Albert Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Na mégegy :lol: http://kepfeltoltes.hu/view/061015/Gyorsul...ltoltes.hu_.jpg Szépek ezek az Alessiok :lol: A gumik azok ígölefegy 2-ők? Neked is túl sok autód van - nem tudod eldönteni mit hova tegyél (ismerős a helyzet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Na mégegy :lol: http://kepfeltoltes.hu/view/061015/Gyorsul...ltoltes.hu_.jpg Nagyon szép ez a felni :lol: Az astrán van a helye :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 http://kepfeltoltes.hu/view/061015/Gyorsul...ltoltes.hu_.jpg Na it a képecske Üdv a klubban :lol: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Csak neked Redi :lol: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Helotok! Lenne 1 kérdésem motortuninggal kapcsolatban. Véleményetek szerint c18xe motort lehet-e felfúrni 2 lityisre (elvileg a lökete ua, mint a c20xe-nek), valamint ha lehetséges az átalakítás kell-e hengerfejet cserélni? Válaszaitokat előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Nem tudod átalakítani c20xe-nek. Teljesen más a blokk. Viszont olcsón kapsz C20XE-t :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Üdv a klubban ;) http://kepfeltoltes.hu/view/061015/revolut...ltoltes.hu_.jpg Dehát ez az Astra ez marha jól néz ki :lol: :lol: Lefényképeztem az GSi-t ma előlről az új lökőssel. Jó sz@r kép lett, alig láccik hogy nincs messze a lökős a földtől :D Igen az olajfoltok előtte azok is ebből az autóból származnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Dehát ez az Astra ez marha jól néz ki :lol: :lol: Köszike a bókot nekem is naon teccik dógozunk rajta csak az asszony kezdi lassan unni hogy néha a 2. helyre szorul vissza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Van pénz! :lol: Hol? :D Mor: Néha??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Dini! Faja a felni... :lol: Jót mutat a fehér GSI Wagennel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Sonique, hogy áll a kocsid? Mikorra lesz készen? :lol: Csütörtök este ota gurul Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 ezeknek a felniknek nincs van középrész ami takarja a csavarokat? mellesleg jól áll...de ugye, mintha magasabbra került volna a hátulja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 ezeknek a felniknek nincs van középrész ami takarja a csavarokat? Ez a felni így szép! De érdekes hogy nekem eddig nem jött be, viszont a fehér GSi-n nagyon jól mutat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 GSi rulez! Fiesta ST vs. GSI16v ,0 : 1 :D Picivel ugyan de jobb a GSI :lol: Az öreg vas tartogat még meglepetéseket a mai sportautók tulajainak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 C20XE Sedan egész jó párosítás :lol: Ez meg nagyon tecc csak drága ahhoz képest h 8V nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 A szedán régi gazdiját ismerjük innen páran, anno még MOTE előtt mozgott köreinkben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 C20XE Sedan egész jó párosítás :lol: Azért legalább az ABS-t átépíthették volna................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 egy sportverdába minek az? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Így van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Ez meg nagyon tecc csak drága ahhoz képest h 8V nem ? Vectra digit van benne? Mert nagyon zsír :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Vectra digit van benne? Mert nagyon zsír :lol: Igen, az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 ABS?Minek az? :lol: Felesleges súly és elektronika! :lol: Csütörtök este ota gurul És azt tudod már,hogy mi volt a gond?Mármint mitől adta meg magát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Redi láttad ezt funpic topikban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 egy sportverdába minek az? :lol: Azért szerintem van olyan helyzet, amiben nem jön rosszul... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Azért szerintem van olyan helyzet, amiben nem jön rosszul... :lol: Erre gondoltam volna én is.............. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Azért szerintem van olyan helyzet, amiben nem jön rosszul... :lol: Nekem már a lábamban van az ABS, például amikor Tökölre mentem, akkor se blokkolt a kerék padlóféknél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts