Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Hogy mennyit ér????????? 200-300Eft felnivel :lol: :lol: :D Attól függ, hogy melyikkel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Attól függ, hogy melyikkel. :D Hát a te exefelniddel(200), a maradék 100-at amoci meg a futőmű teszi ki üres tankkal :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Hát a te exefelniddel(200), a maradék 100-at amoci meg a futőmű teszi ki üres tankkal :lol: :lol: :D Annyiért meg is venném. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Annyiért meg is venném. :lol: a kocsit????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 a kocsit????? :lol: Az egészet mindenestöl. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Az egészet mindenestöl. :lol: bocs de 1Mft-ért sem adnám el 500 kliónál többet meg senki sem adna így felújítva sem egy "sima" kadettért........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Nézzük! Én azóta nem számolom az autóm értékét és a reáköltött összeget amióta a GTE-m volt. Azt vettem 250-ért + full lakatolás (flinszton autó volt) + telifény + zene + felni + digit + torony merevítő + karter védő + K&N direkt szürő + apróságok. A vége a ráköltött összegnek (ebben ugye a rendes szervízek nincsenek benne) 450 volt. Akkoriban ez soknak tűnt. Tulképpen volt egy D Kadett GTE-m (ami mitagadás kurv@ jól nézett ki, mindenki megcsodálta) ami olyan amilyet szeretnék 650.000,- pénzért. Majd jött az eladás 4 év múlva és jól eladtam 250-ért. 2 év múlva láttam és szerencsétlen autó úgy nézett ki mint aki a roncsderbi nyertese szal jól lelakták. Ja és 2 hete szembesültem a ténnyel, hogy azóta szét is bontották. Igaz a jó dolgok meg vannak belölle szintén egy Kadettban (ráadásul 2 belölle amit én csináltam annó). Szóval senki nem fizeti meg nálunk a beleölt pénzt és elöbb utóbb mindeggyik a kukában vagy a bontóban végzi! Ezen nincs mit szégyelni ez van az autó veszt az értékéből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 bocs de 1Mft-ért sem adnám el ezt gondold át még1x :lol: annyiért még az én kezem is beremegne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 ezt gondold át még1x :lol: annyiért még az én kezem is beremegne :D és mit vennék belőle egy talán nem széthajtott asztmát, mert amelik gsi normális az nem eladó, vagy ha patent akkor zavarna h más széppé jobbá tett autójában ülök, lehet h faxság de én így gondolom, ezt legalább poraiból(szó szerint) támasztottam fel Én................... :D ;) ;) Minjár jön Dénes és megyünk csekkolni a vasát :lol: Nézzük! Én azóta nem számolom az autóm értékét és a reáköltött összeget amióta a GTE-m volt. Azt vettem 250-ért + full lakatolás (flinszton autó volt) + telifény + zene + felni + digit + torony merevítő + karter védő + K&N direkt szürő + apróságok. A vége a ráköltött összegnek (ebben ugye a rendes szervízek nincsenek benne) 450 volt. Akkoriban ez soknak tűnt. Tulképpen volt egy D Kadett GTE-m (ami mitagadás kurv@ jól nézett ki, mindenki megcsodálta) ami olyan amilyet szeretnék 650.000,- pénzért. Majd jött az eladás 4 év múlva és jól eladtam 250-ért. 2 év múlva láttam és szerencsétlen autó úgy nézett ki mint aki a roncsderbi nyertese szal jól lelakták. Ja és 2 hete szembesültem a ténnyel, hogy azóta szét is bontották. Igaz a jó dolgok meg vannak belölle szintén egy Kadettban (ráadásul 2 belölle amit én csináltam annó). Szóval senki nem fizeti meg nálunk a beleölt pénzt és elöbb utóbb mindeggyik a kukában vagy a bontóban végzi! Ezen nincs mit szégyelni ez van az autó veszt az értékéből. Én monjuk úgy tervezem h a kertben hulljon szét,ha már nem tom felújítani, inkáb mint bontóban...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 évagy ha patent akkor zavarna h más széppé jobbá tett autójában ülök, lehet h faxság de én így gondolom jól gondolod, ez faxság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Ma készen lettek az alufelnik,már vissza is raktam.Köszi Anti és Krisztián olcsón meg is usztam.Még mindig nem hiszem hogy a futóműnek nem lett semmi baja,de hétfön amúgy is viszem szervízbe majd ott átnézik. Gsi Tomival raktuk fel a kereket és észrevettük hogy a hátul a felső rugótányér kicsit el van rohadva :lol: .Januárban ezt is orvosolni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 gyorskötöző...pillanatragasztó vastagon...és kész... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 gyorskötöző...pillanatragasztó vastagon...és kész... :lol: Na pont ez az ami nálam nem fog elöfordulni :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Mert tele vagy pénzzel, és nem szorulsz rá az ilyen olcsó, de kitűnő megoldásokra... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Mert tele vagy pénzzel, és nem szorulsz rá az ilyen olcsó, de kitűnő megoldásokra... :lol: :D ;) Én inkább igényes vagyok az apróságokra is nem csak a külső látszatra. Most jól bekavartál ezzel a xenonnal :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Akkóóó köööö? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Akkóóó köööö? :lol: :lol: Errösen gondolkodom rajta.Ettöl talán egyedibb lehetne egy picit,ha már nem adtam oda 40000ft-ért :D :D Meddig kell eldönteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Jövő hét csütörtökik, kell nekem a lóvé, vagy mehetünk együtt jövő hét pénteken megvenni, és akkor a nagy napon már látunk is valamit...:-) Majd én két krumplipucolás között beszerelem neked...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 ....Meddig kell eldönteni?.... Még van 60 másodperced. Illetve 59. Illetve 58. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Jövő hét csütörtökik, kell nekem a lóvé, vagy mehetünk együtt jövő hét pénteken megvenni, és akkor a nagy napon már látunk is valamit...:-) Majd én két krumplipucolás között beszerelem neked...:-) Jövő hét péntekre ne merészelj semmilyen programot szervezni magadnak. Akkor gondolom jó nagy meló lehet beszerelni :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Ennyi még bele kell, hogy férjen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Ennyi még bele kell, hogy férjen... :lol: Ki van zárva :lol: Dolgozol csütörtökön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 ....Jövő hét csütörtökik, kell nekem a lóvé.... Be sem írom, hogy mit mondana erre Krisztián :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Most mééé? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Most mééé? :-) Mé mi ? :lol: Miért említem, hogy mit mondana, vagy miért nem írom be, hogy mit mondana ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts