gsi.tamás Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Azt hittem szétszedték ezt az autót. Utoljára két éve láttam (vagy 3) a Blitz Hitsen. A honlapját se frissítették elég rég pontosabban 2004.06 óta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Azért erőteljesen azt firtatták mennyire nem legális az autó Németországba. Túl hangos és a többi. Meg aztán nagyon elrettentő jellegűnek tünt a riport. Ha jól vettem ki a nagy német tudásommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Azt hittem szétszedték ezt az autót. Utoljára két éve láttam (vagy 3) a Blitz Hitsen. A honlapját se frissítették elég rég pontosabban 2004.06 óta. Ez is egy régi videó. Nem lehet sokmindent hallani róla, mert nem sikerült olyan jól, mint ahogy tervezték. Van olyan A Corsa is, amelyik egy motorral majdnem ugyanazt az idöt futja 1/4 mérföldön. a Boost Beast majdnem 1500 kg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Minden esetre akkor még szép neolux matt fekete foltos volt szal ez utána készülhetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Minden esetre akkor még szép neolux matt fekete foltos volt szal ez utána készülhetett. Igen, akkoriban még másik kipuffogórendszer és másik váltó is volt alatta. Tényleg, ez már idén volt a TV-ben, augusztus 28-án. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Látod azt még Én se tudom :D ;) :lol: C20XE Lada!!! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 C20XE Lada!!! :D :lol: Már mesélte Coupe. :lol: Itt viszont van egy eladó C Kadett City, abban is elég vicces lenne, mert akkora a kocsi, mint egy A Corsa és hátsókerekes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Már mesélte Coupe. :lol: Itt viszont van egy eladó C Kadett City, abban is elég vicces lenne, mert akkora a kocsi, mint egy A Corsa és hátsókerekes. :lol: Nekem tetszik a Senátor verzió is, szép az a 17es 5x110-es felni, amit az Anti úgyis csak a kukába dobna tavasszal. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Azért nem rossz a Boost Beast-töl 1/4-en a 7,9s. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nekem tetszik a Senátor verzió is, szép az a 17es 5x110-es felni, amit az Anti úgyis csak a kukába dobna tavasszal. :lol: :D Kellene, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Van még itt rolla vidijó az oldaláról eltüntek! :lol: http://www.youtube.com/results?search_quer...t&search=Search Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Azért nem rossz a Boost Beast-töl 1/4-en a 7,9s. A Boost Beast 1/4 mérföldön 11 fölött megy, a 7,9 a 1/8-ra már sok lenne, mert azon állítólag nagyon gyors és én is már 9-et mentem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ha megnézed ahol ki tudod választani, hogy melyik videot akarod nézni oda 1/4 van írva. Én is keveseltem de az egyik luckaus videon (Luckau 1) van egy 12,181 és a másikon (Luckau 3)mintha 11,105 lenne az ideje. Szal a elírták ez tény tényleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Már mesélte Coupe. :lol: Itt viszont van egy eladó C Kadett City, abban is elég vicces lenne, mert akkora a kocsi, mint egy A Corsa és hátsókerekes. :lol: EZ lenne az??? Kasztnismunkát ki is lehetne hagyni már "csak" egyc20xe kellene beléje' Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 EZ lenne az??? Kasztnismunkát ki is lehetne hagyni már "csak" egyc20xe kellene beléje' Ilyen áll egy itt is olcsón, de még nem néztem meg pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ilyen áll egy itt is olcsón, de még nem néztem meg pontosan. ez monjuk' annyira nem olcsó de legalább patent.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 ez monjuk' annyira nem olcsó de legalább patent.... :lol: Most elöször a Corsa lesz megcsinálva, aztán lesz valami hátsókerekes. De MOR16V Mantája is kemény lesz, ha talál hozzá motort. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Most elöször a Corsa lesz megcsinálva, aztán lesz valami hátsókerekes. De MOR16V Mantája is kemény lesz, ha talál hozzá motort. :D moci Astrából ki Mantába be :lol: :D :D ;) ;) Mé, nem?????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 EZ lenne az??? Kasztnismunkát ki is lehetne hagyni már "csak" egyc20xe kellene beléje' Ez így tökéletes ahogy van.Kár lenne szétbarmolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 moci Astrából ki Mantába be :D :D ;) ;) :D Mé, nem?????? :lol: Nem, sorhatos 24V-t keres. :P Most találtam egy videót egy 350LE-s Speedsterröl. Nem rossz. :lol: http://www.klasen-motors.com/videos/Tacho_100-200.mpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ezt nézzétek meg: http://videa.hu/play.php?v=06O98GVUFx5tw2u1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 ....E30.... Király, de csak 320 és felfelé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Most van egy patent 323 kilátásban... Na tudtam, hogy legalább Piiiistának tetszeni fog a dolog... :lol: ...nem is csalódtam... :lol: Válaszolt a xenonos figura... www.xen-on.hu-ról... Ha nem kell szla, és veszünk 4-et, akkor 33.300.- HUF-ra jön ki a xenon...szerintem ennél jobbat úgy sem találunk...ráadásul MO-i tehát ha gond van vissza lehet vinni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Most van egy patent 323 kilátásban... Na tudtam, hogy legalább Piiiistának tetszeni fog a dolog... :lol: ...nem is csalódtam... :lol: Válaszolt a xenonos figura... www.xen-on.hu-ról... Ha nem kell szla, és veszünk 4-et, akkor 33.300.- HUF-ra jön ki a xenon...szerintem ennél jobbat úgy sem találunk...ráadásul MO-i tehát ha gond van vissza lehet vinni... bazzeg te nem tudsz aludni !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Minek azt...fél 11-ig bennt voltam este, és már megint itt vagyok... :lol: 3-4 óra alvás meg elég gyorsban... :D Moci hogy áll? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts