aztec Elküldve Szeptember19, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2004 mivan cserélni akarsz? :D neeeem :) üzemanyagra gondoltam. ki az aki vesz 1 "sportautót" és átalakítatja :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2004 üzemanyagra gondoltam. ki az aki vesz 1 "sportautót" és átalakítatja :shock: én azt nem értem miért vesz vki egy sportautót és miért nem érti meg, hogy költeni kell rá??? miért van annyi lelakott, széhajtott gsi?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember19, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2004 én azt nem értem miért vesz vki egy sportautót és miért nem érti meg, hogy költeni kell rá??? miért van annyi lelakott, széhajtott gsi?? mert nem real opelfanok. de ha off autóm lenne azt is ápolnám... szóval emberi alapvető természet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember20, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2004 Gázos gsi :) Ha kevés a pénzem inkább BKV mint GÁZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember20, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2004 Gázos gsi :D Ha kevés a pénzem inkább BKV mint GÁZ írtam neked mailt még chip ügyben, azót no válasssszzzz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 S ez? nem drága 1 cseppet????? link Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 De, ez nagyon el van szállva... Úgy félmilkóval legalább. Meg aztán leméretném Én azt a 185 pacit is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 az még lehet is Gabi, de akkor sem ennyiért. Kb fél millával fölé lőtt a srác sztem is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Örülök hogy tetszik! :wink: Még valamelyik nap megyek vissza a Csabihoz, mert finomítunk a rendszeren! Üdv.: Atommanó naa? hogy sikerült a hangolás? :) kapott már szárnyakat is a kocsi, hogy ne csak elrugaszkodni tudjon a fekvőrendőrről hanem a levegőben is maradjon? :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 @Aztec, Opel16V: A kocsi Hernád T. haverjáé, ha jól tudom, szolnoki a srác... Tomi talán többet tudna mondani a kocsiról. Én egyszer utaztam benne Szolnok-Bp útvonalon. Viszont a fényezése kifejezetten széép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Szép szép ótó.. de sztem is drága... az enyém ugyan full gyári, de 96 végi, és 1.6ért vettem 1 éve... szóval ha megcsinálom amit a srác... kb. ott lehetnék árba... háát nem tom... a tuningot kevesen fizetik meg. Legyen optikai, vagy motor... (mármint használt kocsi vételkor) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 télleg aztec a te kocsid nem ugy volt, hogy szeptemberben áll lábra??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Volt már lábra állás, de abból nagy esés lett. Úgyhosgy most suxxx, de ez még a kisebb gond jelen pillanatban :) Ha minden igaz nemsokára talpon marad, de én már nem hiszek a csodákban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Mindegy kié, akkor is drága. A sok pluszt pedig nem lehet kifizettetni a használt autón, ennyiből az enyém is 2milla lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Aztec: mé mi törpént? kirugták a lábát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Aztec komám mit csináltál már megint??? Mellesleg a H.T. is eladja az autóját felnistül xenonostúl mindenestül 2 milkáért.... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 ... mindenestül 2 milkáért.... Állítólag a Nagy Ő-ben most van egy Milka... :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Mellesleg a H.T. is eladja az autóját felnistül xenonostúl mindenestül 2 milkáért.... na most mivan megint? mert tavaly is mondta hogy idén eladja, Kesztölcön azt mondta megtartja...ki tud ezzel a fiuval lépést tartani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 aztec a te kocsiddat egyáltalán miért kellett szerelőhöz vinni??? hogy is kezdődött az egész?? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 az egész úgy kezdödött Red, hogy azt hittem a vezetési stilusommal 1ezik a gsim strapabíróképessége :) Először a fékek szálltak el, akkor 4 tárcsa, betétek, olaj,stb.. csere. Utána a csövek kezdték el jáccani a hülyét és durrangattak, de ez is ok. Utána cserélgettünk benne 1-2 dolgot, majd jól szétbombáztam... utána levertem a kartert s most végül az 1ik racs közben kisebb füstfelhő keretében a szerkezetem bekurvult és most under construction :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 az egész úgy kezdödött Red, hogy azt hittem a vezetési stilusommal 1ezik a gsim strapabíróképessége :) igen de mi anno aggódva kérdeztük, hogy ez biztos kell e.....tudod amikor 1esben tiltáson elmentél IP-nél az első kisutcáig, onnan vissza ugyanigy majd ráfordultál arra az utra ahol menni szoktak az autok, huztál kettest és onnan végig padló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 De akkorát ugratni akkor sem tud senki.... :) :wink: Üdv. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 De akkorát ugratni akkor sem tud senki.... :) :wink: Üdv. Atommanó Ezt most nem értem.... gondolom nem arra gondolsz, amikor a karter alját levertem, mert azt csak én láttam :D de akkor tényleg szépen repültem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Ezt most nem értem.... gondolom nem arra gondolsz, amikor a karter alját levertem, mert azt csak én láttam :D de akkor tényleg szépen repültem... nemnem...Anti most arra gondol amikor nekem demózott a kocsijával és mutatta milyen szép nagyot tud ugrani az autoja ha a fekvőrendőrről elrugaszkodik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Nem! Én repültem el az infónál... :smt059 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts