Sonique Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Hun van a Caravan amit mondtál ? http://forum.subaruklub.hu/viewtopic.php?t=3863 moderálva sajat magam altal latom meg mindig itt tart ez a forum Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Nagyon szép színe van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Nagyon szép színe van! nekem az üllések jönnek be nagyon .. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 nekem az üllések jönnek be nagyon .. :lol: Az nekem is szemet szúrt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Ezt figy Coupe! Hányózacskót készítsd! :lol: kép1 kép2 kép3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 nekem az üllések jönnek be nagyon .. :lol: Az a 160 lovas G Astra OPC ülései! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 coupe a kocsid from d? http://rendszam.fuge.hu/rendszamkereses.cg...ountry=&x=0&y=0 Elméletileg svájból való,Remélem azt láttátok hogy astra gsi van odaírva ;) ;) Ezt figy Coupe! Hányózacskót készítsd! :lol: kép1 kép2 kép3 Ez borzasztó :lol: :D A kék caravan tényleg szép,csak kár azért a kocka rendszámért.280ig van órázva :D Miért van megcserélve a kiegyenlítő tartály az ablakmosóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 azért van megcserélve mert a vectra vagy calibra tartaly van benne az meg igy van Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 A kék caravan tényleg szép ha szeretnél ilyen kerekeket megbizniszelhetjük :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Miaz, visszaveszik gariban a GSi-t? :lol: Nem csak én is bevásároltam magam a Tuning&Stereoba egy oldal erejéig. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 ha szeretnél ilyen kerekeket megbizniszelhetjük :D :lol: Csere plusz az ülésed? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Csere plusz az ülésed? :D :lol: ha némi pénzmaggal megerősítenéd a szándékod akár még beszélhetünk is róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 ha szeretnél ilyen kerekeket megbizniszelhetjük :D :lol: Igen végül is nem sok olyan felni van amiből kinő a fű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Igen végül is nem sok olyan felni van amiből kinő a fű :lol: nocsak téged is érdekel? van vmi frissen beszerzett cucc amit fel tudsz ajánlani érte? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 ha némi pénzmaggal megerősítenéd a szándékod akár még beszélhetünk is róla :lol: Sajnos most nem lesz pénzem ülésre :D . Rakd be,ne add el. ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 MTV-n a Pimp My Ride-ban egy E Kadett Cabriot pimpelnek most! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 jo ronda is lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 még jo hogy van a cégben mtv legalább láttam ma is csunya autót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 3 dolog tetszett mint ötlet! Az átlátszó tető és ahogy az ülések kárpitja lett megcsinálva itt nem a színére gondolok hanem, hogy íves volt a két szín találkozása és az sem középen hanem eltolva. A kilocsolom a szemed öcsém ha a felnimet kukkolod ablakspricni beépítve a küszöbbe az genya ötlet de tök jó, el tudnék vele szórakozni. Egyébként összeségében ocsmány lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 az átlátszo tető jó ötlet de az a gusztustalan műanyag bármi amivel bevonták az félelmetes Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Mit tennél oda, hogy átlátszó legyen ha nem azt? Csak, hogy aki nem látta tudja miről beszélünk! Elötte Utána Bár itt a tető nincs felhajtva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 "igényes" lett :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 honnan szerezték bele ezt az ocsmany lampat azt nem tudom .. eleje teljesen el van bacva a hatulja meg meg talan jo is lehetne he nem kristály lámpa lenne ott yahh meg az a középsö kipuff a felni meg gusztustalan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 A színe nekem tetszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 az a géptető mennyire idétlen....az index is bénán áll dublakipuff középen hátul -> fejlövés az ülések viszont jók, nem a szine teteszik hanem a dizájn....a belseje pont olyan mint KITT-é, tele van félkörbe rakott kijelzőkkel ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts