Gelko Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 2 órája szopat egy vendég... :lol: :lol: :D egész jól bírod... ha sok vele a gond passzold át nekem kiviszem a reptérre,a tarifát már tudod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 2 órája szopat egy vendég...de rábaszik...már intézem hogy lekésse a gépét... :lol: Szerintem te baszol inkább rá, mert még egy napig ott marad és szopatni fog végig... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 2 órája szopat egy vendég...de rábaszik...már intézem hogy lekésse a gépét... :lol: Az igaz magyaros vendégszeretet :lol: Gulyást kapott már ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 ....a tarifát már tudod :lol: A csajoknak csak 100 volt? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Max gulyáságyú... Ide vissza nem jön...rajta van a tiltólistán...neki itt többet nincs szoba... :D :lol: :lol: :D egész jól bírod... Kb 4 éve volt hasonló, hogy így felhúztak...ilyenkor kicsit megundorodok az egésztől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Max gulyáságyú... Ide vissza nem jön...rajta van a tiltólistán...neki itt többet nincs szoba... :lol: húúúdekemény :lol: Senatorost felhívtad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Nem veszi fel...vagyis ki sem csörög... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Senátorbol csak olyan kasztnisat mint a Gyuláé, megültetni a g**ibe, szőrös dobókocka a visszapillantóra, nagy spinneres felnit rá és mehet a cruzin' :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Senátorbol csak olyan kasztnisat mint a Gyuláé, megültetni a g**ibe, szőrös dobókocka a visszapillantóra, nagy spinneres felnit rá és mehet a cruzin' :lol: Téli krúzing ? Lefagynak az ujjperceid :lol: :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Meg batári szárny rá meg neon...hogy olvadjon a hó alatta....neeeem Redi? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Anti ezt vedd meg téli autónak, max ha megáll betolod az árokba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Meg batári szárny rá meg neon...hogy olvadjon a hó alatta....neeeem Redi? :lol: :D nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Senátorbol csak olyan kasztnisat mint a Gyuláé, megültetni a g**ibe, szőrös dobókocka a visszapillantóra, nagy spinneres felnit rá és mehet a cruzin' :lol: Redi te minden autóval ezt akarod csinálni ? a lakásodban van már szőrös dobókocka és dolgozó lány nagy szárny a budin ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Redi te minden autóval ezt akarod csinálni ? nem mert ez sztem csak sedánokon néz ki jól...de azokon nagyon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Már csak arra lennék kiváncsi a xenonnal kapcsolatban,hogy az fk lámpához adnak 6relét amit ha jól tudom a xenon miatt adják hozzá :lol: ?Az egybeindexeshez meg nincs olyan.Akkor ahoz nem kell?Mert ha ennyi pénzért bent van lehet engem is érdekelne :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Nem a xenon miatt van relézve, hanem, hogy jobban világítson... :lol: A xenon az külön tészta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Hát nézzük mi mennyit ér kb. egy kivülállónak: Alap jó állapotu NE Cali, 500 000 Zene 300 000 Lambóajtó 200 000 Szép fény 150 000 Motor tuingolás 100 000 (lehet akár negatív előjellel is) Belső (nagyon max!!!) 100 000 Felni/gumi 150 000 Nemtom még mi van benne ezen kívül. Innentől kezdve szeritnem nincs miről beszélni. :lol: Ez alapján még az 1.5 is igencsak baráti... :D Te figyelj mán. Látom lenyeltél egy zsebszámológépet és nem ittál rá elég SzobiSzörpöt. Kivülálló számára 1 hasonló számításban mennyit ér meg Anti kocsija ? Vagy a akár a te Gsid :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Te figyelj mán. Látom lenyeltél egy zsebszámológépet és nem ittál rá elég SzobiSzörpöt. Kivülálló számára 1 hasonló számításban mennyit ér meg Anti kocsija ? Vagy a akár a te Gsid :lol: Ezt szerintem egyikük sem akarja igazán tudni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Már egyszer amikor először elkészült a turbó így sebtiben elkezdtük számolni az Istvánnal... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Már egyszer amikor először elkészült a turbó így sebtiben elkezdtük számolni az Istvánnal... :lol: :lol: :D Nem-nem. Nem az a lényeg, hogy mennyiben van. Tom mondjon rá tételes összesítést, de úgy ahogy a Cali kapcsán tette :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Úgy kijönne egy nagy 0.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 lécci ne kezdjuk el számolgatni mennyit is érnek az autóink :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 lécci ne kezdjuk el számolgatni mennyit is érnek az autóink :lol: Ez aranyos volt :lol: Jó, akkor majd Tom a Lurdy-nál számolgat, amikor már nem vagy ott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 lécci ne kezdjuk el számolgatni mennyit is érnek az autóink :D én múlt héten megtettem h kiszámoltam a rá költött zsét, nem kellett volna :lol: :lol: :D Hogy mennyit ér????????? 200-300Eft felnivel ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts