PetiGSI Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Aztec - 3 tábor .........a van is és nincs is GSIm Club :) Majd kisétálok vagy villamosra szállok :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Peti 1előre úgy tünik én is vagy cégessel vagy másik autóval mejek mindenesetre gsivel 100, hogy nem :) De ez van, majd lesz ez még így se! Tomi igen csak mi kicsi ország vagyunk ahhoz, hogy legyen jópár izmos klubb! Ezt ne feledd. és ha idejön bárki azt fogja látni, hogy itt marakodnak nemkicsit gyerekesen. Ezt 1x s mindenkorra tisztázni kellene, hogy ki mit szeretne és mire lenne hajlandó! De ehhez 2 fél kell :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ezt mondom! Olvass a sorok között. VW-sek meg röhögnek majd :supz: : Nézd ott a két hülye Opel klub má megint verekszenek. :axe: :smt021 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ezt a választ most kaptam... :wink: Szép, udvarias, és legfőkébb baráti... :) Atommanó írta: Nem hiszem hogy felkéne... Én mondtam, hogy tiszteletben tartom a döntéseteket, vagy döntésedet Future írta: "Akkor minek jösz és "szólsz" be?? Egyből is megértettem mit szeretnél, és reméltem h az első válaszom is értő fülekre talál! Te meg....na mind1..." Atommanó írta: Csak jó lett volna többen együtt lenni, nem egy időben 2 helyen... Egyébként meg nem MOTE buli.. Future írta: Na és?? persze biztos jó let volna...csak nem most és csak nem veletek!! Nemtom miért nem lehet ezt épp ésszel felfogni....ez egy KLUBTALÁLKOZÓÓÓÓÓÓÓ!! Azért szerveztük, hogy a mi tagjaink összejöjjenek, dumcsizzanak , ismerkedhessenek!! Ennyi...téma lezárva! Szóval nóóó kommnet.. Opel forever meg ilyen ságok, oszt külön fórumjuk van, hogy ki milyen Subarut fog venni...Szép kis banda... bár még mindig nem értem miért nem lehet megbékélni... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 oszt külön fórumjuk van, hogy ki milyen Subarut fog venni... A k@csögök... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ez neked meg Renzsónak céloztam... :) :) :) ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ez náluk megy? "Opel forever meg ilyen ######ságok, oszt külön fórumjuk van, hogy ki milyen Subarut fog venni..." Mert itt is voltak és vannak Subaru fanok nemdeugyebár!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ezért kell csak klubtagoknak talit szervezni, hogy ha tuti lessz és ők kimaradnak belölle had bánkódjanak. (csajok, szlalom,gyorsulás,pia,d@gás ő bocsika) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Azért írtam....Teeeeee... :wink: Hát minek különcködnek ha ugyanúgy gondolkodnak... ...bár nem ugyanúgy... :) :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 kell a halálnak benyatemető Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Nem is olyan nagy szám egy SUBARU :wink: Nem rossz......de......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Nekem sem kell...egy már van... :) :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 fejezzétek abba a rinyálást meg árulkodást. 1x meg kell próbálni normálisan megbeszélni, ha nem megy akkor nem. Ennyi. Van nekem basszátok ki elég bajom még gsisek gsisek oltása meg hiányzik a f@szomnak :evil: Amúgy meg nyárra kellene nagy murit szervezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Mondjuk az RTL klub Box promotion keretében... :) :) :) Lassan tényleg hanyagoljuk, előrébb úgy sem jutunk... :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ne idegeskedjetek ilyen hülyeségek miatt, mert kihullik a hajatok :wink: üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 :toimonster: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 :toimonster: sokáig kerested brádör :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 :) ezeken az emoticon-okon akkorákat hahotázok :) Lehet már az idegi gyengeség első jele?! :roll: :smt069 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 tipikus elvonási tünetek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Nemsokára jön az egyhelybenülősbrümmögős stádium. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Úgy látszik sikeresen felgyorsult a leépülésed :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Az majdnem olyan mint a bejáratás... Na az még egy nem könnyű móka, hogy tudod, hogy alattad van Rózsa Sándor öszzes Lovának ereje és nem léphetsz rá egyszer sem egészségesen a pedálra...legalábbis a gázra nem... :wink: Már 2200-nál tartok.. Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Már 2200-nál tartok.. Üdv.: Atommanó Alakul az, már valahogy csak kibírod azt a pár százat! Múlt héten Bariban voltam (Olaszo), 4000-t mentem 8) Valami ilyen meló kéne neked is, hetente bejárathatnád a verdát :) üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Akkor vennék valami költségkímélőbb darabot... :wink: 3000-től már lehet neki adagolni finoman, aztán valahol 4000 körül belekerül a pillangókütyü...(teljes terhelésnél tudjuk beállítani...) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Akkor vennék valami költségkímélőbb darabot... :wink: 3000-től már lehet neki adagolni finoman, aztán valahol 4000 körül belekerül a pillangókütyü...(teljes terhelésnél tudjuk beállítani...) Üdv.: Atommanó Eléggé kíváncsi vagyok, biztos vadállat lesz! :) Főleg a hangja érdekel nagyon... Ha kész, kötelező jelleggel megyünk lemérni! üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts