Sonique Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 igy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Innen már pikk pakk kész... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Hf mar fent van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 az még nekem is... Ma hoz nekem egy másikat a Dini...aztán adom a Tarrnak cseckingre...:-) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 az még nekem is... Ma hoz nekem egy másikat a Dini...aztán adom a Tarrnak cseckingre...:-) :lol: milyen HF et hoz ? Cossi vagy KS ? Ks-t ne vegyel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Még nem tudom, nem tudom megnézte e már... Nem hiszem, hogy cossi, de jó lenne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 ....323 kilátásban.... Mutaaaaaaaaaaa :lol: ....milyen HF et hoz ?.... Lanciááááát neeeeeem vehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Úgy volt, hogy megnézem tegnap, de sajna nem volt jó a srácnak... A BMW-s (VKTR) Lacika ismerőse...valami brutál sokat költöttek rá állítólag, és 400-ért adják... Bár Lacika mondta, hogy nézhetünk sima 316-ot is, és van neki otthon 3.5-es mocija...pikk pakk belel lehet dobni...ez is egy lehetőség... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 ....Úgy volt, hogy megnézem tegnap, de sajna nem volt jó a srácnak... A BMW-s (VKTR) Lacika ismerőse...valami brutál sokat költöttek rá állítólag, és 400-ért adják.... Milyen színű azt tudod ? hasznaltauton van fent egy 400000 Forintért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Tudom láttam, nem tudok róla semmit, csak hogy állítólag patent...de hát melyik az... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 ....állítólag patent.... Vagy papucs orrán pamutbojt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Hát még ez a lehetőség is adott...:-) Piiista! Jössz ki este ugyi? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Válaszolt a xenonos figura... www.xen-on.hu-ról... Ha nem kell szla, és veszünk 4-et, akkor 33.300.- HUF-ra jön ki a xenon...szerintem ennél jobbat úgy sem találunk...ráadásul MO-i tehát ha gond van vissza lehet vinni... Hát asszem ez elég baráti... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 ....Jössz ki este ugyi? :-).... Terheli a kocsid a cd ? Ugye most már minden rajta lesz a másikkal együtt ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Ha kapok addig másik CD-t... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Ha kapok addig másik CD-t... :lol: Krisztián nem vitt másikat ? :lol: Este ki lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Sannnyiiiiii... :lol: Szóval jöhettek írni... :lol: De most jut eszembe, hogy valszeg emiatt mentem szar időt Lacházán...nehéz volt a CD-d... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Sannnyiiiiii... :D Szóval jöhettek írni... :lol: De most jut eszembe, hogy valszeg emiatt mentem szar időt Lacházán...nehéz volt a CD-d... ;) Király ;) Mi másért, ha nem ezért ? :D Hát asszem ez elég baráti... :lol: Néked is kelle 1 új igaz ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 ...neki, csak egyik oldalra kell...:-) Félár...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 ...neki, csak egyik oldalra kell...:-) Félár...:-) Vehetne más K értékkel rendelkezőt, mint ami benne van. tarkabarka@gsiclub.hu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Anti, sátrat vihetem? :lol: Mostmár igazán vehetnél valami rendes autót (E36 M3). :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 ....Anti, sátrat vihetem? :lol:.... Nem hiszen, hogy a xenonért sátorral lehetne fizetni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Tom még ne add oda...Jól jöhet még a Parlament elött...jön a hideg...:-) Majd házhoz hozd légyszi...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 bla-bla-bla Mikor vigyem házhoz és melyikhez? :lol: Nem hiszen, hogy a xenonért sátorral lehetne fizetni :D A biznisz az biznisz... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 2 órája szopat egy vendég...de rábaszik...már intézem hogy lekésse a gépét... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts