Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Há ja...mit mit miért mért???? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Lehet, hogy egyelöre leteszek a nagyobb fékekröl. Épp az elöbb kaptam egy jó ajánlatot 8 és 9x14-es RH Cup felnikre 195-ös és 215-ös gumikkal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 akkor minimum egy vfts lada szintu szélesités kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 akkor minimum egy vfts lada szintu szélesités kell :lol: Azon a videón a szürke Corsa alatt is ekkora felnik voltak. A szélesítést megoldom. :D Flex, kalapács, heggesztögép rulez. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Te figyelj mán. Látom lenyeltél egy zsebszámológépet és nem ittál rá elég SzobiSzörpöt. Kivülálló számára 1 hasonló számításban mennyit ér meg Anti kocsija ? Vagy a akár a te Gsid :lol: Szerinted? :lol: Antié reálisan 1.6-1.8at a moci miatt. Az enyém szerintem 1.0-1.1et. De mingyárt megyek ki Lurdyhoz, mert nincs szabad vágószoba, csak éjféltől. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Na pont ez az ami nálam nem fog elöfordulni :D :lol: :lol: Aha ezt nem így láttam ma este. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Aha ezt nem így láttam ma este. :lol: gyorsan megdőltél Coupé!!!!! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 gyorsan megdőltél Coupé!!!!! :D :D ;) Megdöntötted az Istvánt?? A Dettinek erről azért ne szóljatok... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Aha ezt nem így láttam ma este. :D remélem egyszeri alkalom volt,de azóta is müködik.A lámpára meg sajnos muszáj volt kitalálni valamit,mert ez így nem állapot.Azt hiszem a másikat is meg fogom így csinálni.Csak azt nem értem ennyi pénzért miért nem lehetett normálisan megcsinálni ezt a lámpát. gyorsan megdőltél Coupé!!!!! ;) ;) :D Alig vártátok hogy haza érjetek és leírhassátok ide :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 csoki! c20xe birtokomba került hálistennek (astra dzsiesszáj 94') viszont ami el tud romolni az el is van, ha van valakinek elfekvő alkatrésze és eladná az dobjon hozzám egy kavicsot vagy valami , megköszönném! laszloczipauer@yahoo.com 06303736942 UI(ha rossz helyen tapogatozok akkor taszitsatok a megfelelö topicba lécci) köszönöm! Lacee Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 remélem egyszeri alkalom volt,de azóta is müködik.A lámpára meg sajnos muszáj volt kitalálni valamit,mert ez így nem állapot.Azt hiszem a másikat is meg fogom így csinálni.Csak azt nem értem ennyi pénzért miért nem lehetett normálisan megcsinálni ezt a lámpát. Alig vártátok hogy haza érjetek és leírhassátok ide :lol: :lol: :D még jó, sőtt hazafelé bementem egy netkávézóba h minnél elöbb fenn lehessen :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 István elmondod mi volt ? vagy vki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Semmi extra csak kölcsönkérte Anti túlélő szettjét (gányolós készlet)! Pillanatragasztó + gyorskötöző + tépőzár + cellux Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Semmi extra csak kölcsönkérte Anti túlélő szettjét (gányolós készlet)! Pillanatragasztó + gyorskötöző + tépőzár + cellux igen erre rá lehet jönni az előző pár hszból de arra lettem volna kiváncsi h miért volt szükség a fent nevezett tárgyak használatára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Mert valamitől elkezdett mozogni az angel fényszoró úgy kpl-en és mivel kiszedni nem tudtuk a lökh. miatt ezért fikszáltuk. Diny akkor holnap reggel kb mikor jó neked? 10:00 Lurdy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Mert valamitől elkezdett mozogni az angel fényszoró úgy kpl-en és mivel kiszedni nem tudtuk a lökh. miatt ezért fikszáltuk. Diny akkor holnap reggel kb mikor jó neked? 10:00 Lurdy? Igen 9.30 Lurdy az jó lenne.Lemosnom nem kell ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Ez most vicc volt ugye? Ok 9:30-kor ott leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Ez most vicc volt ugye? Ok 9:30-kor ott leszek. ja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Ok 9:30-kor ott leszek. Me 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Igen 9.30 Lurdy az jó lenne.Lemosnom nem kell ugye? :lol: Miaz, visszaveszik gariban a GSi-t? :D Apropó Gsi. Ma valami iszonyat racsing volt ma a cityben. Ennyi "tuning" ótót ritkán látni. Eredmények: Új Sokdri Oktávia RS 130ig másfél autó (ezt én kaptam), Mitsu Eclipse 2000 TURBO 1-2 fej-fej mellett, 3asban viszont kapott vagy 4 autót (pedig pont ott kellett volna elmennie, igaz 3an voltak benne, egyedül más lett volna a gyerek fekvése). Azért elégedett vagyok, pedig érzésre szerintem nem megy jól a verda... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Szeva Tom lattam hivtal vissza hivtalak de nem vetted fel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Hun van a Caravan amit mondtál ? http://forum.subaruklub.hu/viewtopic.php?t=3863 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Miaz, visszaveszik gariban a GSi-t? :lol: nem, de remélhetőleg ma valami jótét lélek visszajuttatja nekem a vonoszemtakarómat :lol: (jótét lelkek figyelem: ma is dolgozom, a céghez gyertek thx) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 coupe a kocsid from d? http://rendszam.fuge.hu/rendszamkereses.cg...ountry=&x=0&y=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Szeva Tom lattam hivtal vissza hivtalak de nem vetted fel :lol: Nem vettem észre, csak amikor hazaértem, akkor meg már nem tudtam, hogy bhívhatlak-e. Milyen LET? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts