mackosajt Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 hmmm... Sok-sok baleset, szerelés és vontatás mentes kilómétereket Anti! :lol: Van valami elképzelés máris a tuningra? :lol:
Sonique Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 na mi van mar forumozol!!!! ennyi volt a naszéjszaka és a nászut :lol:
coupe Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 kupénak most más problémája van :lol: :D Nem olyan rossz ám ez mint ahogy elképzelitek söt..... ;) :D :lol: na mi van mar forumozol!!!! ennyi volt a naszéjszaka és a nászut ;) Magyarázd el az Aidának hogy ma reggel nem kell lemenni sétállni :D
mackosajt Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Coupe! Most akkor mi is volt tegnap? vagy titok?
coupe Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Coupe! Most akkor mi is volt tegnap? vagy titok? Nem titok,csak nem nagyon reklámoztam.Tegnap volt az esküvőm :lol:
redline Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Viszont ma megnézte a Tar a Senit, és hétfőn nyomjuk is a bizniszt... :D belülről nagyon patent...ülésfűtés meg ilyenek...beleszerettem... senator kerestél egy kis, olcsó, keveset fogyasztó megbizható téli autót....erre veszel egy sor6 3000ccm-s Senatort.....istenem nekem miért nincsennek ilyen ügyfeleim :lol: egyébként jol néz ki :lol: (majdaddideegykörrelécci :D )
mackosajt Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Nem titok,csak nem nagyon reklámoztam.Tegnap volt az esküvőm :D Szégyelled? :D Gratulálok! " Neked se legyen jobb, mint nekünk! " ;) :lol: Ja... és sipirc az asszony mellé! Nem fórumozni kell ilyenkor! :lol:
coupe Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Nem szégyelem,söt..... :D :D :lol: Köszönjük :lol:
mackosajt Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Nem szégyelem,söt..... :D ;) :lol: Köszönjük :lol: Gondoltam! No de most sipirc!!! engem nejem megvert volna, ha ilyenkor nem vele törődök. :D
opel16v Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Coupe! Gratula! Remélem te nem akarsz pár év múlva turbós astrát építeni... :lol: :lol:
mackosajt Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Hagyjuk már szegény Coupe-t teljesíteni a házastársi kötelességét! :lol: Szerintem neki jó egy C20XE is... egy jó!
Albert Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Én még mindig ezt a Szenit nézem ez nagyonjóóóó :lol: Közben voltam kint lemosni kicsit a kocsit mert a hülyekutyám folyton oldalba pisili :lol: Éjjel parkolóházban aludt a paripa és elég jó foltot hagyott maga alatt :D Na most megemeltem alámásztam és meghúztam a deknin a csavarokat - elég lazák voltak. De csak az elsőkhöz fértem hozzá nemtom milyen lesz - kéne egy akna.... Na eszem oszt gooooooooooooooooooooo Tököl :D
warwolf Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 meghúztam a deknin a csavarokat - elég lazák voltak. De csak az elsőkhöz fértem hozzá nemtom milyen lesz - kéne egy akna.... Emelő Rlz! :lol:
Gelko Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Coupe egy képet rakj majd be mert kiváncsi vagyok :lol: Anti sok sikert ! nagyon szép autó....és nem vagyok irigy :lol:
J0hnny Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Szép ez a Seni tényleg,de egy ilyen még hiányzik rá! :lol:
J0hnny Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Ez nem diesel teee! Azt vágom én is,de egy túró erre is kell! :lol: Skacok!Ti több tuning site-ot nézegettek,nem látott valaki értelmes megoldást arra,hogy hogyan lehet a csomitartóba fix padlózatot kreálni?
coupe Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Gondoltam! No de most sipirc!!! engem nejem megvert volna, ha ilyenkor nem vele törődök. :lol: Ezért vettem el. Amúgy Antinál voltunk lakást építeni :lol: tököl ugrott,de nem bánom.
gsi.tamás Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Olcsó nász út! :lol: Had granuláljak én is! A vég lassan elér engem is! :lol:
redline Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Amúgy Antinál voltunk lakást építeni :lol: tököl ugrott,de nem bánom. tehát Antinál az a felujítás, hogy áthivja a friss házas barátait festeni? :lol:
coupe Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 tehát Antinál az a felujítás, hogy áthivja a friss házas barátait festeni? :lol: A Detti itthon maradt,Tom volt még ott :lol:
Lacee Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Menetstabilizátorral... :lol: Csak a Kereszt Club Hungary. ;) :lol: :D (nem ez nem egy vallási gyülekezet... :D ) Hát ' treksön kontroll ' de ilyet nem lehetett beikszelni mikor a hirdetést feladtam csak a menetstabot...jobbhíjján....
coupe Elküldve Október22, 2006 Elküldve Október22, 2006 Coupe! Gratula! Remélem te nem akarsz pár év múlva turbós astrát építeni... :lol: :lol: Jó nekem ami van,már néha ez is sok...... :D Olcsó nász út! :D Had granuláljak én is! A vég lassan elér engem is! :D A nászút az ablak csere,abból a Robi megy nyaralni :D ;) ;) Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat :P :D
Recommended Posts