aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Namost má minden bőrt le akartok húzni rólam he :?: :) A féktisztítón és a telón kivül lógok még valakinek :?: :roll: kess akkor holnap tesztelünk meg minden, majd csörizz rám holnap addigra feltehetőleg lesz is telóm :) Ha addig le nem amortizálom azt is :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Na örömmel jelentem, hogy összeállt a vas, szombaton azzal megyek! Meg lehet eljönne velem a Tigrás komám, ha nem baj... üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Na akkor most van öröm miiii??? Persze várjuk őt is... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Namost má minden bőrt le akartok húzni rólam he :?: :) A féktisztítón és a telón kivül lógok még valakinek :?: :roll: kess akkor holnap tesztelünk meg minden, majd csörizz rám holnap addigra feltehetőleg lesz is telóm :) Ha addig le nem amortizálom azt is :roll: Nekem egy NFSU2 vel :wink: De már megoldottam.. azóta nem is alszok csak pár órákat.. bazzz.. "játszok egy fél órácskát" aztán 2-3 óra múlva kijövök belöle.... :twisted: :twisted: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Már csak az éjn gépem nem mejen :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Aztec: Nem tom vigazstal-e de még Petié se.. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Tényleg Lfelejtem mindig :) De az övé csupán napok kérdése és megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Háát reménykedünk benne.. ma megyek el az utsó alkatrészért.. pont azért, ami miatt és amivel kezdődött a baj :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Na akkor most van öröm miiii??? Persze várjuk őt is... Üdv.: Atommanó Van, csak kicsit elveszi az anyagi oldala :) üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 De az pótolható... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 brüüüm brüüüm :iroc: ................elvonási tüneteim vannak............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Peti miccólsz egy van is meg nincs is gsim klubbhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Csak hogy mindenki képben legyen.... :wink: Udvariasan mailben meginvitáltam a GSI devils klubbot is a szombati talira még annó, de erre egy enyhén elutasító választ kaptam.... Most meg itt tart a dolog: http://gsidevils.atw.hu/HGDCForum/index.ph...0ff598dfe291db3 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Aztec benne vagyok. Tegnap mentem a buszom és láttam egy géjesít......mondom magamba ű de jól ment........erre elkezdek gondolkodni.........van-e centrálzár a kocsin és ha van akkor a riasztó nyitja-zárja ?! Aztán halovány emlékek elkezdenek derengeni,hogy ááááá persze,hogy a riasztó vezérli a centrálzárt :) Szóval belépek a van is nincs is klubba :wink: Persze ma még végig gondolom a buszon hazafelé utazva :) :) :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Jól van Petya :) :) :) á éjn azért mindennap foglalkozom vele pár percet ha mást nem reggel kimejek a kávéval a garázsba beülök a kocsiba és ott cigizgetek :P :lol: Anti ezt a hozzzállást tényleg nem értem. na majd nyáron kinn személyesen megkérdezem hogy miért is? Mert ahányszor én beszéltem vele nem volt iylen májerkedős, hót korrekt volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Velem is normális volt eddig... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Aztec ha tehetném én is kiugranék a kocsiba reggelente de vagy 15km-re van tőlem így picit nehézkes lenne.......... :wink: Bár vannak faxa fényképek majd nézeget őket :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 én is tök jó el tudtam dumálni vele :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 peti ha gondolod gyere át ha gsit akarsz látni :) :) :) igaz esse megy de nagyon pöpecül áll a garázsban :P Anti erről majd személyesen beszézünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 tuggya vki mekkora a légszűrőhöz vezető cső átmérője??? (direktszűrő miatt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 :tongue8: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Én csak azt nem értem, hogy ezek az emberek tök jó fejek voltak és ugyebár annó itt irogattak! Akkor most, hogy ők az ördögök akkor mi vagyunk a szemetek mert az elutasító szöveg elég durva hangnemben lett írva és ez jön le belölle! Lehetett ezt volna így is: Bocs de ezt már megbeszéltük mi nem tartozunk közétek. Nem pedig ...és főleg nem MOTE buli :evil: meg ez klub találkozó (hivatalos a klub? vagy mezitlábasok?) meg (na most aztán felhúúúztam magam vazzzeeeee.........) miért húzta fel magát, csak nem ideges valamiért? Miért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 tényleg ez elég durva. A FUTURE anno egész sokat irogatott ide a fórumra. Mire ez a nagy harag? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Tomi éjn sem értem ne is keress benne rációt! Azt nem értem, hogy miért nem látják be ők is, hogy minél többen össze tudunk gyülni 1 helyen az annál jobb lenne. Így most lesz 2 tábor.... ######a :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ha valakivel problémája van akkor miért nem azzal intézi el? A különcködésnek soha nem volt jó vége! Meg persze lehet kulturáltan is elküldeni egymást a picsuba. Ilyenekből lessznek az ilyen dumák: Opelklubbos vagy? Ja.De nem az a piti MOTE-s öcsém! Na mindeggy szabad országban élünk mindenki azt csinál amit akar ő dolga. A Future pedig tényleg tök rendes gyerek beszéltem vele személyesen is annó nem tudom miért lett ez a tűz hangulat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts