Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Mostmár engem is érdekelne. :D Jaa, igen! Teljesen el is felejtettem, hogy mentem egy G60 Corrado ellen is. :lol: A srác ment egy 17,78-at, aztán kihívott még egyszer. :D Akkor se ment sokkal jobbat, mindkét alkalommal kapott vagy 30 métert. :lol: Utána jött megnézni, hogy mitöl is kapott ki ennyire. De már egyre üzembiztosabb lesz a Corsa, most csak egy vízcsö lyukadt ki, de azt hamar meg tudtuk javítani. Azon a helyen kicsit hozzáér a motor és nincs hely, hogy máshogy vezessem el a csövet. Már másodszor lyukadt ki ugyanott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Nem bántom az én drága Barátom... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Mostmár engem is érdekelne. :D Jaa, igen! Teljesen el is felejtettem, hogy mentem egy G60 Corrado ellen is. :lol: A srác ment egy 17,78-at, aztán kihívott még egyszer. ;) Akkor se ment sokkal jobbat, mindkét alkalommal kapott vagy 30 métert. :lol: Utána jött megnézni, hogy mitöl is kapott ki ennyire. De már egyre üzembiztosabb lesz a Corsa, most csak egy vízcsö lyukadt ki, de azt hamar meg tudtuk javítani. Azon a helyen kicsit hozzáér a motor és nincs hely, hogy máshogy vezessem el a csövet. Már másodszor lyukadt ki ugyanott. montam Demó már csak egy tetőcsomagtartó meg egy festékeslétra kéne és kész az "állcaháló" ;) (vajon mit hitt az ember hogy 1.4 megy ennyire??????) :D Nagy hiba h még ilyen "komoly" emberek is mint az a Corrado-s is "külső" alapján ítélnek, meg stb. Pedig ami belül van az számít igazán(hú ez "jól" hangzott nem????? :D ) az a csilivili sárga volt az?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 az a csilivili sárga volt az?????? Igen, az volt. Nem bántom az én drága Barátom... :lol: :D ............Igen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Itt van egy video ami a BW-n készült rólam a szlalomon Azt hiszem van még mit tanulnom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Itt van egy video ami a BW-n készült rólam a szlalomon Azt hiszem van még mit tanulnom :lol: Ez szerintem ment volna jobban is, csak oda kellett volna figyelni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ez szerintem ment volna jobban is, csak oda kellett volna figyelni. :lol: Tudom ezek kifogások,de az ülésem csúnyán el van törve és féltettem a felnit.Nekem a hátsókerék jobban bejön az ilyen szlalomversenyeken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Tudom ezek kifogások,de az ülésem csúnyán el van törve és féltettem a felnit.Nekem a hátsókerék jobban bejön az ilyen szlalomversenyeken. na majd a Seni :lol: Anti bizti kölcsönadja majd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Istvánnak bármikor... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Istvánnak bármikor... :lol: én is rá gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 én is rá gondoltam :lol: Hát ezt buktad, mert már házas. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Hát ezt buktad, mert már házas. :lol: Érdekes h mindig pont Te érted "más"hogyan a dolgokat de ez nem ciki :lol: már a mai világban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ma voltam Esztegomban a versenyautóval, az úgynevezett versenyautó kiállításon. Voltunk 8 autóval. :lol: Hazafelé meg rendeztem egy autós-motoros talit Perbálon. Én kanyarodtam balra kissé sietősen, motoros meg jött szembe szintén sietősen út közepén, aztán mivel ház volt a sarkon, nem láttuk egymást. Na ebből az lett, hogy a motoros megijedt, elfektette a motort, ami aztán szembejött az astrával, és meg is fogtam. Astrán csak a lökös dobta le a festéket, meg a vonószem hajlott el, motor eleje meg tk-s lett. Nem vitáztam, megírtuk a betétlapot az én kontómra. :lol: 11 év után túl vagyok az első közúti balesetemen, hálisten nem sérült senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 A csajszit a puntóval meg nem tudtam mire vélni, de hát ő akarta... :lol: :lol: http://www.vipergyorsulas.hu/2006-10-07/img_8540.jpg A szám az ablakodon a GSi-d végsebességét mutatja? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 11 év után túl vagyok az első közúti balesetemen, hálisten nem sérült senki. Bameg akkor mégsem Dobogókő felé mentél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Bameg akkor mégsem Dobogókő felé mentél. :lol: Jah, inkább benéztem Tinnyére Gabihoz boldogítani kicsit :lol: Kaptam finom Tiramisut legalább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Astrán csak a lökös dobta le a festéket, meg a vonószem hajlott el, motor eleje meg tk-s lett. Nem vitáztam, megírtuk a betétlapot az én kontómra. :lol: 11 év után túl vagyok az első közúti balesetemen, hálisten nem sérült senki. Mázli, hogy a motoros megúszta ennyivel........Meg hogy végül komolyabb baja senkinek sem lett............. A lökös meg már úgyis hozzá van szokva....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Az NSX Hondák jól mentek? :lol: mintha 1et ment volna de nem szerepelt valami fényesen, inkább csak parkolt egész nap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Na Antival mi van?Ennyire feeling a seni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Vagy lehet, hogy azt is szerelni kell? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Van fehér kábelkötözőm. Macisajttól kaptam. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Na itt vagyok... :lol: Nagyon jópofi...nem egy versenyautó, de már párszor keresztberaktam... (István nem arra gondolok amikor veled mentünk...) Gyönyörű hangja van...kivéve, hogy nagyon csattognak a hidrotőkék... Nem egy versenyautó, de kényelmesen autózható... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Na itt vagyok... :lol: Nagyon jópofi...nem egy versenyautó, de már párszor keresztberaktam... (István nem arra gondolok amikor veled mentünk...) Gyönyörű hangja van...kivéve, hogy nagyon csattognak a hidrotőkék... Nem egy versenyautó, de kényelmesen autózható... :lol: És gondolom a fogyival sem kell nagyon átszokni a GSI-dtöl megszokott értékektöl. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Szerintem kevesebbet fogyaszt mint az Astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts