redline Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Valakivel beszéltem, ha jól rémlik Redi veled, hogy egyik lurdin láttam egy Gsi-t átkárpitozva és full pöpec volt(sztem). Mondtam hogy valahogy eljutattom a képeket.. nah, azóta lett időm, meg a képtár is beindúlt hát tessék! :D koszi, de nekem a padloszonyeg szurja a szemem mert csunyán ki van szakadva a kuplung mellett :lol: Az esküvő nagyon jó volt...csak nem nagyon kaptunk enni meg inni...a többiről már inkább nem is beszélek, mert csak sírás lenne a vége... :D Az anyakönyvezető elött végig ment a röhögés...mert Tom a csaj mögött kamerázva lazán vágta az arcokat... ismeritek nem? :D Na jó...azért el kell, hogy mondjam, a lombikban az átlátsző lötyi igen fincsi volt... :lol: Ja a turbó meg csak az anyakönyvezetőhöz meg a visszaúton nem idult be...de rutinosan géptetőt felcsapva idnítottunk... ;) idióták ;) :D szégeny kupé élete nagy napjára készül, szülők meg minden ti meg ott szivatjátok :P ja és grat István! Csak ügyesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Na ez milyen kenény lehet, A Corsa C20LET+hengerenkénti pillangó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ezt már el sem tudom képzelni, hogy minek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Remélem Coupe nem öl meg,mert én azt hittem ő van msn-en,de az újdonsült arával sikerült beszélnem és én neki gratuláltam! :D Anti!Ahányszor elképzelem,ahogy öltönyben gépet szereltek mindig elröhögöm magam! :lol: Szegény Coupe!Akinek ilyen barátai vannak,nem is kell ellenség! :lol: Demó!Ez a Corsa ultra-über-super brutal lehet!Itt már tényleg kifolyhat a szemed a gyorsulástól,ha ez megindul! A merevítési megoldás viszont tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Remélem Coupe nem öl meg,mert én azt hittem ő van msn-en,de az újdonsült arával sikerült beszélnem és én neki gratuláltam! ;) Anti!Ahányszor elképzelem,ahogy öltönyben gépet szereltek mindig elröhögöm magam! :lol: Szegény Coupe!Akinek ilyen barátai vannak,nem is kell ellenség! :D Demó!Ez a Corsa ultra-über-super brutal lehet!Itt már tényleg kifolyhat a szemed a gyorsulástól,ha ez megindul! A merevítési megoldás viszont tetszik! Na azért én is kapom ám az osztást...ez most kicsit visszajárt... :D Ehhez a Corsahoz már kéne a 4 kerék... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ehhez a Corsahoz már kéne a 4 kerék... :lol: Én azt hittem 4-en gurul! :lol: Vagy talán velorex? :D Demó!Milyen megoldással lehet A Corsa alá 4x4-et varázsolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 jaja...bizti van valami titkos nyűgje...vagy az összes tulaj vérét szétszívják a vonóhorog miatt... :lol: A vonóhorog még a 2. Fóti tali elött lekerült rolla! :lol: Nem írják a hirdetésben de Irmscher chip van benne! (Renzso mondta annó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Én azt hittem 4-en gurul! :lol: Vagy talán velorex? :D Demó!Milyen megoldással lehet A Corsa alá 4x4-et varázsolni? Rövidebbre kell vágni a kardánt...ennyi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Rövidebbre kell vágni a kardánt...ennyi... :lol: Pillanatragasztó és kötegelő? :lol: Juteszembe!Öltönyben is ezekkel javítoittatok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Demó!Milyen megoldással lehet A Corsa alá 4x4-et varázsolni? Nem valami egyszerü, mert a Cali komplett hátsóhídját be kell heggeszteni a Corsa alá, helyet kell keresni az osztómünek és a kardánnak. Valamint nem biztos, hogy olyan jó lenne, mert akkor már 1000 kió körül lenne a Corsa súlya. Németországban éppen épül egy, ha lesznek képek, akkor azokat itt is közzéteszem. Szerintem sokkal jobb az a megoldás, amit az Osztrákok is megcsináltak, középmotor és hátsó hajtás. :lol: Valami olyasmit szeretnék csinálni a másik Corsámmal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Senator c20let? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Senator c20let? :lol: Olyan már van. :lol: http://www.vmax.de/jpg/PICT0684.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ja tudom...ezt még én linkeltem be jó rég... Mekkora jó dolog lehet benne gyertyát cserélni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 jaja...bizti van valami titkos nyűgje...vagy az összes tulaj vérét szétszívják a vonóhorog miatt... :D Akkor már inkább a horgot kapják le.. ;) De tény hogy érdekes. Demo Én le vok maradva, neked most amikor mentél, gyári moci gyári váltó, gíári levegő rendszer? szal semmi nagyobb okosság? ennyit számit a súly?(tom h sokat számit...) koszi, de nekem a padloszonyeg szurja a szemem mert csunyán ki van szakadva a kuplung mellett :lol: Biztos van arra is valami megoldás :D valami zuzott kocsit köne találni.. hátha nátha... aztán kipakolni a fél kocsi belsejét.. ér az annyit? vard össze ;) :D vagy tegyél rá egy szönyeg védőt védő szönyeget :P Ahogy asszem Sonyik mondta nekem (mert nekem 3 réteg van B) :D (gyári padló, gyári berakott bizbasz,+rajta egy nagyobbacska lábtörlő, hogy az koszolódjon, aztán mehet a kukába..) :D A vonóhorog még a 2. Fóti tali elött lekerült rolla! ;) Nem írják a hirdetésben de Irmscher chip van benne! (Renzso mondta annó) Ez lenne az ok, amiért ennyi gazdát cserél? :D :P ;) Olyan már van. :P http://www.vmax.de/jpg/PICT0684.JPG hogy eldugták a mocit... mekora hely van még.. nem fér be oda mégegy moci? ;) Ja tudom...ezt még én linkeltem be jó rég... Mekkora jó dolog lehet benne gyertyát cserélni... :lol: ugyan már.. mintha csak középkonzol izzót cserélne :o és lehet tényleg? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Demo Én le vok maradva, neked most amikor mentél, gyári moci gyári váltó, gíári levegő rendszer? szal semmi nagyobb okosság? ennyit számit a súly?(tom h sokat számit...) Most 14,86-ot mentem gyári computerrel és Slickek nélkül. Van a motoron egy Powercap és egy 63,5-ös kipuffrendszer. Különben gyári. F20-as váltó van rajta ami Calibrából származik és 3,55-ös a végáttétele. Legutóbb mentem 14,086-ot Slick gumikkal és egy Irmscher Chippel, valamint F16WR váltóval. Akkor könnyebb is volt a kocsi, mert most nem pakoltam ki se a pótkereket se a többi cuccot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Megvan a Lexmaul leömlő. Csupa öröm :lol: e bódottá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Megvan a Lexmaul leömlő. Csupa öröm :lol: e bódottá Csak nem nekiállsz tuningolni a GSI-t? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Én azt hallottam, hogy most mindenki szarabb időket ment valamiért mint szokott... Talán a rollouttal nem stimmelt valami... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Csak nem nekiállsz tuningolni a GSI-t? :lol: Nálam ez a tuning hogy ami gyárilag nem tökéletes azt picit jobbá tesszük de veszteséget nem tűrök sehol (tehát pl nagyobb tengelyt az életben bele nem tennék). Ha vti-m lenne pl akkor semmivel sem vennének rá hogy hozzányúljak bármihez is a motorjában. Etől a leömlőtől nyomatékosabb és erősebb lesz, ha meg igy használom továbbra is mint eddig akkor a fogyija lesz kevesebb. Elvileg. De majd talán beszámolok róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 8-ra megyek a kis télikocsikámért...be vagyok sózva, ráadásul mindezt 100 méterre a Corvin köztől kell végigvárnom...tök jó... :lol: Tud valaki bónuszos okosságot intézni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Sziasztok astra gsi-t szeretnék venni tudnátok seggiteni mik lehetnek a legáltalánosabb hibái kösszi Áthelyezett hozzászólás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Áthelyezett hozzászólás Anti, erre egyböl válaszolhattál is volna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 8-ra megyek a kis télikocsikámért...be vagyok sózva, ráadásul mindezt 100 méterre a Corvin köztől kell végigvárnom...tök jó... :lol: Tud valaki bónuszos okosságot intézni? :lol: Hóban be lehet fizetni majd egy körre??????? Tavaly még tuttam volna de akkor(vagyis utána) lettek szigorítva ezek a dolgok...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 178 paci...kiszedjük a hátsó üléssort, és 175-ös gumik mennek fel...megy ez még nyáron szárazon is... :lol: Hogy mikre kell figyelni? Azt hiszem, ha Pesti vagy inkább elmegy valaki segíteni, mert nem egy két buktatója van a dolognak... De a lényeg, hogy ne sziszegjen, mert akkor már nagy a baj... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 178 paci...kiszedjük a hátsó üléssort, és 175-ös gumik mennek fel...megy ez még nyáron szárazon is... :lol: ugye nem ? :lol: van vmi terved már ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts