Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 István! Találtam képet a szép kis sárgáról... :lol: Ez meg úgyszintén patent... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 És a narin tök szép átéeskáp van :lol: Másik meg a Böse Onkelz nagyon komoly - kis motor is van benne :D De mennyi jó ilyen ótó volt nemzetközi talin jóég :lol: Berlina Zoli nem győzte mondani melyik milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 És a narin tök szép átéeskáp van :lol: Másik meg a Böse Onkelz nagyon komoly - kis motor is van benne :D De mennyi jó ilyen ótó volt nemzetközi talin jóég :lol: Berlina Zoli nem győzte mondani melyik milyen. A Ascona, C kadett Coupe, vagy A Mantám nekem is lesz még, kell egy erös hátsókerekes. MOR télen már kezdi építeni a Mantáját. Nem tud valaki egy eladó C30SE-t kézi váltóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Onnan vannak a képek is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Nem tud valaki egy eladó C30SE-t kézi váltóval? C20XE miért nem jó? Kérde meg az Antit, hogy bontsa szét az Senit. :lol: Egyébként szerintem 250ért el tudom intézni belőle a mocit, ha komolyan érdekel. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Enyimben C30ne van... :lol: De 250-ért az is vihető...klubtagoknak 200... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Az gyenge, neki C30SE kell, az a 204 LE-s 24V. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Ha ez a moci netalán megadná magát, akkor valószínűleg én is váltok valami még erősebbre...de amíg megy nem nyúlok hozzá... :lol: Az eddig soha nem jött be... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Az gyenge, neki C30SE kell, az a 204 LE-s 24V. :lol: Értem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Nekem a Seniben is C30NE volt. Volt már benne több mint 330e km. A motornak semmi baja nem volt, de a difi már fütyült. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Akkor nem lesz semmi baja? Ergo nem fogok tudni benne mocitcserélni? :lol: ...na egye fene...akkor használom így... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 A Nemzetközi taliról ITT vannak a képeim. Csináltam énis a sárga Asconáról képeket mert gyönyörű. A Paliéknak van még az a kék 1,3-as OHC B Mantájuk ami a Total Car-ban is szerepelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Akkor nem lesz semmi baja? Ergo nem fogok tudni benne mocitcserélni? :lol: ...na egye fene...akkor használom így... :lol: Igen, ezzel azt akartam kifejezni. Elég kicsi a valószínüsége, hogy az a motor tönkremenjen. Habár neked már sokminden tönkrement, ami elvileg soha nem mehet tönkre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Akkor ha úgy nézem, gyakorlatilag nincs esélyem tönkretenni, de elméletileg bármikor? :lol: Hát megesett már velem egy két olyan sztori, hogy a nagy öreg szakavatott szerelők is csak kamilláztak, mert ilyenről nem hallottak...vagy hallottak, de hogy mindez egy autón legyen? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Akkor ha úgy nézem, gyakorlatilag nincs esélyem tönkretenni, de elméletileg bármikor? :lol: Hát megesett már velem egy két olyan sztori, hogy a nagy öreg szakavatott szerelők is csak kamilláztak, mert ilyenről nem hallottak...vagy hallottak, de hogy mindez egy autón legyen? :lol: :D sztem ne nyúlj hozzá mert te mindenből kicsaltad a füstöt eddig :D lsd: Ákos erősítője ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Na de amíg füstöl addig működik...gyanús is hogy a Seni nem füstöl...lehet, hogy rossz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Na de amíg füstöl addig működik...gyanús is hogy a Seni nem füstöl...lehet, hogy rossz? :lol: ha gondolod megcsinálom h füstöljön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 A gumik viszont nagyon jóóóók...azok még sokáig jók lesznek mert azok szépen füstölnek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 sztem ne nyúlj hozzá mert te mindenből kicsaltad a füstöt eddig :lol: lsd: Ákos erősítője :D Már megbocsáss de Ákos erősítőjéből ÉN csaltam ki a füstöt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Én Balázskáéból csaltam ki...az azért nagyobb kihívás volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Na de amíg füstöl addig működik...gyanús is hogy a Seni nem füstöl...lehet, hogy rossz? :lol: Szerintem hamar megjavítod, ettől én egy percig sem félek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Szerintem hamar megjavítod, ettől én egy percig sem félek. :lol: a gumik füstölése nem jelentheti ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Szerintem hamar megjavítod, ettől én egy percig sem félek. :lol: A difi és a kardán hamar oda lesz az biztos :D :D Norbi ennek fényében is el akarod adni az ülésedet? Mert érdekelne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Csak a szokásos. ;) már megint van vmi? :D csak mert most jöttem vissza lakástól és láttam a kocsid a Váci mellett parkolni Norbi ennek fényében is el akarod adni az ülésedet? Mert érdekelne :lol: ha ez neked fény :D de veszel nekem egy párat aminek nincs combtámasza és odaadom az enyémet sinnel meg mindennel együtt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 ha ez neked fény :lol: de veszel nekem egy párat aminek nincs combtámasza és odaadom az enyémet sinnel meg mindennel együtt :lol: Nekem ez most fény. És abba nekem mi az üzlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts