesebb hvg-t olvasni mint vezetés közben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 mondjuk buszon meg villamoson kényelmesebb hvg-t olvasni mint vezetés közben :lol: ha mondjuk van ülőhely :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 ha mondjuk van ülőhely :lol: hangosan kell énekelni a Cukivagyok c. zenei művet és nem probléma az ülőhely :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 hangosan kell énekelni a Cukivagyok c. zenei művet és nem probléma az ülőhely :D Ja, egy bőrszerkós benga vadállat mindjárt beültet az ölébe... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Na elmentem megnézni milyen ülések vannak.Sajnos 1pár olyan ülés van még ami egyforma a többi 1darabos,és már annak is van elméletben gazdája.(telefonon lefoglalozták,de ha nem jönnek érte akkor elméletileg én vagyok rá a következő) olyan mint az alsó sor kékben. Voltam a Lendernél is.Nekem volt igazam tényleg van baja a kipufogónak.A közép dobból kiégett a tömés,ugyhogy kapok egy másikat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 olyan mint az alsó sor kékben. Jövőre egy ilyen projekt tervbe van véve a Corsába, mert a jelenlegi ülésben piszok magasan ülök. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Jövőre egy ilyen projekt tervbe van véve a Corsába, mert a jelenlegi ülésben piszok magasan ülök. :lol: Akkor készülj fel rá hogy 100fölött van az ára :D ez csak azért ilyen olcsó mert nincs 2egyforma ülése :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts