PetiGSI Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 mindenesetre franc a hülye szokásukba.Nekem az egész motortér "sárgás" :) Elösször mikor ránéztem és megláttam ezt a színt a motoron azt hittem ez vmi "archive" motor :) :) :P Egyébként a Laci4 gsijének motorterében is van egy kevéske lakkocska :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 ....Na skacok itt van nálam a hengerenkénti pillangószelep... :wink: dbilas... :wink:.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Na ez szépet fog szólni! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Na ez szépet fog szólni! :) :) :) majd figyeld meg mikor fogyasztásról beszélünk Anti hogy fog hallgatni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 majd figyeld meg mikor fogyasztásról beszélünk Anti hogy fog hallgatni :P :lol: :P :D :D :D De gyors lesz mint @llat! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Az biztos. Azt hiszem többet már nem lesz iéyen 6:2es aláírásom... legalábbis a javamra neeeem :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 :) :) :P :lol: :P De gyors lesz mint @llat! :D :D :D Ja, csak ha nem tankolja minden alkalommal fullra, akkor hiába nem tolja neki nem fog eléri a következő benyakűtig :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ezt modntam én is Pistaaaa :) :) :) Anit kereshet majd szponzorokat (MOL,stb... előnyben :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Norbicsek! Ehhez miccólsz? Ár normális állapot is korrekt így elsőre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 ....Ezt modntam én is Pistaaaa :) :) :).... Úgy tűnik romlik a hallásom ! BESZÉLJ HANGOSABBAN HOZZÁM :P :lol: ....Anit Legközelebb már Anitát fogsz írni ? :P :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ez olyan, mint ha nem is lenne igazi!Meg egy kicsit drága. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 AtomAnita ezúton is bocsesz,h kora hajnalban Lírtam a becses neved :oops: na húztam melózni legalábbis elindulok mielött Még Pistát is átkeresztelem 3,14nára :) :) :) na ezért is bocsesz :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Kess! Bááááz ott fagytam szarrá a házatok elött :) :) :) nem gáz csak fél órát vártam mondom csak lejössz :P nem találtam se Kiss se Kess kaputelefont így szíd6tam magam. Amúgy vihetem sx1et szervízbe, mert mikor beszéltünk system error - log falióra, majd ezekután nem akart müködni és hirtelen jól földhöz is baszkodtam..... banyek én meg ott álltam az erkélyen pulcsiban, kezemben a telcsi és lestem ki az ablakon hogy mivan má, mé nem hívsz párszor majdnem lementem, de mondom még bizti az ikeában vagy.. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 ....banyek én meg ott álltam az erkélyen pulcsiban, kezemben a telcsi és lestem ki az ablakon hogy mivan má, mé nem hívsz.... És nem akadt meg azon a szemed, hogy valami ámokfutó az utcán püföli a falat a telefonjával ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ha nem tolom neki akkor nem lesz olyan vészes a fogyi... ...de hát valamit valamiért... :wink: Ha megyek nyáron Akaliba megkérem a Futó Gabit, hogy vigyen le a trélerrel.... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 én maradok egy direktlégszűrőtuningnál :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Neked legalább nem kell venned egy tankert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Kess az ######a!!!! Amúgy beálltam a kapualjba és ott fagytam szarrá... A teló meg már örsön aluljáróban retúr volt :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 mind1 tudom hogy úgyis megadod a lét :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Neked legalább nem kell venned egy tankert... ja csak azon gondolkodom, hogy egy HP szűrőt vegyek és frankón zárjam el a motortól, vagy kipróbáljak egy olyan simotat, ami aztec kolléga sárkányában morog :roll: tényleg lehet el kellene kérnem tőle, mert ő most úgyse használja az autóját :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Ha kell 1-2 7re simán oda tudom adni Kess bácsi :wink: Kb addigra lesz meg minden a vashoz, hogy kiguruljon otthonról! De ma miután szereztem valami cseretelefont (mert kiharcolom bazz nem azé' vettem 100ért telót, hogy baszakodjon a q anyjukat - de ez már anyukázás magas fogok topik tipikus esete...) hívlak és hazafele bedobom a lééééét :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 akkó lehet kölcsönkérem 1 tesztre lehet kigurolok hozzád és garázsban rakjuk, ha lehet... mer akkó nem fagyok szarrá ja egyébként most már 99% hogy hétfőn fölekrül a kartervédő és akkor megtod kuksizni, ha 1általá alálátsz az autómnak :) off ma este nem jó, inkább holnap on Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Lééét hozhatsz nekem is... :wink: :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Lééét hozhatsz nekem is... :wink: :) :) Üdv.: Atommanó Csak az kérdés, hogy kinek ne ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 vigyél nekik egy kis narancslét 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts