Atommanó Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Sima... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Sima... :lol: Irtam neki mailt. Hadd kérdezzem má meg hogy amúgy mennyi ez a különindexes cucc? 45-öt ér? vagy annyi máshol is? vagy hogy van ezeknek az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Irtam neki mailt. Hadd kérdezzem má meg hogy amúgy mennyi ez a különindexes cucc? 45-öt ér? vagy annyi máshol is? vagy hogy van ezeknek az ára? Ez a lámpa már rég elkelt :lol: Az rs-tuningnál 53900-60900 szokott lenni az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Ez a lámpa már rég elkelt :lol: Az rs-tuningnál 53900-60900 szokott lenni az ára. Valóban elkelt most irt vissza az ember. Viszont az én elsőlökősöm is elkelt - hivott ma egy srác hogy délután megnézné, és el is vitte. Nem kellett neki a tartószerkezet sem, tizet adott csak a műanyag héjért. Rallizgat amatőrben egy C20XE-s becsövezett kinti papiros géppel és havonta leüti a lökőst róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 mondtam Én hogy el kell azt is adni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Viszont az én elsőlökősöm is elkelt - hivott ma egy srác hogy délután megnézné, és el is vitte. Nem kellett neki a tartószerkezet sem, tizet adott csak a műanyag héjért. Rallizgat amatőrben egy C20XE-s becsövezett kinti papiros géppel és havonta leüti a lökőst róla :lol: Az szerintem egy tök korrekt hirdetés volt, amit feladtál a duen.hu-n. Csak azt tudnám, minek neki gsi lökhárító, ha havonta leüti róla... A kék 8v gsi szerintem is drága. A használtautón hirdetett sárgás 8v gsi-t ismerem jól, szép autó, jó autó, de annyit tényleg nem ér. Sokan vagyunk úyg vele, hogy jobban beleszeretünk, mint kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 sok sztorit hallottam már a mantáról és úgy tudom h a kábelköteg nagy szívás volt és elég drágán ment bele -nem bontós megoldás... voltam a www.xenonizzo.hu -nál mert sos kellett 2 izzó -nagyon korrekt banda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 mondtam Én hogy el kell azt is adni :lol: Szerintem ha nem mondod 99% hogy még mindig itt lenne a nappaliban (nekem eszembe se jutott volna meghidetni) Végülis igyekeztem korrekt lenni ha már tré állapotban volt... De mindegy arra hogy leüsse a kocsiról arra jó lesz. Kell majd neki rövid F16 váltó is. Van vkinek eladó olyan? (Diny vagy Demo?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Kell majd neki rövid F16 váltó is. Van vkinek eladó olyan? (Diny vagy Demo?) Egy van most is csak azt megtartom magamnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Most olvastam, hogy a kábelköteg is szét lett vágva....lehet, hogy ott lett valami bibi...na ezt nem lesz egyszerű kideríteni... :lol: Fiúk, lányok! Aki kér xenont, az legyen szíves szerdáig legkésöbb eljuttatni hozzám az árát, hogy csütörtök este már a Lurdyn be tudjuk eszkábálni... 33.300 HUF Anti ez a xenon ugye kadettba is kompatibilis(bocs ehhez is hüle vok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Pimp your tank! :lol: :lol: :D Bővebben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Kell majd neki rövid F16 váltó is. Van vkinek eladó olyan? (Diny vagy Demo?) Nekem most csak két hosszú F16-om van, de mindkettö eladó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Anti ez a xenon ugye kadettba is kompatibilis(bocs ehhez is hüle vok) A gyári lámpába?Mert oda bi xenon kell az sokkal drágább.Ha angel eyes-ba akarod rakni akkor akkor H1-es xenon kell bele abba igen ez jó és az ára is ennyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Pimp your tank! :lol: :lol: :D Bővebben! Azért nyugodtan leültethették volna, nem hiszem, hogy sok baja esne, ha odaverik valahová. Meg esetleg valami szép 28 collos felnik kellenének alá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 A gyári lámpába?Mert oda bi xenon kell az sokkal drágább.Ha angel eyes-ba akarod rakni akkor akkor H1-es xenon kell bele abba igen ez jó és az ára is ennyi :D Akkor asszem ez bukó???????????? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Akkor asszem ez bukó???????????? :lol: :lol: :D Ha veszel ilyen fényszórókat, ami mellesleg nem is csúnya, akkor ebbe is lehet olyan Xenont rakni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Ha veszel ilyen fényszórókat, ami mellesleg nem is csúnya, akkor ebbe is lehet olyan Xenont rakni. :D http://www.leidinger-tuning.de/images/big/ds_194.jpg Képpel nem idézünk még mindig... :P Anti én még az irmscher lámpicsokra gondoltam(dupla kerek)de sajna erre is épphogy összeszedtem volna a casht ;) ;) :D majd máskor :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 De valószínüleg azért, mert ez volt rajta gyárilag. 93, vagy 94 utáni GSI-ken már mindig ez a lökös van rajta. :D Jaja.. én is erre gondoltam.. pont ebben az időszakban voltak öszvérek..spoiler..küszöbb..hátső.. légbeömlő és lökösök... régi új vegyen.. mint pl ezen is... Na elkészült a jópofa autó... :lol: Manta OPC Turbo Anno nem hittem volna, hogy összejön... :D Minden elismerésem a tulajé... ;) Ejha.. régi autó modern motor.. nem rossz.. szinte elvész a moci a nagy motortérben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Szerintem rémesen csúnya ez az autó. A világítótestei, az első lökhárító és a fejtámlák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Némileg öszvér, Gsi küszöbök vannak, igaz később is eszkábálhatók. Kár, hogy nincs a beljesejéről kép. Pont ezt kezdtem írni.. láttam már pl. olyan elvleg gyári 94 vagy 95 ös fehér Gsi-t is, amin pl nem volt légkiömlő a mociházon, de volt küszöbb, nem volt lökös, de volt hátsó nagy szárny.. sőőt nem a megszokott, hanem az a fajta ami tovább, majdnem a teljes ablak hoszzon lemegy.. Szal voltak érdekes kialakítások akkoriban.. nem tom, nem-e opciós dolgok voltak ezek.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Akkor asszem ez bukó???????????? :lol: :D :D Azért kell a bixenon hogy legyen távolsági fény is.Anti szerint viszont nem jó a gyári lámpába belerakni a xenont mert a lámpa barázdái nem úgy törik meg a fényt ahogy kellene.Viszont a kétkörlámpás taxis mercibe van xenon gyárilag és annak is barázdás a lámpája. :lol: A bixenon 10-15ezer ft-vel drágább szokott lenni,de meg kell kérdezni mennyi is pontosan ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Ez a lámpa már rég elkelt :lol: Ki vitte el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Ki vitte el? Szerintem az a srác aki az enyémet vitte volna el,csak nem adtam oda neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Pimp your tank! :lol: :lol: :D Bővebben! Ez nagyon állat!! Kell egy ilyen :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Te srácok?! Mennyi idönkánt is kell cserézni a vezérlést? mert asszem nagyon elfeledkeztem valamiről, és valami miatt nagyon rosszúl emlélszem a km-ekre!!! Petya belémvágta az ideget.. mert ha úgy van ahogy, akkor asszem a vezérléscsere ugrik az első helyre a jav. listán! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts