mackosajt Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 hmmm... Sok-sok baleset, szerelés és vontatás mentes kilómétereket Anti! :lol: Van valami elképzelés máris a tuningra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 na mi van mar forumozol!!!! ennyi volt a naszéjszaka és a nászut :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Aszta dezsir ez a Szeni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 kupénak most más problémája van :lol: :D Nem olyan rossz ám ez mint ahogy elképzelitek söt..... ;) :D :lol: na mi van mar forumozol!!!! ennyi volt a naszéjszaka és a nászut ;) Magyarázd el az Aidának hogy ma reggel nem kell lemenni sétállni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Coupe! Most akkor mi is volt tegnap? vagy titok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Coupe! Most akkor mi is volt tegnap? vagy titok? Nem titok,csak nem nagyon reklámoztam.Tegnap volt az esküvőm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Viszont ma megnézte a Tar a Senit, és hétfőn nyomjuk is a bizniszt... :D belülről nagyon patent...ülésfűtés meg ilyenek...beleszerettem... senator kerestél egy kis, olcsó, keveset fogyasztó megbizható téli autót....erre veszel egy sor6 3000ccm-s Senatort.....istenem nekem miért nincsennek ilyen ügyfeleim :lol: egyébként jol néz ki :lol: (majdaddideegykörrelécci :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Nem titok,csak nem nagyon reklámoztam.Tegnap volt az esküvőm :D Szégyelled? :D Gratulálok! " Neked se legyen jobb, mint nekünk! " ;) :lol: Ja... és sipirc az asszony mellé! Nem fórumozni kell ilyenkor! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Nem szégyelem,söt..... :D :D :lol: Köszönjük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Nem szégyelem,söt..... :D ;) :lol: Köszönjük :lol: Gondoltam! No de most sipirc!!! engem nejem megvert volna, ha ilyenkor nem vele törődök. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Coupe! Gratula! Remélem te nem akarsz pár év múlva turbós astrát építeni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Hagyjuk már szegény Coupe-t teljesíteni a házastársi kötelességét! :lol: Szerintem neki jó egy C20XE is... egy jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Én még mindig ezt a Szenit nézem ez nagyonjóóóó :lol: Közben voltam kint lemosni kicsit a kocsit mert a hülyekutyám folyton oldalba pisili :lol: Éjjel parkolóházban aludt a paripa és elég jó foltot hagyott maga alatt :D Na most megemeltem alámásztam és meghúztam a deknin a csavarokat - elég lazák voltak. De csak az elsőkhöz fértem hozzá nemtom milyen lesz - kéne egy akna.... Na eszem oszt gooooooooooooooooooooo Tököl :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 meghúztam a deknin a csavarokat - elég lazák voltak. De csak az elsőkhöz fértem hozzá nemtom milyen lesz - kéne egy akna.... Emelő Rlz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Emelő Rlz! :lol: Aláfekvős téma! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Coupe egy képet rakj majd be mert kiváncsi vagyok :lol: Anti sok sikert ! nagyon szép autó....és nem vagyok irigy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Szép ez a Seni tényleg,de egy ilyen még hiányzik rá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Ez nem diesel teee! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Ez nem diesel teee! Azt vágom én is,de egy túró erre is kell! :lol: Skacok!Ti több tuning site-ot nézegettek,nem látott valaki értelmes megoldást arra,hogy hogyan lehet a csomitartóba fix padlózatot kreálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Gondoltam! No de most sipirc!!! engem nejem megvert volna, ha ilyenkor nem vele törődök. :lol: Ezért vettem el. Amúgy Antinál voltunk lakást építeni :lol: tököl ugrott,de nem bánom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Olcsó nász út! :lol: Had granuláljak én is! A vég lassan elér engem is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Amúgy Antinál voltunk lakást építeni :lol: tököl ugrott,de nem bánom. tehát Antinál az a felujítás, hogy áthivja a friss házas barátait festeni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 tehát Antinál az a felujítás, hogy áthivja a friss házas barátait festeni? :lol: A Detti itthon maradt,Tom volt még ott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Menetstabilizátorral... :lol: Csak a Kereszt Club Hungary. ;) :lol: :D (nem ez nem egy vallási gyülekezet... :D ) Hát ' treksön kontroll ' de ilyet nem lehetett beikszelni mikor a hirdetést feladtam csak a menetstabot...jobbhíjján.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Coupe! Gratula! Remélem te nem akarsz pár év múlva turbós astrát építeni... :lol: :lol: Jó nekem ami van,már néha ez is sok...... :D Olcsó nász út! :D Had granuláljak én is! A vég lassan elér engem is! :D A nászút az ablak csere,abból a Robi megy nyaralni :D ;) ;) Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts