Tom Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Subi is nyakamba akart varrni GTE alá Vectra V6-nak a tárcsás hidját és kiröhögött amikor aszontam hogy jó a nagydobfék Hát mondjuk egy GTE, GSi alatt azért elfér hátul is komolyabb fék, de a Corsa alapból könyebb és még szeritnem a súlyeolszlás is vadabb az első tengelyeket nézve. Patyi is hátul dobfékkel versenyzik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Subi is nyakamba akart varrni GTE alá Vectra V6-nak a tárcsás hidját és kiröhögött amikor aszontam hogy jó a nagydobfék mennyiért adja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 mennyiért adja ? Vectra V6=5*110. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Vectra V6=5*110. :lol: kössziii leragadtam ott h vectra :lol: mert a vectra 2000 állítólag egy az egybe bemegy az asc alá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 kössziii leragadtam ott h vectra :lol: mert a vectra 2000 állítólag egy az egybe bemegy az asc alá Az rendben is van, olyat kell vadásznod. Legrosszab esetben szerintem az agy átrakható a fékkel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Aszondja egyazegyben bemegy GTE alá, nemtom Asc alá is szerintem de hivd fel (ne most, inkább holnap du 6 után :lol: ) 5*110 igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Aszondja egyazegyben bemegy GTE alá, nemtom Asc alá is szerintem de hivd fel (ne most, inkább holnap du 6 után :lol: ) 5*110 igen nincs most rá keret csak kiváncs voltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 kössziii leragadtam ott h vectra :lol: mert a vectra 2000 állítólag egy az egybe bemegy az asc alá A Vectra 2000-é nem passzol sehová, csak a Calibra alá. A Vectra 2.0i tárcsás hátsóhídja passzolhat. Valamint az Astra és Kadett hátsóhidak passzolhatnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 A Vectra 2000-é nem passzol sehová, csak a Calibra alá. A Vectra 2.0i tárcsás hátsóhídja passzolhat. Valamint az Astra és Kadett hátsóhidak passzolhatnak. Tényleg, mert a vectra 2000 az független hátul, nem merev hidas. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Nah jah.. én próbálok még elötte.. kanyarban meg már nem fékezni..sőt már inkább finoman a gázt nyomni,tartani .. nem tom jól-é... kéne vezetéstechnika óra.. :lol: persze, kanyarban már régen rossz ha fékezel mert előtte kell kanyarbol már gázzal jössz ki (csak ovatosan ezekkel az alulkormányzott csodákkal :D ) @Tom: mi ez az uj aláirás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Diny felnije asconán sem rossz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Cééép, csak az a szín nekem nem gyere be annyira az Ascin... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 @Tom: mi ez az uj aláirás? :lol: Az egy hosszú történet. :D A GSi-m állapotát volt hivatott tükrözni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Az egy hosszú történet. :lol: A GSi-m állapotát volt hivatott tükrözni. :lol: Nem azért vetted meg nemrég igen magas áron, mert nagyon jó állapotban volt? (Mellesleg ez egy a kevés korrekt hirdetésből, igaz nem GSI: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...reenwidth=1024) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Az egy hosszú történet. :lol: csak ugy az eddigi dolgok általában, vagy valami uj történés van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Nem azért vetted meg nemrég igen magas áron, mert nagyon jó állapotban volt? Miért lett volna igen magas az ár? Ugyan annyit fizettem érte, mit amennyit Te kértél volna a sajátodért. :lol: csak ugy az eddigi dolgok általában, vagy valami uj történés van? :lol: Csak a szokásos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Miért lett volna igen magas az ár? Ugyan annyit fizettem érte, mit amennyit Te kértél volna a sajátodért. :lol: Hát és felszereltségeben azért akad egy kis különbség...ha rohad is pár helyen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 ha rohad is pár helyen... :lol: Mindenhol. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Hát és felszereltségeben azért akad egy kis különbség...ha rohad is pár helyen... :lol: Nem 1.7M volt az az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Nem 1.7M volt az az autó? Az csak egy kósza hülye gondolata volt a Hernádnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Nem 1.7M volt az az autó? Nem, 1.0. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Az csak egy kósza hülye gondolata volt a Hernádnak :D :lol: :D Nem, 1.0. :lol: Tom nem a mocit kérdezte, hanem az árát... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Nem, 1.0. :lol: Ja, az más :lol: :D :D ;) Kicsit el voltam tévedve úgy látszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 :lol: :lol: Tom nem a mocit kérdezte, hanem az árát... :D Lép olyat, mint egy 1.0 WagonR+, okés???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Ja, az más :lol: :lol: :D :D Kicsit el voltam tévedve úgy látszik... Ezen meg sem lepődünk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts